2015 m. birželio 1 d., pirmadienis

Ukrainos pensininkai, invalidai, Černobylio ir "dangaus šimtai herojai" buvo atimta naudą

Ukrainos pensininkai, invalidai, Černobylio ir "dangaus šimtai herojai" buvo atimta naudą

 Kijevo, birželio 1 d. Ukrainos pensininkai, "vaikai karo", veteranai darbo, invalidai, Černobylio, atstovai kitų socialinių grupių, taip pat Ukraina ir herojų herojų dangaus šimtus "nuo birželio 1, prarado naudą.

Ukrainos pensininkai, invalidai, Černobylio ir "dangaus šimtai herojai" buvo atimta naudą
Tai buvo pagal įstatymo "Dėl pakeitimų ir pripažinimo tokio kad prarado valdžią, kai teisės aktų Ukrainos» nuo 28 gruodis 2014.

Šis įstatymas paveikė beveik visus žmones iš veteranų ir "vaikų karas" pareigūnams, prokurorams, teisėjams ir narių Aukščiausioji Rada gavėjams. Tuo pačiu metu balsavo už premjero Arsenijus Yatsenyuk primygtinai per 28 naktį gruodžio 29 d dėl įstatymo projekto Pro-vyriausybės koalicijos deputatai nustatė mechanizmus teikti tikslinę pagalbą socialiai remtiniems asmenims, kurie prarado naudą.

Taip pat skaitykite

Ukrainiečių skolos: į problemos sprendimai

Visų pirma, nuo birželio 1 prarasti teisę į nemokamą keliauti traukiniais, priemiestiniuose traukiniuose, ir negalės laisvai keliauti geležinkeliais nuskristi kartą per metus ar du kartus per metus 50% nuolaida ant veido, karinė tarnyba buvusios Sovietų Sąjungos kariuomenė, Antrasis pasaulinis karas, buvę nepilnamečiai koncentracijos stovyklų kaliniai, partizanų ir požeminių kovotojų vaikai. Be to, paramos gavėjų, kurie dabar negali naudotis nemokamai keliauti teisę, sąrašas, taip pat herojai Ukrainos, visą turėtojams dėl darbo šlovės ordino, herojai socialistų asmenys, kurie buvo pagrobti iš Vokietijos ir jos sąjungininkių šalių teritorijoje per Antrąjį pasaulinį karą, buvusių kalinių koncentracijos stovyklos ir kt. Pamiršote teisę į laisvą keliauti traukiniais apdovanotiems asmenims su "herojai dangiškųjų šimtus", veteranų darbo, "Children Of War" Tvarka teisę, asmuo, pridedamas prie sergančio vaiko iki gydymo vietoje, herojai Sovietų Sąjungos, pilni ponai Šlovės ordino, apdovanotas keturių ir daugiau medalius "Už Drąsa ", didvyris socialistų, apdovanotas titulą 1941-1945.

Be to, Ukrainos vyriausybė netenka išmokų milijono Černobylio aukoms. Tai taikoma Černobylio avarijos likvidatorių, o žmonės evakuojami iš draudžiamoje zonoje.

Pasak Černobylio pensijos jie pradėjo mažinti seniai, o nuo praėjusių metų gruodžio mokėjimų visiškai nutraukta. Iš vadinamojo subsidija, kuri vyriausybė skyrė į Černobylio katastrofos (nuo balandžio 26) mečiui aukų dydis sudarė 15 grivina 70 centų - tai yra, apie 35 Rusijos rublių.

Pasak įsigalios birželio 1 d įstatymo nuostatų, Černobylio avarijos antros kategorijos likvidatorių neteko teisę į nemokamą reabilitaciją specializuotose sveikatos centrai, taip pat nemokamai keliauti miesto ir priemiesčio transportu. Trečiosios kategorijos likvidatorių, be to, nebuvo nemokamų vaistų ir 50% nuolaida komunalinių jei jų pajamos viršija 1710 grivina (apie $ 73). Ketvirtajame kategorijos Černobylio apskritai neturėjo jokių privilegijų.

Taip pat nebėra bus mokama kompensacija piliečiams ir teikia paramą šeimoms su mokyklinio amžiaus vaikų, gyvenančių užterštų radiacijos srityse.

"Siekiant sudaryti sąlygas finansų būklę valstybės ir tobulinti tam tikrus socialinės politikos nuostatas stabilizavimo" buvo apibrėžta pristatė liepos 1 skiriamąja riba, dėl išmokų gydytojai ir mokytojai. Išimtys bus suteikta tik su sąlyga, kad vidutinis mėnesinis bruto pajamos vienam šeimos asmeniui už paskutinius šešis mėnesius dydžio, neturi viršyti pajamų, kurios suteikia jums su socialinių išmokų tvarka, kurią nustato kabineto mokesčio.

Bandymas nuraminti visuomenę, Ukrainos vyriausybė pradeda imtis taisykles, kuriomis siekiama sušvelninti neigiamus privilegijų panaikinimo. Visų pirma, socialinės politikos Pavlo Rozenko ministras, paskatos viešojo transporto bus saugomi neįgaliesiems I ir II grupių, našlaičiams, vaikams iš daugiavaikių šeimų ir kovotojų. Jis paaiškino, kad Aukščiausioji Rada nusprendė sustabdyti nuo birželio 1 d sumažintas tarifas tam tikrų kategorijų piliečiams, bet vietos valdžios institucijos savo nuožiūra turi galimybę nustatyti už sumažintą tarifą viešajam transportui reikia - pavyzdžiui, ten, kur yra problemų su pristatymo į mokyklą svetainių mokymą.

Tačiau Aukščiausioji Rada opozicija mano, kad Generalinė prokuratūra turėtų pradėti tyrimą dėl Yatsenyuk, kuris aktyviai skatino įstatymą dėl privilegijų panaikinimo. Visų pirma, "MP iš" opozicijos bloko "Michael popiežius sakė, kad priimtas sprendimas Vyriausybė neturi jokios juridinės galios, nes rezoliucijos negali būti aukščiau įstatymo, Vyriausybės ir Ukrainos įstatymą" Dėl biudžeto 2015 "sustabdyti finansavimą socialinių elementus aukščiau" , Šiuo metu savo kalboje pavaduotojas gyvena Ukrainos televizijos kreipėsi į generalinį prokurorą su prašymu padaryti savo pareiškimą "į vieną registrą ikiteisminius tyrimus ir pradėti tyrimą asmeniškai su Ministro Pirmininko Ukrainos."