2015 m. birželio 19 d., penktadienis

Žaidimo storylines - interjero butas

Žaidimo storylines - interjero butas


 Dizaino ypatybės namo neleidžiama atlikti kambarys bute turi didelį plotą, todėl pagrindinis uždavinys dizainerių buvo jų vaizdo padidinimas: per dekoro ir baldai vyrauja pastelinės spalvos, tačiau kaip dekoratyvinis naudoti modernias skaitmenines freskomis dainų ir pasakojimų vizualiai persikėlė be sienas patalpas. Ypatingas dėmesys skiriamas tarp dizaino pusiausvyrą, su modernaus dizaino ir tradicinių namų komfortą principais. Vienas iš pagrindinių temų buvo Eifelio bokštas, dalyvaujant ir sienų plokštės ir smulkių šlifavimo modelio ant į kambarį veidrodžių įvaizdis.

Bendra projekto plotas - 121,6 m², gyvenamasis plotas - 62,1 kv. Interjero dizainas Klaipėdoje.

Žaidimo storylines interjero butas

 Sudėtingos daugiakampio formos plotas butai reikalauja kruopštaus dizaino koncepcija planavimo patalpas. Dienos metu neuždengtą centras dedamas "pagalbinis" zona, atsižvelgiant į priėmimo apvalios salę pagrindinio elemento plastikinių sprendimų: viduryje jo turo užima tą pačią sumą padažu, kuris ribojasi "dėžutė" vonios ir maitinimo komunalinės paslaugos.

 Ypatingas dėmesys skiriamas interjero dizaino gyvenamasis kambarys TV srityje. Pasak autorių, mūsų laikais, ekranas ėmėsi vaidmens, anksčiau priklausė prie židinio: tai buvo jo diena visa šeima, atsipalaiduoti ir pabendrauti. Sienų nugalėjo su šviečiančiais nišų, kur jūs galite įdėti augintiniai kolekciją suvenyrai, aksesuarai, vaikų amatų pagalba. Paviršiai yra baigtas su dekoratyviniu dažų su šviesios spalvos dėmių ir plytelių parketlentes tamsiai gintarinės spalvos. Rafinuotumas dekoro pridėti krištolo pakabučiai liustra. Sofos, įdėti į priešais televizorių, padengtas oda su sukrešėjęs grietinėlės spalvos.

Žaidimo storylines interjero butas

 Labai įdomus įrėminti suapvalinti sienos spinta. Viduje siauras vertikalus nišos pamušalu perlų mozaika giliai smaragdo žalia, įterptųjų veidrodis audiniu padengtas smėliavimo apdorojimo jiems Eifelio bokšto modelis (veidrodžių, modelis sutirštėti už sofos nišą). Viršutinėje dalyje yra simetriški kvadratinių įterpti Tas mozaika. Atsižvelgiant į sieną centre - fresco su vaizdu į Paryžių. "Checkpoint fojė plotas pabrėžė ant grindų plytelių ir pakabinamų lubų konstrukcijos.

Žaidimo storylines interjero butas

 Šviesios smėlio spalvos ir rudi tonai stabilų virtuvė, pagrindinis puošmena, kuri buvo fresco į atvirą kosmosą savo istoriją primena langą. Šis metodas leido vizualiai atskleidžia ribotą plotą. Nuotrauka pridėta plačiąja prasme sistemą mozaikos, perlamutro efektas. Sofos ir kėdės turi medinio pagrindo ir padengta oda tos pačios spalvos, kaip į kambarį baldai. Kontrastingos spalvos šviesos smėlio ir tamsiai rudos spalvos kartojasi virtuvės vienetų ir plytelės ant grindų fasadų. Subalansuoti pasiektą per apvalios formos lubų nišose ir sietynais, o taip pat ovalo formos stalo geometrija.

    1. Svetainė. Plotas - 16,2 kvadratinių metrų. Sofa - Möbel & Zeit "(Rusija). Parketlentė: "Amerikos riešutmedžio. Dekoratyviniai dažai - Fractalis (Italija)

    2. Virtuvė. Plotas - 13,3 kvadratinių metrų. Nustatyti - Nolte Kuechen (Vokietija). Dekoratyviniai dažai - Fractalis (Italija). Freska yra per plačios sistemos mozaikos, perlamutro efektas

    3. Vaikų mergaičių. Plotas - 14,6 kvadratinių metrų. Parketlentė: "Klevo". Kambarys yra papuoštas stebuklinga pilis dvasia princeses su dekoro Alyva ir rausvos atspalvių

    4. Baby Boy. Plotas - 14,5 kvadratinių metrų. Baldai - CILEK (Turkija). Lova yra įrengta signalas, kad imituoja automobilio variklio užvedimo garsą. Parketlentė: "Klevo"

    5. miegamasis. Plotas - 16,8 kvadratinių metrų. Nakvynė - Svajonių Žemė (Rusija). Parketo "balintas ąžuolas". Norėdami sukurti "motina" už savo originalios freskos tvarkomi vaizdo

    6. vonios kambarys. Plotas - 5,7 metrai. Puošnūs ir labai trumpai, bet su sąlyga, visą reikalingą santechnikos įrangą

Skydas miegamaisiais dizaineriai siūlo savininkai, norėdami pasirinkti iš savo katalogo, jiems patiko romantišką sklypas. Norėdami sukurti didėjančių tūrio ir modelio tokio pobūdžio išduotą kilimėlio poveikis: originalus vaizdas yra padidintas tris kartus, buvo perkeltas į nespalvotą išvaizdą ir pagyvinti keletą atspalvių. Durys tamsiai kavos spalva Wenge fanera. Į erdvę be natūralios šviesos dviejų miegamųjų yra įrengta plotas LAIKYMAS: miegamasis buvo pilna rūbinė ir prieškambario ir vaikų - drabužinė.

Dukters kambaryje yra dekoruoti stebuklinga pilies princeses dvasia. Pagrindinė sudedamoji dalis dekoro, taip pat meno kūrinys iš plokščių su Pasakų freskomis istorija forma. Bed- "palėpėje" yra dviejų lygių: viršuje yra miegamoji, ir apačioje - su vietos žaidimams, kurie gali būti visiškai uždaryti pagal užuolaidos. Spalvų paletė naudojama romantiškas raudonos ir rožinės spalvos tonus energingas - sukurti šviesią akcentais. Net šviestuvai yra kruopščiai atrenkami, primenantis puokštės žibuoklių. Design berniuko kambaryje yra pastatytas ant smėlio ir raudona kartu, apačioje - Racing tema.

Spalvų schemą interjero skirta pabrėžti komforto, sukurtas gerai apgalvotos gyvenamojo ploto ir jos funkcinės medžiagos. Freskomis duoti kambario asmenybę ir atidarė kiekvienas iš jų savo istoriją, jų pagrindinis tikslas mokestį.