2015 m. birželio 19 d., penktadienis

Dėl šokolado gyvenimas neatrodė

Dėl šokolado gyvenimas neatrodė


 Rusijos ūkininkai paprašė pratęsti produktų, kurie patenka į maisto embargo sąrašą. Draudimas gali patekti kai kurių konditerijos gaminių, ypač šokolado rūšių.

 Tas faktas, kad kai kurie vietiniai gamintojai žemės ūkio produktų siūloma išplėsti produktų sąrašą, krito embargo, sakė šiandien iš Sankt Peterburgo tarptautinio ekonomikos forumo vadovas Rosselkhoznadzor Sergejus Dankvert rungtynes.

Rusijos ūkininkai paprašė pratęsti produktų, kurie patenka į maisto embargo sąrašą.Draudimas gali patekti kai kurių konditerijos gaminių, ypač šokolado rūšių.
Rusijos ūkininkai paprašė pratęsti produktų, kurie patenka į maisto embargo sąrašą.Draudimas gali patekti kai kurių konditerijos gaminių, ypač šokolado rūšių.

 "Tai, visų pirma, yra sintetinis korpusai - aukštųjų technologijų gamybą, kuri yra būtina sukurti save", - sakė p Dankvert (cituojamas "Interfax"). Be to, sakė jis, yra pasiūlymų apriboti tam tikrų rūšių saldumynų tiekimą, ypač šokolado. Tai, sakė Rosselkhoznadzor galva "verta remti vietinius gamintojus.

 Faktas, kad Rusija išlaikys esamą produktą už sankcijų pratęsimo pagal Europos Sąjungos embargo, jau perspėjo Rusijos pareigūnai. Be to, draudžiamų importuoti produktus, sąrašas gali būti pratęstas. Nuo šokolado importo draudimas gali būti viena iš tokių priemonių.

 Atgal į pavasarį, rusų konditeriai pareiškė apie galimą sustabdymą šokolado dėl rublio kritimo ir dėl žaliavų importo apribojimus gamybai. Faktas, kad šokolado gamyba daugiau kaip 50% priklauso nuo importuojamų sudedamųjų dalių, bet dėl ​​prasto derliaus praėjusią vasarą vienas iš dažniausiai naudojamų ingredientų kaina - lazdyno riešutais - išaugo 79%, dėl to, kad rublio kakavos kainos už devalvacijos metus išaugo daugiau nei 50% nurodė, kad tyrimų centras saldumynų rinkoje pavyzdys. Pasak Rosstat, šokolado gamyba Rusijoje kovas sumažėjo 21,3%, iki 7,5 tūkstančio. Tonų.

 Šokoladas, kaip ir kavos, grūdų, pyragaičiai, įskaitant pyragams ir sausainiams kepti, taip pat visų kakavos produktai, nebuvo įtrauktas į sąrašą ir uždrausta importuoti iš Jungtinių Valstijų, Kanados, ES, Norvegijoje ir Australijoje Rusijos gamybos, prie Rusijos Federacijos vyriausybės patvirtintas praėjusių metų rugpjūtį.