2015 m. birželio 19 d., penktadienis

Interjero dizainas gražus butas

Interjero dizainas gražus butas


 Konceptualaus projekto idėja buvo grindžiama sudėtingų architektūrinių ir projektavimo klausimais sprendimu. Galimybes sukurti naujų erdvinių estetika sąlygos buvo du paradoksali: viena vertus, blogas išplanavimas patalpų, reikalaudami išsamų keisti, kita - architekto noras palikti butą, kai praeities duomenys (pavyzdžiui, tinkas), iš dalies išlaikyti kilnius sluoksniavimasis epochų.

Bendras plotas - 60,1 m², gyvenamasis plotas - 34,3 kvadratinių metrų. Klaipeda dizaineriai studijos.

Interjero dizainas gražus butas

Studija yra sėkmingas jaunuolis prestižiniame rajone Maskvoje, Stalino statybos namas. Santykinai mažas dydis, ji turi įdomių architektūros ir dizaino sprendimų. Atsižvelgiant į radikaliai pertvarkyti buvusios komunalinių, neseniai pritaikyta biurų procese, išmontuoti sieną, skiriančią kambarį ir virtuvė su koridoriumi, ir gyvenamasis kambarys plotas išplėstas juda sienos miegamajame. Gavo ir vonios kambarys Nauja kontūrai. Taigi, buvo galima spręsti harmoningos santykiai masto įrenginių problema. Nepaisant stilistinės eklektikos ir turtingą spalvų paletę interjero elementai, butas dominuoja šiltos spalvos ir šviesos iš kelių lempų sustiprina bendrą toną.

Interjero dizainas gražus butas

    1. Svetainė. Plotas - 16,8 kvadratinių metrų. Sofa - Vibieffe (Italija). Šviestuvai - Esedra (Italija); Modulinis (Belgija). Plytelių - Petra Antiqua (Italija). Dažai - "Iris Deco" (Rusija)

    2. koridorius. Plotas - 5,8 metrai. Stiklo pertvaros - "Astralinis-Design" (Rusija). Dažai - "Iris Deco" (Rusija). Plytelių - Petra Antiqua (Italija)

    3. Gyvenimas. Peržiūrėti virtuvėje. Valgomasis stalas - Morelato (Italija), kėdės - Calligaris (Italija). Virtuvės komplektas - Scavolini "(Italija). Žaliuzės (Mediena) - IP Radaeva (Rusija)

    4. Įėjimo. Plotas - 5,8 metrai. Built-in spinta - "Dailidžių-13" (Rusija). Lubų apšvietimas - Luisas Poulsen (Danija). Plytelių - Cezaris "(Rusija)

    5. miegamasis. Plotas - 17,6 kvadratinių metrų. Baldai - Besana (Italija). Užuolaidos - SP Radaeva (Rusija). Plytelių - Cottoveneto (Italija). Gipsas - "Iris Deco" (Rusija). Šviestuvai - Vibia (Ispanija)

    6. svečių vonios kambarys. Plotas - 9,8 metrai. Santechnika - PORCELANOSA (Ispanija). Kriauklė - Ovo (Italija). Keraminės plytelės - interjero DECORA Plaza "(Almatoje)

Interjero dizainas gražus butas

Išraiškingos akcentai Prieškambario - žibintai, pagaminti pramoniniu stilių, suteikti Kosmoso spalvingą atramą. Originalus sprendimas - elektrinio šildytuvo vietą. Šilumos prietaisas yra šalia virtuvės, ji montuojama virš grindų, ji turi lygų paviršių ir gali suteikti didelę dalį namų šiluma.

Stiklo pertvaros atskiria kambarį nuo paties koridoriaus jau dabar yra vienas iš "vizitinė kortelė" buto. Jis ne tik padalina erdvę, bet taip pat tarnauja kaip triukšmo ekranus. Ir jo svarbu estetinę komponentas: skirtingu metu, priklausomai nuo refrakcijos šviesos atspindžio stiklo kampu suteikia sudėtingus piešinius, žaliuzėmis, dekoratyvinių plytelės, sukuriant šiek tiek siurrealų poveikį. Išskirtinis natūralaus akmens plytelės su fragmentais rankomis dažyti interjero pabrėžia kūrybinį komponentas. Vienas iš stilizuotų armatūra - "šviesa Iljičius", - nurodo industrializacijos eros.

Iš svetaine erdvė yra modeliuojama taip, kad jo atskirus elementus: oranžinė sofa-lova, spinta su gipso kartono sienų, Afganistano rankų darbo kilimų, didele stikline stalo, kelių rūšių šviestuvų ir lempų, baudos originalius paveikslus - kartu sudaro harmoningą visumą. Tinkas lubų ir masyvūs tonuoti lentas papildyti teigiamą atmosferą.

Vežėjas šviesų kertanti virtuvės lubų, ir puošia sąmoningai neįtrauktas į sudėtį tirpalo patalpose, iš kurios galima patekti į balkoną. Virtuvė yra nedidelis, bet turi visą reikalingą įrangą kokybės maisto ruošimui.

Dviejų stiklo spinta įsikūręs ant abiejų lovos pusių miegamojo, funkcionalumo, taip pat remti bendrą tendenciją stiklo naudoti buto dizainas, todėl į patalpą lengvumo pojūtį. Iš šiltų spalvų ir visiškai užima vieną iš sienų plytelės sudėtį, yra dominuojanti spalva miegamajame. Specialūs technologijų gydymas duoda medžiagos specialų efektą, o blizgus ir matinis paviršius derinys šamotas pasukite visą lėktuvą nuo paprasto fone spalvinga meno objektas. Kaip visi buto, dėl senosios tinkas lubų atkurtos perimetrą.

Sienas puošia su dideliais vonios dalinai tamsiai granito - Rūdžių metalo imitacija. Mozaika lėktuvas lengvas ir stilingas sanitarinė pabrėžti vietos sunkumą.