2015 m. birželio 10 d., trečiadienis

Interjero dizainas - klasikinio stiliaus interjerą

Interjero dizainas - klasikinio stiliaus interjerą

 Pagrindinis noras ateityje butų savininkai būstą ir interjero dizaino studijos - naudoti išbandytų sprendimų viskas: planuojant, dizainas, spalvų pasirinkimas ir apšvietimo koncepcijų. Projekto autorius įgyvendinti šią idėją profesionaliai ir taktiškai, sukurti klasikinį interjerą, sukurtą to paties stiliaus, bet tuo pačiu metu, atsižvelgiant į kiekvieno šeimos nario individualumą.

interjero dizaino studijos projektas

Bendras plotas - 124.3 m², gyvenamasis plotas - 90,1 kvadratinių metrų.


Keturių kambarių butas naujame pastate turėjo padaryti monolitinę penkių kambarį, išskyrus kambarį, miegamasis ir du vaikų kambariai jis būtų dar vienas gyvenamasis kambarys - ateityje. Eskizai siūlomo plano, klientai pasirinko perduoti virtuvė. Tai ginčytinas sprendimas iš pirmo žvilgsnio pasirodė vienas iš geriausių radinių projekto, nors jis privalo ypatingą požiūrį į baldų ir buitinės technikos pasirinkimą.

interjero dizaino studijos projektas

Erdvės plėtra yra taikoma griežta logika. Vizualiai išplėsti mažas prieškambaris su veidrodžiu sienos pagalba, vengiant verzimu. Gyvenimas-valgomasis su virtuve, kaip derinti ir atskirai nuo jos vitražas pertvara. Šalia šioje srityje yra svečių kambarys - ji dabar naudojamas kaip biuras. Be buto, kur nėra natūralios šviesos dalį, pateikiami trys vonios - Vonios, tiek vaikų ir tėvų, kuris yra prieinamos tiesiai iš miegamojo. Be vaikų kambariai efektyviai organizuojamas vietos. Persirengimo Stumdomųjų, pertvaros padėti palaikyti tvarką, neapkraunant interjero nereikalingų detalių.

Apdaila pasiekti stilistinę vienybę. Jis apibrėžia klasikinį įvaizdį Gyvenamoji-valgomasis. Paaiškėjo, elegantiškas dėka meninio parketo padarytą architekto ir tinkas lubų lizdo dizainas, pabrėžiama, kad krištolo sietynas Preciosa grožį. Temos toliau prabanga tekstilės tapetai SANGIORGIO turtingas tekstūros primena rūmų gobelenai. Valgomasis stalas yra pagamintas pagal užsakymą, taip pat televizijos baldai. Yra du variantai formų: tai gali būti kompaktiškai apvalios arba ovalios didelės - kai šeima gauna lankytojus.

interjero dizaino studijos projektas

Pagrindinis gyvenamasis kambarys tapo dėmesio Dimplex elektrinis židinys su raižyti mediniai portale, suteikiant miesto Apartments viešbutyje yra ir aristokratiją. Gretutinės jį iš abiejų pusių vitražai durims pagyvinti siauresnį smėlio ir rudos spalvų interjero, todėl į jį iš gamtos atbudimo žavesio pavasarį. Interjero dizaineriai Klaipeda Kaune Vilniuje.

    1. svetainė-valgomasis. Plotas - 21,8 kvadratinių metrų. Tekstilės tapetai - Sangiorgio (Italija). Baldai yra pagaminti pagal užsakymą pagal projekto autoriaus eskizus. Šviestuvai - Preciosa (Čekija)

    2. Virtuvė. Plotas - 12,4 kvadratinių metrų. Nustatyti - gamykla Kuchenberg (Rusija - Vokietija). Šviestuvai - Mėgstami (Vokietija). Keraminės plytelės - gamykla Kapris (Italija)

    3. Kambarių dukra. Plotas - 18,1 kvadratinių metrų. Baldai - "RusInter" (Rusija). Šviestuvai - MW-Šviesa (Vokietija). Fono paveikslėliai - AS Creation "(Vokietija)

    4. Sūnaus kambarys. Plotas - 16,8 kvadratinių metrų. Šviestuvai - Arte (Italija). Baldai - "Baldai simfonija" (Rusija). Fono paveikslėliai - AS Creation "(Vokietija)

    5. miegamasis. Plotas - 18,3 kvadratinių metrų. Šviestuvai - Wunderlicht (Vokietija). Baldai - "RusInter" (Rusija). Grindys - parketas

    6. vonios kambarys. Plotas - 7,0 metrai. Santechnika - Eurodesign (Italija). Maišytuvai - Nicolazzi (Italija). Keraminės plytelės - gamykla PIEMME (Italija)

Nuo virtuvėje yra integruotas į iškilmingą vietos bute, ir ji bus tinkamai parengta. Visi prietaisai (šaldytuvas su ledo virimo aparatas, orkaitė, nusiurbimo gaubtu, mikrobangų krosnelė) ir integruotą paslėpta už fasadų šviesus virtuvės, spintos gamykla Kuchenberg su smulkiu profiliavimo ir skulptūros karnizai ir pusės stulpelius. Grindų plytelių gamykla Kapris, imituojantis natūralų marmuro intarpas, harmoningai su "prijuostė" iš tos pačios markės mozaika dviejų kontrastingų spalvų.

Miegamojo puošimas akcentai pristatė juodos ir sidabro tonai romantišką užsklanda su dideliu geometriniu modelio ir šešėliai šviestuvai Wunderlicht. Įėjimas į tualetą slėptis už dveryu- "Blenda", kuri atrodo kaip veidrodis batonų rėmo: nėra net užuominos bet kad ji buvo naujovė vietos. Lodžija freskomis Afresco. Miegamajame vonios namų vonios ir dušai į montavimo dizaino, stiklo durys, kurios yra pagaminti pagal užsakymą pagal projekto autoriaus eskizus. Tai racionaliai naudoti kiekvieną centimetrą. Pagal plataus stalviršio baseine yra odininkas stalčiai. Be to, yra net speciali aušintuvo laikymui kosmetikos.

Interjero kambarys pagyvina dvylika dukra subtilus rausvos tonas užuolaidos, pouf, dekoratyvinės pagalvėlės lubos, papildant slaptam smėlio paletę. Patalynė nuvalomas į A pouf sofos. Tai patogus ir funkcionalus sprendimas kartojasi berniuko kambarys, puoštas vaizdų retromashin ir motociklų baldų ir drabužių spinta durų fasadas.