2015 m. birželio 19 d., penktadienis

Estetika Efektyviausi apartamentai - interjero dizaino butai

Estetika Efektyviausi apartamentai - interjero dizaino butai


 Šiuolaikiniai sprendimai elementais Art Deco - tai stilius rodo tam tikrą eklektika, kuri padarė butų interjerus sostinėje. Lengvas, šviesa, harmonija, maksimali erdvė ir funkcionalumas - pagrindinės sudedamosios dalys dizaino studija projektą. Creative dizaino elementai pareikšti statuso ir išskirtinumo jausmą. Sintezė originalaus dizaino idėjų, iš aukštos kokybės medžiagų naudojimas apdaila, apdailos, baldų, gerai pateikiami akcentais, struktūros erdvę, papildyti stilingą ir ryškų vaizdą atskiro buto.

Estetika Efektyviausi apartamentai - interjero dizaino butai


Bendras plotas - 134,8 m², gyvenamasis plotas - 81,0 kvadratinių metrų.

Estetika Efektyviausi apartamentai - interjero dizaino butai

Maskvos centre, naujos atviro plano namas yra jaukus butas už dviejų žmonių šeimai. Vienas iš svarbiausių uždavinių architektų buvo modeliuojant visą miegamieji - kapitonui ir svečių ir, atitinkamai, vonios, susijusios su šių patalpų privatumo zonoje. Kita plotas - visuomenės, atviros - Yra svetainė, virtuvė ir valgomasis. Interjero harmonija yra pastatytas ant racionalaus komforto estetika - atleidžiami iš kambario, kiek įmanoma dalykų ir daiktų, visi nepilnametis, stabdo bendrą suvokimą erdvumo ir vienybės išaugintų klėtis. Tačiau svarbu vaidmenį vaidina būtinų stilistinių elementų - tekstilės gaminiai, veidrodžiai, apšvietimas.

Estetika Efektyviausi apartamentai - interjero dizaino butai

Gyvo kambaryje erdvė yra pastatytas tokiu būdu, kad jį rasti patogus ir malonus. Pagrindinis sodrumas Mikrofono įsikūręs sienos, kuri pati savaime yra meno objektas. Dėl reljefo meninė kompozicija, pagamintas iš gipso, priklausomai nuo apšvietimo efektyviai išryškina tekstūrą. Atsižvelgiant į "kūrybinio" sienos fone organiškai atrodo futuristinis formų balta lempa. Tai funkcionalus šviesos šaltinis yra skirtingi technologiniai subtilumo. Tuo prožektorius, ji suteikia norimo aprėptis ploto vietas, urmu sofa grupę kambario mastu. Uždaryti lentynos alsuoja erdvus baras gėrimų kad neskubantis pokalbio sėdėdami ant sofos svečiai gali skonį. Įdomi ir svarbi interjero elementai yra konstrukcija su "suktuko", parašė apie sąlyginį diferenciacijos svetainės ir valgomojo erdvėmis svetainėje. Montuojamas plazmos ekrano TV lengva įdiegti teisinga linkme - ji bus matomas iš praktiškai bet kur atviros viešosios erdvės. Dideli langai, smulkios audinio užuolaidos, baltos plokštumos sienos ir šviesus grindų kokybės medžio grindys - visi vizualiai išplečia erdvę.

Estetika Efektyviausi apartamentai - interjero dizaino butai

Struktūrinis šviesų einanti per visą valgomojo zona ir atlieka interjero funkciją. Dėl šviesų žibintai montuojami, apimantis didelį plotą, ir tiesiog žemiau valgomasis stalas ir kėdės, kuri yra į virimo netoli - patiekalai.

Stilingas baldai su elementais Art Deco yra įsitraukti į ypatingą atmosferą bute formavimas. Bendras Lengva valgomojo zona papildo stiklo vitrinos, skirtų įvairių dovanų ir mažų daiktų estetika. Pakabinamas ant plono kieto stygos, jie suteikia kambariui neįprastą garsą. Virtuvė sujungta su valgomuoju, kuri yra patogi ir praktiška.

    1. Svetainė. Plotas - 46,5 kvadratinių metrų. Sienos kompozicija, stovas - Mobilgam (Italija). Baldai - Formerin (Italija). TV stovas - Ronaldas Šmito (Italija). Lempos - VIBIA (Ispanija)

    2. Gyvenimas. Valgomojo zona. Apšvietimas - Bover (Ispanija). -Valgomasis - Orsi "(Italija). Grindys - Admonter (Austrija)

    3. Balkonas. Plotas - 6,3 m². Balkonas yra organinių išplėtimas miegamasis. Jis dedamas dviem kompiuteriais - tiek šeimininkai

    4 miegamieji svečias. Plotas - 17,8 kvadratinių metrų. Nakvynė - Cattelan Italia "(Italija). Baldai - Formerin; Giorgio Piotto (visi - Italija). Apšvietimas - Gamintojas van Egmond (Nyderlandai)

    5. Magistro tualetas. Plotas - 16,6 kvadratinių metrų. Santechnika - EUROLEGNO (Italija); "Marco Trevi (Italija); Villeroy & Boch (Vokietija). Šviestuvai - VIBIA (Ispanija)

    6. Tualetas Meistras. Zona siela. Baldai - Altamarea (Italija). Pilnas komplektas santechnika apima vonia, dušas, du atskiri kriauklės, bidė, tualetas

Norėdami miegamasis yra šalia pavėsinė, kuris taip pat yra darbo vieta, o vyru, už savo žmoną. Čia galite išeiti už savo stalo prie kompiuterio ir užsiimti asmens reikalus be baimės nerimą partnerį.

Svečių miegamasis, pagamintas minkštų tonų kavos, įrengtas su padoraus registratūroje. Didelis lova, erdvus odininkas, televizorius - visi interjero elementai yra funkcionalus ir stilingas, padedant sukurti jaukumą ir komfortą. Mattas Tekstilinė sienų kartu su subtilus užuolaidų, kad su filigrano ornamentu yra pagaminti naudojant tikslumo pjovimas lazeriu. Saulės šviesa eina per jį, užpildo visas plotas išskirtinį raštuotas šešėlius. Nuo svečių miegamasis galite patekti į erdvų saugojimo drabužių ir daiktų.

Vienas iš "akcentų" buto - magistro vonios kambarys, kurie turi prieigą iš miegamojo. Pilnas komplektas santechnika apima prabangus vonios vonia, dušas, du atskiri kriauklės, bidė ir tualetas. Ant vienos sienos dedamas plokščiaekranis televizorius, kurie gali būti žiūrėjo tiesiai iš sūkurine vonia. Originalus techninis sprendimas - veidrodis kabo ant plonų stygų, ateinančių nuo lubų. Stiklo plokštės pritvirtintas, o ne linguoti, bet ir sukurti nuostabų efektą "laisvai plaukioti". Atspausdinta ant veidrodžių su gėlių motyvas modelių pareikšti paslaptingumo ir žaidimų elementas. Plonas svetilniki- "adata", specialiai nuleistas ant žmogaus augimo lygį ir papildyti bendrą sudėtį sudėtingumo. Svečių vonios kambarys tikslesniais nei magistro, bet taip pat yra įrengta viskas, ko jums reikia, be to, ji surengė visą skalbimo kambarys.

Dizainas vartojama sąvoka dirbti su projektu, davė norimą rezultatą - Plokšti suteikti šviesos, glausta, jaukus, su originaliais meno objektų įtraukimo, žymiai paveikti bendrą estetinį suvokimą.