2015 m. birželio 29 d., pirmadienis

Falcon 9 sprogo pakilimo metu

Falcon 9 sprogo pakilimo metu

 Falconas 9 raketų sprogo 139 sekundžių skrydžio. Pradėti transliuojamas svetainėje NASA.

 Pagal skrydžio programą, pirmieji 159 sekundžių pirmojo etapo darbus. Po trijų sekundžių, tada jis yra atjungtas ir antrasis etapas yra aktyvuota.

Falcon 9 sprogo pakilimo metu

 Taigi, kilo problemų pirmajame etape jį. Yra žinoma, kad sprogimo buvo būtent problemos rezultatas, ir sukėlė ne nuo žemės komanda.

Netrukus po avarijos Elonas muskusas sakė savo "Twitter", kad prieš pat antrajame etape sprogimo buvo anomalija: aukštas kraujo spaudimas bake su deguonimi. Tai muskusas pridūrė, kad avarijos detales būti matomi speciali komisija.

Visų pirma, būtina išanalizuoti, kaip svetainė pranešė NASA, surinktus duomenis apie 3000 telemetrijos kanalų. Šiuo metu, kartu Floridos pakrantėje renka šiukšles.

JAV kosmoso agentūra išleido specialų įspėjimą, pagal kurią civiliai neturėtų būti priblizhabsya nuolaužų. Vietoj aptikimo turėtų kreiptis tiesiogiai į agentūrą.

Borto raketos buvo krovinių kapsulė drakonas. Ji nešėsi maistą ir įrangą į Tarptautinę kosminę stotį. NASA ir Rusijos kosmoso agentūra sakė, kad nuostoliai nebus paveikti TKS įgulos darbą.

"Šiuo metu TKS turi pakankamai tiekimą visiems būtinas normaliam gyvenimui ir darbui iš ekspedicijos TKS-44 nariai", - sakė Rusijos federalinė kosmoso agentūra. Tarp kitų dalykų, kad planuojama pristatyti į orbitą specialų pajungimo adapteris. Tai, kad iš docking station dalis yra pagaminti iš mazgų technologijų IKS-95, sukurtas kito Shuttle jungiamojo su kosminės stoties "Mir".

Adapteris leidžia vienetas perkelti į naują formatą NDS / IDSS. NASA paskelbė, kad gamins daugiau. Raketa "Falcon 9 buvo sukurta 2000-ųjų, ir jos pirmasis paleidimas vyko 2010 metų birželio mėnesį. Žiniasklaida Varikliai veikiančios žibalo ir skysto deguonies, kaip oksidatorius. Raketa gali būti daug 4,8-13 tonų krovinį. Iš komercinių palydovų produkcijos savikaina orbita vežėjas yra maždaug 61-62.000.000 dolerių.

Tarp kitų dalykų, Falconas 9 yra palūkanų grąžą pirmas žingsnis. Po darbo lygis neturi sumažėti ir nukristi ant specialios platformos vandenyno. Paskutinis bandymas nusileisti ant perono lygio buvo 2015 m. Kaip du bandymai prieš jį, jis baigėsi nesėkme. Ketvirtasis bandymas buvo planuojama imtis po šiandienos pradėti.