2015 m. birželio 2 d., antradienis

Filosofija šviesos ir spalvos

Filosofija šviesos ir spalvos

Interjero dizaino apartamentai trijų kambarių nuo interjero dizaino studijos

Butas yra įspūdingas ir architektūros išdėstymas ir interjero dizaino. Pakankamas plotas leidžiama sujungti atskiras zonas, visų pirma, padarė studija versiją iš gyvenamojo kambario ir virtuvės vietoje. Formų ir plastiko linijos geometrija sukurti sudėtingą, turtingas, bet ramioje, lengvai ir prieskoniais vietos vaizdą.

Interjero dizaino apartamentai trijų kambarių nuo interjero dizaino studijos

Bendras plotas - 150,0 m², gyvenamasis plotas - 108,0 kvadratinių metrų.

Projektavimo sampratos buto pagrindas buvo priimtas modernaus miesto idėją ir labiausiai tausojanti aplinką interjeras. Formų ir plastiko linijos geometrija sukurti sudėtingą, turtingas, bet ramioje, lengvai ir prieskoniais vietos vaizdą.

Spalvų gama remiantis elegantiška kolekcija tapetai smėlio ir slyvų tonais, kuri tapo tonas "Kamertonis" visai butas. Sudėtingos apšvietimo interjero dizainas yra svarbi tam tikro įvaizdžio interjero: daugiapakopė sistema remiasi paslėptas apšvietimas, built-in lempos ir šviestuvai. Šviesos scenarijus, atitinkantis paros metu, ar savininkų poreikius, padėti tiksliai vieta vizualinį dėmesį, teikiant ryškų ir harmoningą požiūrį į spalvų paletę.

Interjero dizaino apartamentai trijų kambarių nuo interjero dizaino studijos

Fojė kabo, dviejų atspalvių lubos, su vidiniu apšvietimu. Per dieną jis atrodo kaip blizgus paviršius, o kai šviesos tampa didelis, šviesus vitražas langą. Salė ir gyvenamasis kambarys atskiria keliauti su stumdomomis durimis, viduryje, kuri yra vežėjas šviesų-kolona, ​​naudojant kūrybinio plakimas elegantiškas medienos skydinė apkala pamušalas. Dauguma laiko durys atidarytas, ir salėje su svetaine suformuoti vieną zoną su bendros koncepcijos statybai ir spalvų erdvėje.

Kiekvienas Visual Studio planavimo srityje, kurią sudaro gyvenamasis kambarys ir virtuvė, vietinis apšvietimas. Accent svetainė yra įrėmintas stačiakampio liustra pagamintas iš metalo reljefo filialų forma, atkartodamas fojė liemenėlė formą. Urmu pakaba struktūra gipso kartono padengtas dekoratyviniu dažais. Panoraminis langas su vaizdu į saulėtą pusę, todėl dienos patalpose miela saulėje, o vakare ji apšviečia daugelio žibintai. Pagal užsakymą pagaminti autoriaus eskizai užuolaidos dera su masyvi sofos, aptrauktos oda, kartu su zomšos. Papildyta bendrą stilių interjero kambarį grindų, pagamintas iš kieto wenge.

Interjero dizaino apartamentai trijų kambarių nuo interjero dizaino studijos

    1. Svetainė. Plotas - 25,4 kvadratinių metrų. Sofos - ASNAGHI (Italija). Lubų interjero dizainas naudojo ištemptos drobės ir sustabdytos elemento derinys

    2. Virtuvė. Plotas - 21,4 kvadratinių metrų. Nustatyti - ARAN (Italija). Stalo, kėdės - Calligaris (Italija). Prietaisai - Miele (Vokietija)

    3. salė. Plotas - 18,8 kvadratinių metrų. Sienų ir kolonų naudojami skydai pagaminti iš kieto buko dekoro, tamsintas ir wenge. Paulius paskelbė didžiulį Merbau (Prospektas sala Indonezija)

    4. Jaunimo kambario. Plotas - 18,2 kvadratinių metrų. Baldai pagaminti pagal užsakymą buko, tamsintas ir wenge. Sofa - ASNAGHI (Italija)

    5. miegamasis. Plotas - 27,9 kvadratinių metrų. Baldai - Salligaris (Italija). Lytis: medžio masyvo Merbau (Prospektas sala Indonezijoje). Virš lovos lempa puošia audinio

    6. WC kambarys. Plotas - 8,1 metrai. Maišytuvai - Grohe (Vokietija). Santechnika - Duravit (Vokietija). Plytelių - FAP Ceramiche (Italija), kolekcija "Futura

Interjero dizaino apartamentai trijų kambarių nuo interjero dizaino studijos

Virtuvės plotas su valgomuoju atskirta nuo gyvojo mažos pakylos įrengta grindų šildymo sistema, mažos sienos su lentelės viršuje taip pat orinės konsolės su integruotu apšvietimu. Šalia kambario balkone būtų naudojama efektyviai - tai nustatyti garso šaldytuvas. Virtuvė, pagaminti pagal užsakymą, yra apšvietimu darbinį plotą ir įrengti su daugybe stalčių spintelės su frontais į tamsaus medžio. Šviesos grindų plytelės efektyviai pabrėžia Niša plotas, stovint ant panašios spalvos wenge su juo kilimo. Priedai veltiniams, vilna žibintai virš stalo suteikia papildomą komfortą per naktį valgio.

Dviejų lygių lubos miegamasis be pagrindinio taškiniam apšvietimui turi originalų elementą centre - stačiakampė lempa, Puoštas audinio ir suteikiant patogią minkšta šviesa. Nesuvaržyti interjero veidrodėliai sumuštas daug vertikalių, apsunkina regėjimo erdvėje.

Vaikai turi reikiamą minimumą baldų, ir pagrindinis dalykas čia yra su permatomu kupolu lova. Grindys ir laiptai į balkoną, kaip miegamasis, padengtas minkštu kilimu ir praktiška, ir atrodo kaip "Divan kambario plotas natūra. Tuo savininkų vonios kartu prašymu. Sienelėmis stiklo tvora vonia gali atlikti dušo funkcijas. Kaip dominuojanti interjero siena dubenį yra išskirtinė, rankų inkrustacijos mozaika savo įspūdingu ruožas spalvos nuo tamsios šviesos.