2015 m. birželio 29 d., pirmadienis

Graikijos vyriausybė, sakė atsisakymas sumokėti skolą TVF antradienį

Graikijos vyriausybė, sakė atsisakymas sumokėti skolą TVF antradienį


Atėnai birželis 30 turi sumokėti Tarptautinio valiutos fondo 1500000000 €.

Graikija moka antradienį 1500000000 € Tarptautinio valiutos fondo (TVF), pagal "The Wall Street Journal" Cituojant Vyriausybės atstovas.

Graikijos vyriausybė, sakė atsisakymas sumokėti skolą TVF antradienį

Nesilaikant pagal įsipareigojimus Fondui laikotarpį nebus tiesioginių neigiamų pasekmių, anksčiau rašė "The Financial Times".

Dvišaliai susitarimai su kredito Graikijos šalyse, euro zonos išlygų apie ankstyvo pasitraukimo iš fondų pagal kryžminio neįvykdymo mechanizmu. Tačiau britų laikraštis, tai tikėtina, kad nacionalinės vyriausybės nori pasinaudoti iš šių sutarčių nuostatas.

Priimta sekmadienį Europos centrinio banko sprendimas išlaikyti finansavimą Graikijos bankai lygį visame € 89000000000 pat tai rodo, kad nesumokėjo TVF galima nepastebėti tol, kol.

Tarptautinės reitingų agentūros jau anksčiau pareiškė, kad jie nebūtų laikomi ant Graikijos įsipareigojimų TVF kaip numatytąjį pagal nutylėjimą, nes jie pirmiausia stebėti grąžinti skolos vertybinių popierių emitentais privatiems kreditoriams.

Taigi, liepos 5 referendumas Graikija gali ateiti su uždarų bankų, bet be skubiai pradėti gaminti savo pinigus.

Kitas didelis mokėjimas Graikijos skolos turi būti liepos 10 jis privalo sumokėti obligacijų turėtojams 2000000000 €.

20 liepa Graikija turės sumokėti 3500000000 € su Europos centriniu banku. Jei šiuo atveju Atėnai neįvykdė įsipareigojimų, ji beveik neabejotinai veda į paramos Graikijos bankų, finansų sistemos žlugimo nutraukimo ir gali priversti vyriausybę pradėti spausdinti savo pinigus.