2015 m. birželio 2 d., antradienis

Dizainas in rytietišku stiliumi bute

Dizainas in rytietišku stiliumi bute

 Šviesos Japonijos motyvai duoti trijų kambarių butas yra stipri asmenybė. Rytų stilius įkūnijo projekte yra labai taktiškas - ne kaip etninių interjero dizaino kopija, bet tik kaip nuotaikos. Paprasta geometrija formų ir linijų atrodo ypač elegantiškas nes harmoningą susitarimą. Pagaminta iš natūralių medžiagų - wenge, zebrawood fanera, keramikos, stiklo.

Bendras plotas - 106,7 m², gyvenamasis plotas - 56,2 kvadratinių metrų.

Dizainas in rytietišku stiliumi bute

 Atspirties taškas plieninių laikančiųjų betono kolonų dizaino butą centre. Jie nebuvo švarus, bet reikia mušti, kreipiasi į elementus, kurie struktūra erdvę ir nustatyti temos interjero dizaino.

 Du centriniai stulpeliai sudaro elegantišką kompoziciją. Vienas vizualiai "ištirpti" sutampa, prarado minkštu išsklaidytos šviesos lubų angą. Antroji kartu su kompleksiniais nišų sistema su stiklinėmis lentynomis. Dėka tokio priėmimo ribos tarp prieškambario ir gyvenamasis kambarys yra nurodyta gana aiškiai be monotoniška kurčiųjų paviršių naudojimui.

 Trečiame stulpelyje vežėjo, visiškai su pertvaromis, sukuria nišą virtuvėje, kur įrengti prietaisai - šaldytuvas, orkaitė. Ketvirtoji miegamasis yra pastatytas į sieną.

Dizainas in rytietišku stiliumi bute

 Patogus modernus išplanavimas, reikia aiškiai paskirstyti tarp priekinių ir privatumo butą. Prieškambario reiškia judėjimą įstrižai link kambarį. Iš vienos pusės yra patalpintas vonios svečių su dušo, ir, kita vertus - tvarstomoji trikampio formos. Apie kambarį sritis, kartu su virtuvė-valgomasis, išplečiamas lodžijomis to, kuris organizavo darbo sritį ir jauki poilsio zona. Atsižvelgiant į butą atgal yra miegamasis su persirengimo kambarį ir kitas vaikų, o centrinės kolonos - vonios kambarys su prieiga prie koridoriaus ir skalbimo mašina ir džiovintuvas nišą.

 Eiti į Virtuvė ir valgomasis yra pažymėtas ne tik grindų keitimas - wenge tarybai dėl ryškios italų plytelių gamykla FAP Ceramiche, tačiau lubų dizainą. Lubų nišą virš skersinio puošia tekstūros zebrano laminatas, fanera modelis kartojasi išmatose ir krištolo kirčiuotas šviestuvai lietaus.

 Dalijimo siena su nišomis buitiniams prietaisams yra dažytos turtingas šokolado spalvos, maišymo su signalo ir tekstūros "prijuostė" keramikos FAP Ceramiche. Virtuvės spintelės pagamintos Italijoje tęsti priešingai temą. Iš apatinėje eilutėje fasadai - tamsiai rudos spalvos, viršutinėje eilutėje - baltas. Pagal baras erdvė naudojama sandėliavimui ir built-in vyno šaldytuvas.

Dizainas in rytietišku stiliumi bute

 Forma ir dydis baltas blizgus Countertop valgomojo stalas pakartokite lubų šviesos apšviestas. Jie taip pat padaryti pastabą dėl kurio interjerą su Japonijos motyvais įvaizdžio formavimo ir sukurti stoglangio iliuziją lubų.

    1. Svetainė. Plotas - 23,7 kvadratinių metrų. Šviestuvai - Ottocento; Masyvi lenta - Ital Parchetti (visi - Italija). TV baldai pagaminti pagal užsakymą (Rusija). Tapyba - Dulux (Prancūzija)

    2. virtuvė-valgomasis. Plotas - 13,7 kvadratinių metrų. Baldai, pagaminti Italijoje - Dizaino studija "virtuvės" (Maskva). Plytelių - Exelle-Elios Ceramica ", FAP Ceramiche (visi - Italija)

    3. įėjimo. Plotas - 6,8 metrai. Baldai - Lumi (Švedija - Rusija). Keraminės plytelės - ABK (Italija). Dizainas "srautas" yra pagaminti pagal užsakymą pagal architekto eskizus

    4. miegamajame. Plotas - 15,9 kvadratinių metrų. Medžio masyvo (wenge) - Ital Parchetti (Italija). Šviestuvai - Cattelan Italia kolekcija Dream (Italija). Tapyba - Dulux (Prancūzija)

    5. Vonios kambarys. Plotas - 5,8 metrai. Baldai - Arbi (Italija). Plytelių - Venis (Ispanija); FAP Ceramiche (Italija). Šviestuvai - Nobile; Santechnika - Villeroy & Boch (visi - Vokietija)

    6. WC kambarys. Plotas - 4,4 metrai. Plytelių - FAP Ceramiche (Italija); Italon, kolekcija "Forever" (Rusija). Šviestuvai - NOBILE (Vokietija). Santechnika - Villeroy & Boch (Vokietija)

 Miegamajame grindų palaikomų Wenge dekoras sienų ir lubų iš tos pačios medžiagos ties lovos galvą lentų. Baigti likusią sienos ploto natūralaus bambuko tapetai su ne vienodo tekstūros ir atsižvelgiant į ilgą horizontalios veidrodžių kompozicijos įtraukimo padaryti išraiškingas akcentais interjerą. Langų užuolaidos yra pasirinkta, kad atitiktų ekrano užsklanda.

 Į priešingą sieną su televizijos grupe atliko išskirtinį meno tapybos ant architekto eskizus. Baldų TV sudėtis ir kosmetinis staliukas su matinio stiklo, kaip ryžių popieriaus, kartojasi lubų lipdiniais ir tamsaus medžio. Poilsio zona šalia lango puošia šviestuvai glausta.

 Vonios kambario plytelės su natūralaus medžio tekstūros, o iškloti grindis ir dalį sienos, sukuria vertą foną baldai ir dizainas Arbi santechnikos Villeroy & Boch - savarankiška vonia ir kriauklė. Vieta vonia pabrėžia dekoratyvinės plokštės su gėlių modelio.

 Svečių vonios kambarys, kur įrengta dušas suskirstyti į nišą: Šis metodas leido racionaliai organizuoti erdvę. Sienų plokštės su medžiais ir susaistytiems spalvų plytelės atspalvių smėlio ir smėlio interjeras su bendra koncepcija.