2015 m. birželio 29 d., pirmadienis

Vasaros atėjo: 7 vidaus reikalų, kurie skubiai reikia padaryti

Vasaros atėjo: 7 vidaus reikalų, kurie skubiai reikia padaryti


 Į karštą vasaros vakarą jis buvo ypač malonu grįžti namo iš darbo, reikia skubiai daryti keletą svarbių namų ruošos darbus. Ypač, jei tu negali padaryti, kai vasarą dar buvo ant slenksčio. Ėjimo ir duoti - tai tikrai geras, bet aptarnavimas ir komfortas bute - neįkainojamas!

1. Padaryti bendrą valymą. Vieta Jūsų užsakymą, ardyti dalykų, atsikratyti nereikalingų, plauti viską, kas įmanoma, plauti.

"Asmeniškai aš rekomenduoju pradedant karšto sezono metu su bendram valymui. Vasarą ypač norime jaustis švarus, lengvas ir laisvę. Todėl atėjo laikas atsikratyti nereikalingų daiktų ir padaryti lizdą patogus ir erdvesnis ", - sako dizaino studija PV dizaino studija (art-design-victoria.ru), interjero dizainerio ir menininko Viktorija Pashinskaya vadovas.

2. Atnaujinti tekstilės. Pakeiskite sunkiųjų kilimėlius ant grindų kilimėliai, austi kilimėliai lopai arba pašalinti juos iš viso.

"Geros užvalkalai turėtų būti pakeistas kiekvieną sezoną, sukurti pagal konkretaus atmosfera interjere. Užuolaidos, staltiesės, lovatiesės, servetėlės, kėdžių dangose ​​gali būti pakeistas vasarą švieži ir šviesus. Taip pat reikia atsiplėšti nuo sunkiųjų užuolaidų, pirmenybę šviesos tiulio. "

3. Atnaujinti baldų ar padaryti kombinacija - nauja organizavo vietos sukurs naują nuotaiką.

Vasaros atėjo: 7 vidaus reikalų, kurie skubiai reikia padaryti

"Jei nuspręsite pirkti naujus baldus, nori šviesos Surenkamieji: spintos, lentynos, komodos. Jie yra mobili, lengva surinkti ir, jei reikia, gali būti pertvarkyti iš vienos vietos į kitą, - pataria Viktorija. - Jei nusprendėte atnaujinti senus baldus, siekiant padėti jums -. Dekupažo technika, prigludusią sėdynės, dekoratyvinės pagalvėlės ir porankiai, ir naujasis audinys meno tapybos medį "

4. Dažai sienoms (arba tiesiog vieną) ryškių spalvų ar pastelinių atspalvių ar šviesus tapetai perjungimo - vasaros nuotaiką kurs gėlių spaudinius ir gamtos modelius. Nepasirengę tokiam feat? Pažiūrėkite atidžiai į patalpų etiketės - jie paversti interjero akimirksniu!

5. persodinti kambarines gėles ryškių puodai arba įdėti juos į gana vazonuose. Įdėk kiekviename kambaryje gėlių puokštę vazos originalą.

"Svarbi dalis bet kuriame interjere yra vasaros Polne. Sukurti gražius kompozicijas buttercups, ivan- arbata, jonažolės, varpai ", - sako mūsų ekspertas.

6. Atkreipkite dėmesį į aptarnaujančių lentelėje: pasiimti gražus popieriaus arba austinės šluostės, indų ir krištolo vazos, naudojamas papuošti braškių vazonuose, švieži vaisiai.

"Susipažinkite pusryčiams ir vakarienei su savo artimaisiais visada geriau už gražią lentelę su vasaros dekoro. Kaip pagrindu mes galime imtis nieko: gėlės, švieži lapai, kriauklių, akmenų ar šakelės. Svarbiausia - apsvarstyti sudėtį iš anksto stalo nėra labai perkrautas detalių ", - sakė dizainerė Viktorija Pashinskaya.

7. Vasarą tai ypač svarbu, kad bute temperatūra buvo patogiau. Yra 7 įrodyta būdų, kaip išvengti šilumos - naudoti vieną ar daugiau iš jų.