2015 m. birželio 29 d., pirmadienis

Žiniasklaida pranešė apie kritiką dėl "islamo valstybė" į "al Qaeda"

Žiniasklaida pranešė apie kritiką dėl "islamo valstybė" į "al Qaeda"


  Vienas iš teroristų grupės "Al-Qaeda", buvęs JAV pilietis lyderių, Adomas Gadahn kritikavo grupės "Islamo valstybės", ypač nužudymas, kurį padarė jos musulmonų televizijos kanalo "ABC News" veiklą.

Žiniasklaida pranešė apie kritiką dėl "islamo valstybė" į "al Qaeda"

 Pasak kanalo, iš "Islamo valstybė" kritika yra pateiktas interviu su Gado, kurį jis davė bendradarbiauti su "al Qaeda" žurnalo, matyt, per 2014 metų rudenį interviu. 2015 sausio atsižvelgiant į Baltuosius rūmus paskelbė, kad Gadahn buvo nužudytas JAV Airstrike padėties teroristai.

 Savo paskutiniame interviu, kaip pranešė "ABC News", išvakarėse pirmą kartą buvo paskelbtas islamistų žurnalo tinklalapyje, Veiksmo sakė, kad tie iš "Islamo valstybės", kurie padaro nusikaltimus musulmonų bus baudžiami, jei "ne iš šio pasaulio" prisijungę tada po mirties.

"Griežta bausmė pomirtiniu gyvenimu pažadėjo tiems, kurie pasiryžę juos ir tiems, kurie pašaukti juos jiems padėti ar pateisinama, net jei kompiuterio monitorius už tūkstančio mylių", - citavo "ABC News" atspėti.

Ši savižudybė pažymi, kad ankstesni nariai "Al-Qaeda" į įvairaus remti IG veiklą.

"Atvirai kalbant, mes visi, įvairaus lygio, patyręs užuojautą" Islamo valstybės ", - nepaisant savo klaidų - kai ji yra ant silpnos pusės ir prislėgtųjų kovojo narsiai prieš brutalią tironijos. Bet dabar, kai tapo aišku, kad tai, deja, perėmė kai kurias funkcijas, veikimo būdų ir taktika pačiu tironijos, "Islamo valstybė" mūsų širdyse nebėra siejamas su originalios vietos ", - interviu sakė atspėti.

JAV, Adam Gadahn, aktyvus grupės narys "Al-Qaeda" jau keletą metų ragino šventąjį karą prieš savo šalies gimtoji. Gimė Oregono Gadahn yra žinoma, kad daugelio amerikiečių, nes jis dažnai pasirodė filmai, skirtas JAV armijos. Musulmonų kariai, jis vadinamas organizuoti atakas.

Anksčiau, birželio 25, per penktadienio pamaldas Kuveitas buvo subombarduotas šiitų mečetę. Pasak naujausių pranešimų per savižudžio ataka žuvo 27 žmonių, sužeista daugiau kaip 200 atsakomybė prielaida Group "Islamo Valstybė".

Grupė "Islamo Valstybė" yra pripažintas Aukščiausiojo Teismo Rusijos teroristų, jos veikla Rusijos teritorijoje draudžiama.