2015 m. birželio 19 d., penktadienis

Buto interjeras - keturių komnvty

Buto interjeras - keturių komnvty


 Trijų kambarių butas Sankt Peterburge savininkai norėtų gauti nestandartinį šviesus interjeras, kuris atspindi jų dinamišką gyvenimo būdą. Atspirties taškas į šios idėjos realizavimo tapo interjero kambarį ir koridoriuje su aktyvių formų ir išraiškingų linijų ir kontrastingų spalvų, tekstūrų ir tekstūros medžiagos. Techninės problemos - reikia skirti vietos išdirbimas ir kaukė vėdinimo ir oro kondicionavimo vamzdžiai ant lubų koridoriuje - impulsą ieškoti neįprastų dizaino sprendimai.

Proeta bendras plotas - 120,0 m², gyvenamasis plotas - 61,2 kvadratinių metrų. Interjero dizainas Klaipėdoje.

Buto interjeras - keturių komnvty

 Klientai pasirinko 120,0 m2 butas moderniame name su aukštomis lubomis ir centrinis oro kondicionierius, daugiausia dėl savo puikios vietos. Tačiau jos plano trūkumas buvo tas, kad iš atraminių sienelių vietą neleidžiama vieta koridoriuje pilna įmontuota spinta ir scenos įeinama spinta. Tačiau projekto autorius pavertė laimėti tirpalo interjerą. Dėl padažu pasiskolino dalį gyvenamojo kambario plotas, supjaustyti ją įstrižai.

Buto interjeras - keturių komnvty

 Padaryti šį skirsnį papuoštas pagal principą "kad neįmanoma paslėpti, jūs norite pasirinkti." Metalo siena su mozaikos tekstūros, įrėminti abiejų pusių faneruotos zebrawood plokštės, kuri įtvirtino plazmos ekranų televizorių tapo pagrindinis interjerą. Blizgus audinys iš metalo mozaika sukuria įdomų efektą atspindžio ir lūžio šviesos, sustiprintą vertikalus nuotaika apšvietimas šonuose sienų nišose. Kiekvieno sienos pabaigoje - veidrodį, priėmimo dizainas vizualiai nesvarus.

Buto interjeras - keturių komnvty

 Nes po pertvarkymo paėmė gyvenamasis kambarys įvairiakraštis poligono formą, suteikti Kosmoso dinamišką logika naudojama geometrija sienų ir lubų su aštriais kampais, daugiakampių ir aktyvių spalvų kontrastai yra pabrėžta šviesos.

 Svarbu pažymėti, kad beveik visi bute baldai pagaminti pagal autorines eskizus projekto in-house - jo techninis ir vizualinis darbo komponentas yra unikalus. Tai įmanoma sukurti retas, įsimintiną įvaizdį vidaus ir tiksliai išversti savo pradinį planą.

 Įdomus sprendimas projekto buvo valgomuoju organizacija. Klientai esmės nenorėjo nustatyti valgomasis stalas virtuvėje, todėl buvo perkelta į kambarį, valgomojo zona su spalvų, šviesos ir formos pagalba. Ant sienos ratas, kurio viduje yra lentynos akinius, subalansuoja interjero kompozicijas, jungiantis visas eilutes kartu. Iš nuotolio, sienų plokštės ir valgomojo grupės dizainas taip pat in-house architektas.
Buto interjeras - keturių komnvty

    1. svetainė-valgomasis. Plotas - 28,9 kvadratinių metrų. Dekoratyviniai dažai - Oikos (Italija). Fono paveikslėliai - Elitis (Prancūzija). Sofa - gamykla BUSNELLI (Italija)

    2. Virtuvė. Plotas - 16,3 kvadratinių metrų. Grindys - keraminės plytelės. Dekoratyviniai dažai - Oikos (Italija). Baldai - "Biuro dizaino ir architektūros Polina Lebedeva"

    3. įėjimo. Plotas - 12,3 kvadratinių metrų. Durys - fabrikas "Sofijos" (Rusija). Apdailos lubas - gipso kartono. Paveikslėliai - Elitis (Prancūzija)



    4. kabinetas. Plotas - 11,0 kvadratinių metrų. Parketas - "ECOPOL" (Rusija). Sofa - gamykla BUSNELLI (Italija). Dekoratyviniai dažai - Oikos (Italija)

    5. miegamasis. Plotas - 12,0 kvadratinių metrų. Baldai - "Biuro dizaino ir architektūros Polina Lebedeva. Parketas - "ECOPOL" (Rusija)

    6. WC kambarys. Plotas - 3,7 metrai. Grindų dangos ir apdailos sienos - keraminės plytelės. Spintos - "Biuro dizaino ir architektūros Polina Lebedeva"

Na paaiškėjo ir prieškambario. Dėl plastiko gipso lubų greičiu sugebėjo paslėpti kanalai ir vamzdeliai ŠVOK sistemos, todėl vietos bus naudinga. Sočiųjų spalvų drabužinė su kontrastingos juodos ir raudonos atspalviai, minkštesnė šviesa vanilės tonai, pasiruošęs suvokti ryškiai akivaizdus interjerą.

Virtuvėje, miegamasis ir gyvenamasis kambarys į spalvų gamą yra organiškai įtrauktas šiltą raudoną spalvą. Virtuvėje kabineto fasadai kontrastas juoda "prijuostė" pagamintas iš raudonų keraminių plytelių ir "salą" iš nustatyta plytelių ant įstrižainės sidabro metalo - tas pats kaip ir gyvenamojo kambario sienos. Miegamajame yra tamsiai raudonos spalvos antklodė ir įklijuokite kabineto fasadas yra atrenkami per vieną toną, kontrastingos su dideliais šviesos paviršių sienų ir lubų. Svečių vonios kambarys taip pat paskelbė sočiųjų spalvų ir tekstūrų. Sienų ir grindų plytelės ruda kontrastas ryškiai raudonos spintos.

Vaikų kambario ir tyrimas su grindų danga parketlentes "ECOPOL" ir vonios padarė ramiau spalvos ir tekstūros.