2015 m. birželio 19 d., penktadienis

Geras dizainas mažas butas

Geras dizainas mažas butas


 Mažas butas pirmame aukšte sename name Vilniaus centre. Tuo sumažinti grindų sąskaita beveik metras būsto nepateikė vonia ir įdiegti grindų šildymas virtuvėje. Spalvų gama dizaino padarė subtilus pastelinių atspalvių. Pagrindinis laimėjimas projekte buvo vieno kambario butas buvusiose patalpose kelių visiškai kūrimas - funkcionalus gyvenamasis kambarys, virtuvė-valgomasis ir patogus salėje.

Geras dizainas mažas butas

Bendra projekto plotas - 38,2 m² interjero dizaino Klaipėdoje, gyvenamasis plotas - 16,5 kvadratinių metrų.

Kartu pagrindinės Vilniaus gatvės yra senas pastatas su mažais jaukiais kiemuose. Pirmame aukšte namo su virykle šildymas ", patalpų vandentiekio" bei butas yra, iš kurio dizaineris norėjo padaryti visavertį modernų būstą. Ne lengva užduotis apima darbo ne tik su išdėstymą ir apdailai, bet ir spręsti inžinerijos ir statybos problemų.

Geras dizainas mažas butas

Butas, įsikūręs netoli muziejų, teatrų ir restoranų senamiestyje, nusprendė, kad svečias, jis skirtas laikino buvimo keliautojų savininkams draugais. Ši koncepcija leido aprūpinti lova, gyvenamasis kambarys ir sutaupyti vietos.

Namuose nebuvo pamatas, todėl grindų lygio buvo žymiai mažesnis, todėl galima įdiegti papildomą šildymą virtuvės. Kai matuoklis sluoksnis žemės buvo pašalintas, jie rado ištrauka užmiega per Antrąjį pasaulinį karą. Dėl to pagal laiptais į antrą aukštą, dedamas į vonios kambarį. Atsižvelgdami į gilėjančią ir pasiekė įspūdingą aukštį virtuvėje lubos - maždaug keturių metrų, kuris padidino oro būsto apimtis.

Geras dizainas mažas butas

Būsena mūro paveikė pagrindinę idėją, apdaila - tų sienos dalis, kurios atrodė gerai, nepaisant jų amžiaus, jie nusprendė neslėpti, bet paliktas atviras. Grindys parketlentė iš balintos ąžuolo.

Geras dizainas mažas butas

Interjero naudojamas gama pastelinių atspalvių - Buto langai palikti šešėliai kieme, todėl kambarys reikia kuo daugiau šviesos. Bendravimas su aplinka, taip pat sumuštas dekoro - sieninė tapyba, pagaminti pagal užsakymą, remiantis tipų, esančių už parko ribų: taip, jos nuomone, tai gali būti įvežtos į prieš praeiviai šimtą metų nuomonėmis.

    1. Svetainė. Plotas - 16,5 kvadratinių metrų. Kavos staliukas pagamintas vietos meistrų pagal projekto autoriaus brėžinius. Sofos atvežtos iš Singapūro

    2. Gyvenimas. TV plotas. Krūtinės padaryta vietinių meistrų pagal projekto autoriaus brėžinius. Banketus atvežtos iš Singapūro

    3. Gyvenimas. Vaizdas virtuvė-valgomasis. Šviestuvai, stalinės lempos - ZONCA (Italija). Portalo židinys pagaminti vietinių meistrų pagal projektuotojo brėžinius

    4. virtuvė-valgomasis. Plotas - 15,2 kvadratinių metrų. Žvakidė - Masyvi (Belgija). Built-in virtuvės baldai, pagaminti pagal vietinių meistrų pagal projektuotojo brėžinius

    5. Virtuvė ir valgomasis. Valgomojo zona. Stalo, kėdės - KLOSSE (Vokietija). Dėl plataus medinio palangės visai įmanoma sėdėti

    6. WC kambarys. Plotas - 6,6 metrai. Liemenėlė - "Massive" (Belgija). Santechnika - Roca (Ispanija). Plytelių - Dvarčionių keramika "(Lenkija)

Saugojimo į kambarį yra suformuota vertikaliai nišą. Dėl jo gylis nebuvo pakankamai įdėti visavertę kabinetas nusprendė pasitraukti nuo durų, ir naudoti jį vietoj draperija audinio. Atsižvelgdami į tai, dizaineriai pavyko sutaupyti apie dešimt centimetrų ir išryškinti interjero yra minkštumo ir komforto jausmą.

Nishi paaiškėjo, kaip dirbti su nelygiais sienos rezultatas - lašus iki 50 cm ir išlyginti paviršių nenorėjo pradėti pastato plotas. Dėl to, kad mūro (ji yra apie metrą) storio, langai yra įgilintas į sienos atsirado. Dėl plataus medinio palangės visai įmanoma sėdėti su knyga ar nešiojamojo kompiuterio.

Vizualiai išplėsti virtuvėje leido daugiau vidaus veidrodis erdvę. Kambarių nebuvo apkrauti papildomai baldus. Saugojimo buitinių smulkmenų yra maža lentyna pelenų. Iš akacijos medžio padarė grotelės maskavimo radiatoriai. "Prijuostė" grįstas keraminių plytelių ryškiai kontrastuoja su šviesos fone.

Vonios kambarys dekoruotas keramikos frizas. Sienos yra padengtos dekoratyviniu dalis mišinio, apsaugotas nuo drėgmės naudojant laku. Įdomus vaizdas iš kambario suteikia nevienodą viršutinę ribą, jo vietą po laiptais, atsiradę.