2015 m. birželio 1 d., pirmadienis

Įmonės Malaizija Airlines paskelbė techninį bankrotą

Žiniasklaida: Įmonės Malaizija Airlines paskelbė techninį bankrotą

LONDON, 1 iyunya.Malayziysky vežėjas Malaysia Airlines («Malaizijos avialinijos") paskelbė "techninę bankroto." Apie tai pranešė "Reuters", cituodama iki Christoph Mueller galvos pareiškimą.

Anksčiau oro paskelbė svarbų darbuotojų skaičiaus sumažinimas, kurio metu planuojama atleisti šešis tūkstančius. Žmonės. Be to, dar 14 tūkstančiai žmonių. Darbuotojai bus perkeliami į naujas pozicijas.

Įmonės Malaizija Airlines paskelbė techninį bankrotą

Kalbant apie plėtros strategiją, naujas generalinis direktorius Christophas Muelleris sakė, kad Malaysia Airlines vis dar "lieka visiškai International Carrier, taip pat išsaugoti maršrutus visais Malaizija kryptimis." Pasak jo, bendrovė turės tris sritis: tiesioginis keleivių ir krovinių vežimą, teikiantys antžemines paslaugas, įskaitant remontą, taip pat mokymo skrydžio personalo, inžinierių ir vadybininkų.

Naujos valdymo planai trejus metus imtis įmonę teigiamą balansą. Nuo 2008 m Malaysia Airlines nuolat patyrė nuostolių, nepaisant milijardus dolerių, kurie paskirtų vyriausybės kaip parama.

Nelaimingi atsitikimai su lėktuvų oro

Nelaimingi atsitikimai su lėktuvų "Malaizijos Airlines" vyko 1977 (sudužo "Boeing 737", skrisdamas iš Penang - Kvala Lumpūras, todėl surinkimo ir avarijos žuvo 100 žmonių) ir 1995 (kaip ir "Fokker 50" žlugimo, plaukioja iš Kota Kinabalu į Tawau Jis nužudė 34 žmonių).

8 Kov 2014 prarado orlaivį "Boeing-777, plaukiojančių iš Kvala Lumpūras į Pekiną laive buvo 227 keleiviai. Per tų metų vasarą, "Boeing-777 sudužo į Donecko regione Ukrainoje, netoli Rusijos sienos. Laive buvo 295 žmonės, visi iš jų mirė.