2015 m. birželio 29 d., pirmadienis

Kaip padaryti, kad patogi virtuvė: dizainerio patarimus

Kaip padaryti, kad patogi virtuvė: dizainerio patarimus


 Bet šeimininkė žino, kad virtuvėje visada turi būti tvarkingi. Ir daugeliu atžvilgių ji suteikia labai interjerą. Tik sudėtingą detalių virtuvėje patogiu virėjas skanus, lengva rasti kamščiatraukis ir staiga reikia rasti modernių kulinarijos dalykėlių vietą. Ir net jei jūsų virtuvė negali pasigirti kvadratinių metrų - tai ne priežastis atsisakyti savo globą. Audi dizainerių, kurie specialiai "Motinos Mail.Ru» papasakojo, kaip padaryti virtuvė stilingas ir patogiai, kaip įmanoma patarimus.

 Nuo dizaino požiūriu, virtuvėje - vienas iš sunkiausių erdvėse. Ypač mažas. Svarbi į dizainą rengimo - neskubėti. Būtinai Užrašoma eskizų pora, nes nors kūrybiškumas ateina kartais originalių idėjų ir sprendimų. Čia yra pagrindiniai patarimai, kurie padės jums apgalvoti išsamiai funkcinę interjero dizaino virtuvėje.

Kaip padaryti, kad patogi virtuvė: dizainerio patarimus


1. Naudokite visą turimą erdvę

Sienos turi būti naudojamas didžiausias - nuo grindų iki lubų! "Ant sienų gali būti pateikiami įrankių saugojimo aikštelė - lentynos, reylingovye sistemos kabliukų ir Prishchepa, magnetinių juostų, skaidrių bakas ir mini spintelėmis (prieskonių, mažų stiklainių, butelių ir įvairių laivų). Visa tai nenorėtų puikuotis, kad pertraukos interjero ir jos suvokimą, pasislėpti už durų spintos frontais, Louvered langinės, ir tt ", - pataria dizainerė studija" dekoratoriai "Natalija Railean.

Jei turite gražių puodus ir keptuves daug, bet jūs negalite paslėpti juos ir laikyti kabo bėgiai - kartais tai padeda organizuoti virtuvėje vietos yra labai mažas (pavyzdžiui, keturi kvadratiniai metrai). Jei manote, kad užpildyti visą erdvę spintų šarnyru sienos nuo grindų iki lubų, jūs labiau vizualiai sumažinti virtuvė, žaisti su spalva. "Jei naudojate šviesiomis spalvomis fasadai ir Countertop ir grindų yra tamsiomis spalvomis, tada, patikėkite manimi, poveikis gali būti panaikintas", - sako Ivanas Nyrkov, interjero dizaineris mažmeninės prekybos tinklas "IKEA Rusija". Vizualiai išplečia erdvę ir daug stiklo, naudojamo teisingai geometrija modelius paviršių.

2. Pasirinkite teisingus spintos

Į vienu balsu dizaineriai ragino nepirkti grindų spintos su durimis ir stalčiais. Giliai stalčiuose yra patogiau laikyti puodus ir keptuves. Net labiausiai siauras ir, atrodytų, Neietilpīgs, yra didžiulis reikalingų daiktų. Be to, dėžės yra labai lengvai palaikyti tvarką. Dizaineris Ivanas Nyrkov sako: "Pavyzdžiui, virtuvė," IKEA metodas "gali aprūpinti dėžės daug naudingų pertvaros, kilimėliai, dėžės - taip virtuvė visada bus pateikti į logikos saugoti. Laikyti peiliai pat patogu į viršų stalčių, lentelės ar lentelių. Intarpai stalčiams kiekvieno skonį ir biudžetą galima rasti. Tai gali būti plastiko padėklai su kitu funkcijų rinkiniu - saugojimas virtuvės peiliai ar didelių liejimo kaušai, žnyplės, peiliai, stalo įrankiai ir aksesuarai papuošti stalą ".

3. atsikratyti nereikalingų

Įrengiant virtuvę, svarbu atsižvelgti ne tik į tai, virtuvės stalviršiai ir spintos vietą, bet ir suprasti, kas yra įmanoma, kad būtų paaukoti kambario funkcionalumą. "Gal nuo kažko yra atsisakyti? Pavyzdžiui, jei turite mažų šeimos, galite atsisakyti tradicinės viryklės keturi degikliai ir naudoti kaitlentę pagal pavadinimą "Domino", - jis turi tik du šildymo paviršius ir žymiai taupo erdvę ", - sako Ivanas Nyrkov.

4. Atkreipkite dėmesį į lankstymo baldai

Svetlana Buerakova, plėtros direktorius interjero prekės Crate ir statinių pataria atkreipti dėmesį į keletą dalykų, kurie ir per maža virtuvė sukurti stilingas ir ergonomiškas dizainas - švediškas stalas-sala, ir sulankstomos kėdės. "Nedidelio saloje ant ratų naudojimas ne tik leidžia lengvai perkelti jį arba imti iš virtuvės, bet ir padaryti jums lentelės ir darbo paviršiaus ir saugojimo vietos savininkas.

Svarbu atsižvelgti į technologinę grandinę maisto ruošimo įgyvendinimą: Valymo ir jų pjaustymo ir ruošimo, taip pat pasirengimą pats turėtų būti atliktas kaip įmanoma arčiau vienas kito, kad išsaugoti vertingą erdvę. Jūs taip pat galite naudoti sulankstomos kėdės: tai bus atleisti virtuvę, nes jie gali būti lengvai pašalintas, kai jūs tiesiog virti.

5. Nepamirškite apie apšvietimo

Tinkamas apšvietimas vaidina didelį vaidmenį bet kurioje patalpoje, tačiau - ypač mažoje virtuvėje, kur funkcionalumas turi būti kartu su interjero grožį. "Stenkitės naudoti virtuvėje kelių rūšių apšvietimą. Norėdami gauti svečius - bendra ryškioje šviesoje maisto ruošimui - į virtuvės vienetų ploto šviesos; už jaukiuose vakarėlio - sconces į valgomojo stalo srityje ", - sako TV projekto kūrėjas" skoningas "Anton kepenyse.

6. Nepamirškite smulkmenos

Nepalikite tuščių kampų - pirkti kampe lentynos, jie neturi griozdai erdvę atrodo maža, ir labai sutaupyti organizacijos. Kampinė spinta, taip pat negali būti tuščia erdvė: padėti kampinius skyriuose įvairovė, stumdomas sistemą "karuselės".

"Durys, beje, taip pat gerai prižiūrimi papildomą naštą formos pridedamas prie dangteliai viduje, folijos ritinėlių, popierinių rankšluosčių, dėžių ... palangės - taip pat pulkas! Tinkamai suderinti jį su Stalviršis arba valgomojo stalo, galite žymiai padidinti naudingą plotą. Jei palangės yra pakankamai platus, tai yra patogu organizuoti papildomų nišų saugojimo, slepiasi savo ypatingą dekoratyvinį ekrano arba fasadai virtuvės baldų ", - sako dizaineris Natalija Railean idėjas.