2015 m. birželio 17 d., trečiadienis

Pagrindiniai sukčiavimo schemas su vilos pardavimui

Pagrindiniai sukčiavimo schemas su vilos pardavimui

 Kaip apgauti šalies rinkoje ir kaip apsisaugoti nuo tai?

Pagrindiniai sukčiavimo schemas su vilos pardavimui

 Šiuo miesto rinkos spekuliantų yra ne mažesnis nei miesto butų rinkoje. Teisininkai teigia, kad suklastotus sandorius skaičius auga gyventojų didėja ir dėl poilsio namų paklausa. Būdai padaryti nusikalstamas sandoriai daug, bet kai kurie iš labiausiai paplitusių. Dėl jų "Nuosavybė Mail.Ru» sakė  Olegas sausas - teisininkas, vadovas teisinės centre.
 Nupeštos pasiūlymai
 Pardavėjas prieš registraciją nuosavybės perleidimo reikalauja Pirkėjas avansą, buvo, kaip taisyklė, bent pusė iš namų vertę ir tada tiesiog dingsta ir neina į sandorį. Jūs galite apsisaugoti nuo sukčiavimo, jei pinigų pervedimo įvyks tik po valstybinės registracijos nuosavybės perleidimo ir jai pinigai turėtų būti indėlių langelį.
 Fiktyvių kūrėjai
Esmė yra ta, kad kai įmonė parduoda sodybos, pozicionavimo save kaip statybininkas. Iš tiesų ji neturi nors iš nekilnojamojo turto objektų, jokiu ant jų dokumentus. Schema yra taip. Sukčiai sukurti akcinę bendrovę, kuri pradėjo pardavinėti žemės sklypus su pažadu statyti namus ant jų. Dėl labiau įtikinantis-Batijus statomas gražius namus, įrodyti, kad statybos yra pačiame įkarštyje. Per ateinančius dvejus trejus metus maksimali pardavimas atliekamas visiems dar esamų namų ir žemės. Tada "užsakovas" dingsta, kartu su visa surinktus pinigus.
Taip pat rekomenduojame: Pagrindinis sukčiavimo schemas nuomojamą turtą
Suklastoti dokumentai
Pardavėjas, kuris nėra tikrasis savininkas, kalves iš nuosavybės pažymėjimo ar įgaliojimą, tariamai išduotą vardu nekilnojamojo turto savininku ir parduoti namą. Šiuo savininkas sandorio neturi jokių ryšių ir sužinoti apie tai, kai jo name ar sklypas pradeda reikalauti dar vienas "savininkas".
Parduodama pagal išankstinį susitarimą
Klientai trokšta įsigyti priemiesčio nekilnojamojo turto, padaryti pusę apmokėjimą, o kai kuriais atvejais, visa turto vertė iš namų. Šalys sudaryti preliminarią pirkimo-pardavimo. Tačiau po namo pasirašymo gali būti nusavinti net daugiau klientų tomis pačiomis sąlygomis. Taigi, parduodant namus kelis kartus į kuo daugiau pirkėjų, sukčiai dingsta ir pirkėjai bando veltui juos rasti, sudaryti pagrindinę sutartį.
 Taip pat rekomenduojame: Kaip mes apgauti statybininkai, remontininkai?
Kaip apsisaugoti nuo sukčiavimo?
 Pirma, jei abejojate dėl kažko, paprašyti pagalbos ar rekomendacijas teisininkai, išmanantis nekilnojamąjį turtą.
 Pardavėjas visada prašyti originalių pavadinimas dokumentais. Ar negali būti tingus ir paprašyti valdymo Rosreestra ar MFC išrašą iš Unified valstybės registre (Unified valstybės registre teisių į nekilnojamąjį turtą ir sandorius su juo) dėl nuosavybės.
"Pateikta informacija registre - atvira, todėl gauti iš Unified valstybės registro išrašas, jūs visada galite sužinoti, kas veikia kaip pardavėjo: Nekilnojamojo savininkas arba sukčiai, kad apsimeta, pavyzdžiui, - pataria teisininkas Olegas sausas. - Jeigu pardavėjas yra veikiantis vardu įgaliojimą savininkas, tai geriausia kalbėti tiesiogiai su savininku ir atsidūrė, jis davė įgaliojimą arba be variklio ".
Jei pardavėjas veikia kaip kūrėjas, tada prieš įeinant į jį jokių sutarčių, įsitikinkite, kad jis turi statybos leidimą, taip pat dokumentus, nuosavybės teisės į žemę (nuomos ar įrodymą, nuosavybės), yra žemės Šalis pastatas ar turi skirtingą paskirtį. Jei namas yra jau pastatytas, reikalauti iš eksploatuoti aktą.
Nesitikėkite su pardavėju, kol gausite nuosavybės sertifikatą. Norėdami sumokėti pasinaudoti indėlių langelį, akredityvo arba banko pavedimu.