2015 m. birželio 19 d., penktadienis

Iš interjero dizaino butai harmonija

Iš interjero dizaino butai harmonija


 Raktas dizaino elementas yra freska su panoraminiu vaizdu į Sidnėjus (Australija) pakrantės, su savo architektūros simbolis ir pagrindinis akcentas - operos ir baleto teatre, su unikaliu dantyta stogo. Būtent ši nuotrauka atspindi sąveikos formų ir linijų, kurios tapo pagrindiniu interjero principą ir "miesto" asortimentas plieno ir mėlynos atspalvių papildyti dominuojančią derinys šiltais natūralių tonų smėlio ir rudos apdaila.

Iš interjero dizaino butai harmonija

Interjero dizainas Klaipėdoje. Bendra projekto plotas - 112,5 m², gyvenamasis plotas - 72,7 kv.

Iš interjero dizaino butai harmonija

 Dirbant ant tam tikro sudėtingumo interjero buvo jau esamų planavimo struktūrą, o savininkai nenorėjo visiškai išardyti vidinių sienų. Be to, ypatingas dėmesys turi būti skiriamas paramos rankos buvimą, kuris įvyko atviroje erdvėje: nuo nusprendė padaryti stulpelį, būtų atskirti vizualiai indėlis į kambarį į biurą. Įdomu tai, kad šis punktas sugebėjo nugalėti plastikinius reiškia: labiau tarpinį lubų ir masyvi cokolio.

Iš interjero dizaino butai harmonija

Suskirstymo erdvė taip pat atliekamas naudojant kontrastingų spalvų apdailos. Visi kambarį (išskyrus akcentu, su dideliu freska) sienos padengtos gipso, o už pasirinkto turtingas šokolado atspalvis su aukso pigmentų įėjimo, ir pagrindinės vietos - subtilus kreminės tonas.

Iš pradžių dauguma kambarių buvo nustatyta gabalas parketas iš ąžuolo, kurių savininkai nenorėjo keisti. Jo atkurta: poliruoti ir vėl lakuota. Nuo interjeras buvo sukurtas šeimai su mažu vaiku, aš turėjau ypatingą reikšmę komforto klausimo, todėl virtuvėje ir vonios grindys yra įrengta šildymo sistema, o iš viršaus padengtos keraminėmis plytelėmis.

Tema plastiškumas dauguma visiškai atsispindi svetainė ir miegamasis erdvėse: statybos lenktas, kalbant apie vidaus pertvaros iš priekinės zonos įrašytas mažą kambarėlį ir privataus - vonios kambarys. Sienos abiem atvejais dekoruoti erdvūs nišos. Papildomos paviršiai kambarį, atsirandanti skirtas knygas ir šeimos nuotraukas ties nišą viršuje yra oro kondicionierius. Viskas pabrėžė gilinti rudos gipso ir pabrėžė, kad daugiau pabrėžė tekstūros sienos.

Gyvenamasis kambarys dedamas pakelto odinė sofa su daug pagalvių, su vaizdu į freska su panoraminiu įvaizdžio Sidnėjus - pagrindinis elementas dekoro bute. Čia taip pat yra namų kinas.

Comfort Zone suteikia minkštą vilnos kilimas su ilga plaukeliai. Jo šviesiai pilka-smėlio spalvos atspalvis atkartoja sofos apmušalai ir užuolaidos, taip pat palankesnes renginiai medaus tonas parketlentes.

    1. Svetainė. Plotas - 25,9 kvadratinių metrų. Sofa - mobel & Zeit "(Rusija). Sienos: daugiakomponentė tinkas. Turimas ąžuolo parketas blokas poliruoti ir iš naujo lakuoti

    2. virtuvė-valgomasis. Plotas - 16,1 kvadratinių metrų. Nustatyti - Nolte Kuechen (Vokietija). Fasadai grindų spintos su pamušalu vyšnių fanera, viršutinėje eilutėje durų - stiklo ir metalo

    3. kabinetas. Plotas - 14,3 kvadratinių metrų. Baldai - SunWays Baldai (Kinija). Baldų dizainas pateikti etninės motyvą, faneruotos kabineto fasadai ir dažytos

    4. Vaikai. Plotas - 13,1 kvadratinių metrų. Baldai - Meblik (Lenkija), parduotuvė "Mebel-kit" (Maskva). Baldai dekoro tęsia kelionių tema, atsižvelgiant net į kambarį

    5. miegamasis. Plotas - 19,5 kvadratinių metrų. Baldai - mobel & Zeit "(Rusija). Bazinis tarifas interjero su lakoniška atmosfera padaryta spalvų schemą ir tekstūrų derinys

    6. vonios kambarys. Plotas - 5,2 m². Santechnika - Duravit, Villeroy & Boch, Hansgrohe (Vokietija). Grindys, sienos ir priekinis skydelis susiduria su dviejų rūšių vonios plytelės

Virtuvėje su baldais pagalba tęsė derinant miesto komfortą natūralumo idėją: fasadai lauko fanera vyšnių spintos ir duris viršutinėje eilutėje yra pagaminti iš permatomo stiklo ir metalo. Neperkrautas ir funkcionalus padarė valgomasis. Mažas sulankstomas stalas surinktoje forma užima mažai vietos. Erdvė kirčiuotas liustra uždarytas stačiakampio baldakimu, padengtas juodu audiniu.

Sudėtingos dizainas gipso nebuvo paveikti iš "stalinizmo" apartamentai aukščio suvokimą, visi kambariai atrodo erdvūs ir alsuoja šviesos ir oro. Oro kondicionierius yra nustatytas split-sistemos.

Situacija yra gana lakoniškos miegamieji ir svarbiausias rodiklis interjero daroma spalvų schemą ir tekstūrų derinys. Kaip į kambarį, minkšti baldai padengtas šviesiai oda. Dėl medinių elementų ji sudaro vieną kompoziciją su kitais objektų: TV pjedestalo, ponios staliukas, veidrodis ovalo formos rėmo. Faired lovos ir naktiniai remti aptakios linijos sienas ir lubas.

Vonios puošia vienos rūšies keraminių plytelių, nelygaus modelio, kuris primena natūralų akmenį. Pagrindinis vonios kambarys plytelių modelis, plačių juostų pavidalu, o "mozaika" plytelių spalva triukšmo sukurta per mažai raktas nespalvoto paletę.

Vienas iš interjero privalumų buvo daug vietų saugoti dalykų buvimą. Nuo centrinėje salėje paskirstymo gali vykti erdvus persirengimo kambarys, privatūs kambariai ir drabužinė spintos įdiegta.