2015 m. birželio 2 d., antradienis

Šviesus praktiškumas

Šviesus praktiškumas

Interjero dizainas Studijos tipo apartamentai nuo

Butas plotas 113,2 kv.m., esančių naujame moderniame komplekse. Apie sudėtingas ir pageidavimus klientų koncepcija nustatyti interjero tema: šviesus, stilingas ir praktiškas. Įvairių apdailos medžiagų derinys daro interjero lengvųjų orlaivių, tačiau tuo pačiu metu jaukus ir užpildyti.

Interjero dizainas studijos tipo apartamentai nuo

Bendras plotas - 113,2 kvadratinių metrų.

Interjero dizainas studijos tipo apartamentai nuo

Patenka į prieškambarį, ir iš karto patraukia akį neįprasta, sukuriant papildomas tūris lubų ir apšvietimo elementai suteikti impulsą vietos. Kabinetas, atskirtas nuo prieškambario dekoratyvinis sienos, pagrindinėje gyvenamojoje patalpoje ir virtuvėje kartu su vienu interjero sprendimų, kuriant bendrą atvirą erdvę, bet, jei reikia, gali būti konvertuojamos į atskiras zonas, naudojant stiklo pertvarų. Įstrižainė, pereina per stiklo lubų stumdomų pertvarų, ir žemyn prie grindų, sukuriant įdomią ritmą pagrindiniame kambaryje. Bendra sąvoka bute taip pat gali būti vertinamas miegamasis per neįprastą sprendimą - panelė galvūgalio sparčiai juda į lubas. Tai neturi pažeisti pagrindinę funkciją miegamasis - šilti atspalviai, kuris padarė šį perėjimą, išlaikyti ramybės ir komforto jausmą. 

Interjero dizainas studijos tipo apartamentai nuo


Vaikų kambarys naudojami ryškių spalvų, harmonijos su bendrojo neutraliame fone. Kambarių paaiškėjo, turtingas, ir kurios turėtų būti vaikai. Nedideliame plote pasuko planuoti viską jaunosios kartos srityje studijų, sporto ir žaidimų, taip pat poilsio ir miego. Pagrindinis vonios kambarys pritraukia sodrios spalvos ir glaustai, kuris yra būdingas bendras požiūris į butą. Projekto autoriai sugebėjo sujungti įdomių drąsių sprendimų, ryškių spalvų ir funkcijų su jaukumu ir patogumu miesto namų jaunai šeimai.