2015 m. birželio 20 d., šeštadienis

Dizainas ir projektavimo studija

Dizainas ir projektavimo studija


 Butas su bendro ploto 51,7 m? ", Isikures bandomojo namas pokario pastatu Maskvoje apie Kutuzovo prospekte, priklausanti jaunas pora. Nepaisant puse amziaus istorijos namus, interjera buvo labai modernus ir stilingas. Noredami sukurti svaros, erdvumo ir patogumo, svetaine-virtuve sienos dazytos balta jausma.

Dizainas ir projektavimo studija

Bendras plotas - 51,7 m². Interjero dizainas Klaipedoje.

Dizainas ir projektavimo studija

 Darbinis pavirsius is virtuves vienetu, kaip galima slapto motyvo suprojektuoti erdvus ir patogus - sutuoktiniai patinka gaminti maista kartu. Pagal lenteles virsuje dedamas visas reikiamas prietaisu ir dar liko pakankamai laisvos realizavimo. Virsutiniu spinteliu yra tik dvi, ir jie yra siek tiek skiriasi nuo pagrindinio virtuves baldais ir klasikinio stiliaus stiklinimas. Masyvi lenta pasirinktas giliai sokolado rudos pabrezti sienos ir ideti i kosmoso sodruma. Sija kelias prie lubu, yra atramine

Dizainas ir projektavimo studija

struktura namuose ir kaip rezultatas - vientisas. Zakarnizny Minksta sviesa is abieju pusiu padeda isspresti sia problema, ir vizualiai istirpsta lubu erdve. Vonioje naudoti keramikos granito, kuris imituoja teksturos sluoksniuotos supjaustyti poliruoti ragu. Santechnikos pasirinktas viena ovala.