2015 m. birželio 10 d., trečiadienis

Interjero dizainas su spalva ir komforto

Interjero dizainas su spalva ir komforto

 Butas naudojamas brangus ir natūralias medžiagas: medžio, odos, marmuras, sidabrą, krištolas, motina perlų. Tačiau vietoj po stilistines kanonus dogmatiniu projekto autorius siekė sukurti interjerą, kad būtų sielos atspindys, tai "portretas", kad moteris.

Interjero dizainas su spalva ir komforto

Bendras interjero dizaino studijos plotas - 99,0 m², gyvenamasis plotas - 63,3 kvadratinių metrų.

Interjero dizainas su spalva ir komforto

Dėl registracijos pasirinktų tauriųjų spalvų atspalvių umbrą ir Sienna, kuris subtiliai dedamas balta, juoda ir lengvas sidabro akcentais. Tobulinami naudoti apdailos elementai sukuria lengvumo ir lengvumo jausmą.

Vienas iš savininkų pageidavimus buvo trys atskiri pastatai kūrimas - privačioje erdvėje šeimos. Visi įmontuotu kambariai, miegamieji sujungia gyvenimo - tiek semantinį ir vizualų centras bute. Šio kambario ypatumas - langų ir natūralios šviesos stoka, atitinkamai. Norėdami peržiūrėti gyvenamasis kambarys šviesus ir erdvus, du sienos yra didžiulis veidrodžiai rėmuose - viena prieš kitą, ir jie yra nustatyti armatūra-sconces. Tai sukuria langus poveikį ir vizualiai išplečia erdvę. Be to, pagal simetrijos įstatymų ir du yra stumdomas pertvaros - sienos transformatoriai, pagaminti didesnio patogumo ir nepriklausomybės nuomininkų - skirtingų kartų, gyvenančių po vienu stogu atstovai.

Interjero dizainas su spalva ir komforto

Virtuvė yra didelis gyvenamasis plotas, pabrėždamas jos svarbą ir reikšmę bute. Įmontuotas į akmens Countertop reguliariai kaitlentė kartu su WOK modulis virimo Azijos virtuvės. Viršutinėje spintos yra įrengta apšviesta iš apačios, suteikia papildomą apšvietimą darbinio paviršiaus.

Skiriamasis bruožas miegamajame - lova padėjus atgal panelių įspūdingo dydžio, kuris užima didžiąją dalį sienos. Pagaminta iš tekstų, susiuvami suede elementai su dekoratyviniais piešimo plokštumą yra vertinamas kaip meno objekto meno.

    1. Svetainė. Plotas - 13,1 kvadratinių metrų. Slenkančios - Longhi (Italija). Dėžės, vazos, už televizijos srityje modulis - VISMARA (Italija). Parketas - "Parketas salė" (Rusija)

    2. Virtuvė. Plotas - 15,3 kvadratinių metrų. Nustatyti - Scavolini, modelis Baccarat (Italija). Mozaika - Appiani, surinkimo Sintesi (Italija). Žvakidė ir sconces - Evrolampart (Italija)

    3. Miegamojo sūnus. Plotas - 18,2 kvadratinių metrų. Baldai - modulinė sistema Besana (Italija). Parketas gabalas, moduliniai (ąžuolo, papuošta sidabro) - "Parketas salė" (Rusija)

    4 miegamųjų savininkai. Plotas - 19,8 kvadratinių metrų. Nakvynė - Smania, Modelis Cezaris traukinys (Italija). TV modulis - Smania, modelis ANTEPRIMA (Italija). Durys - Longhi "(Italija)

    5. miegamasis. Plotas - 12,2 kvadratinių metrų. Baldai - Turri (Italija). Tapetai Audinys - "imperija dekoro" (Italija). Šviesos smėlio ir pilkos spalvos audinio tapetai susiuvami plonu blizga temoje

    6. vonios kambarys. Plotas - 8,2 metrai. Vonia - Sūkurinė vonia, modelis "Aura" Uno "(Italija). Baldai - Milldue (Italija). Grindų ir sienos - granito "marmuro" ir mozaikos stiklo intarpais

Norėdami sukurti aplinkos komfortą viename iš ryškių kambarių butą - miegamajame mama - aktyviai naudojamas audinių. Tekstilės ir tapetai yra dramblio kaulo su sidabro siūlais ir šviestuvai lubose Chrome Frame "ir krištolo pakabučiai. Piešimas ir spalva užuolaidos kartojami atsižvelgiant į galvūgalio ir glaustai apvadu antklodės apdaila, išlaikant lakuotais baldais tonas.

Pasivaikščiojimas miegamųjų sūnus maksimalų funkcionalumą. Tai buvo būtina efektyviai tilptų daug įvairių dalykų, ir iš kambario šeimininkas tuo pačiu metu nėra apkrauti interjero baldų. Vienos sienos yra visiškai atiduotas baldų sienos. Pagal jo konstrukcijos stiliaus jis susideda iš stačiakampio, reljefo, gylis skirtingų kadrų spintos su stiklinėmis lentynomis ir apšvietimu. Ypatingą nuotaiką sukuria LED juosta, liniuotas lubų karnizas perimetrą. Ąžuolas sudėtos grindys "Eglutė".