2015 m. birželio 2 d., antradienis

Buto interjero modernaus stiliaus

Buto interjero modernaus stiliaus

 Projekto interjero dizainas pagrindas buvo iš pradžių butas patogus išplanavimas. Pakeisti paėmė šiek tiek ilgiau atitiko šiuolaikinio gyvenimo tėkmės interjero: sudaro didelę Sieninė spinta ir saugojimo vietos, padidinti vonios kambarys ir svečių kambariai.

Buto interjero modernaus stiliaus

Bendras plotas - 147,7 kvadratinių metrų.

Buto interjero modernaus stiliaus

Pagrindinė tema vidaus apdailai pasirinktos įvaizdžio senosios Venecijos, jos kanalai ir gatvėse: jie aktyviai naudojami koridoriuje, tada koridoriuje, ir galiausiai į miegamąjį. Sienos puošia tapetai imituoja senas akmuo, taip pat pridėtinės suklastotas baldais ir tinkas. Originalios detalės tapo miniatiūrinės gatvė lempos koridoriuje. Atsižvelgiant į šviesos smėlio spalvos tonai sienų, lubų ir grindų plytelių Kalvystė baldai fone atrodo lengvas ir erdvus, be svėrimo interjero dizaino studijos. Du piliastrai, stovi viena priešais kitą, sukurti portalą, kuris atskiria iš koridoriaus salę.

Buto interjero modernaus stiliaus

Pagrindinės apšvietimo koridoriuje ir virtuvės zonos, dideli vitražai ant lubų vaizdavo gebenė filialus, Entwine padirbti ornamentu. Šviesus saulėtas gama tęsiamas vaikų kambariai, iš kurių vienas atrodo kaip žydi sode, antra skirta jūros tema.