2015 m. birželio 28 d., sekmadienis

McFaul atmetė NATO išpuolis Rusijoje galimybę

McFaul atmetė NATO išpuolis Rusijoje galimybę


 Buvęs JAV ambasadorius Rusijoje Michaelas McFaul įsitikinę, kad NATO niekada pulti Rusiją. "Tik kvailys gali įsiveržti Rusija", - sakė jis.

Buvęs JAV ambasadorius Rusijoje Michaelas McFaul sakė, kad Rusija turėtų atsipalaiduoti ant gynybinės ginklų NATO ne Rusijos sienos. Pasak diplomato, Šiaurės Atlanto aljansas niekada pulti Rusiją.

McFaul atmetė NATO išpuolis Rusijoje galimybę


"Nėra reikalo išpūsti apie C-400 dislokavimo svarbą Rusijos sienos. NATO niekada pulti Rusiją ", - McFaul rašė savo" Twitter ". "Rusija yra atsipalaiduoti ir apsauginiai ginklai apie NATO dėl Rusijos sienų, Maskva pasakoja mums, kad jis neturi jokių planų dėl susitarimo dėl Aljanso šalies ataka", - pridūrė jis.

Atsakydama į vieną iš narių komentaras McFaul sakė: "Tik kvailys pulti Rusiją. Laimei šie kvailiai vadovauti NATO ne. "

Birželio viduryje, Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas ne tarptautinės karinės-techninės forume "Army 2015" atidarymo sakė, kad 2015 metais Rusijos kariuomenė bus pristatyti per 40 tarpžemyninių balistinių raketų, kad būtų "sugebėjo įveikti bet, net labiausiai techniškai pažangios raketą gynybos ". Jis skubiai reagavo į NATO. "Šis kalavijas branduolinio ginklo, kad Rusija buvo, yra visiškai nepagrįstas", - sakė NATO generalinis sekretorius Jensas Stoltenbergas.

Šią savaitę V. Putinas, kalbėdamas garbei absolventų aukštojo karinio švietimo įstaigų registratūroje, sakė, kad Rusija neturi agresyvių planų. Pasak Prezidentės, Rusijos valdžia bando spręsti ginčus "tik politines priemones." Tuo pačiu metu, jis pripažinta, kad Rusija mato rizikos daug, įskaitant jos sienų apylinkės. Tai, anot jo, yra dėl to, noras turėti stiprią, įrengta ginklų kariuomenei.