2015 m. birželio 19 d., penktadienis

Iš trijų kambarių buto interjeras

Iš trijų kambarių buto interjeras


 Iš trijų kambarių butas Maskvos srities interjero 68.1 m² interjero dekoro dirba jų funkcinį zonavimą, pabrėžiant loginė struktūra erdvę. Koncepcija leidžia modeliuoti apšvietimą naudojant šviesos skirtingas nuotaikas. Visi bute baldai, išskyrus vaikų, yra pagamintas individualiai, remiantis eskizus pagal projekto autoriaus.

 Bendra projekto plotas - 68,1 m², gyvenamasis plotas - 43,9 kv. Inžinerinio butai projektavimo interjero dizainas Klaipėdoje.

Iš trijų kambarių buto interjeras

 Butas sename mūrinis namas netoli Kutuzovsky prospektas buvo banali Cuts stačiakampio kambarius su langais į vieną pusę, ir jungia ilgas, siauras koridorius. Plėtojant esamo projekto planą dizainas pasikeitė tik šiek tiek pagal klientų pageidavimus. Savininkai, sutuoktinių pora su dviem vaikais, norėjo patalpų įtraukta buveinė ir rūbinėje.

 Šis reikalavimas yra įgyvendinamas tokiu būdu - didžiausias kambarys, įsikūręs buto gelmes, pagamintas daugiafunkcinis. Organizuoja langų plotas biure, iškėlė ant pakylos. Tvorų kitą su tuo pačiu metu laiptais ant podiumo vaidina galvūgalio vaidmuo - tai ne iš miegamojo zonos apačioje. Atsižvelgiant į tai, kambaryje tamsoje, esant maksimaliam atstumu nuo lango yra įrengtas užrakinta spinta stumdomas duris.

 Vonios kambarys ir tualetas kartu. Tai davė į ploto laimėti ir padėjo organizuoti todėl erdvė su komforto nustatymas yra kertinis SPA vonia. Salė įsikūręs spinta. Gyvenamasis kambarys ir virtuvė ir valgomasis yra suprojektuotas kaip vieno teka erdvėje su dviem atskirais įėjimais iš salės. Kambario duotas vaikų šalinimo poilsio.

Iš trijų kambarių buto interjeras

 Buto interjero gavo šiltas, saulėtas, jaukus pagal spalvų gamą su karamelės ir smėlio spalvos tonai, su diakritiniais ryškiai geltonos dėmės. Salė ir koridorius vizualiai sustiprintas įstrižomis keraminių plytelių su spalvingais grafiniais kokybės sujungimas ir veidrodinė spintelė frontuose. Plastikiniai lubų nuotaikos apšvietimas sustiprina šį poveikį.

 Zona, gyvenamasis kambarys, valgomasis ir virtuvė atskirtos viena nuo kitos spalvos, įvairių apdailos medžiagų ir apšvietimas. Poilsio zonos su šviesos sofa ir televizorius - ramioje, saugomos ir elegantiškas. Grindys pagamintos iš tamsaus medžio grindys Quick-Step atkartoja lubų kavos atspalvis puošia prabangus krištolo sietynas. Portjeras ir pagalvėlės yra atrenkami tuo pačiu tonu.

Iš trijų kambarių buto interjeras

 Valgomasis su nedideliu kompaktišką konsolės stalo paskirtą rudos juostelės ant sienos ir dekoratyvinės medžio apdaila ant lubų, tiesiog kopijuoti lentelės formą. Lengvas kėdės su aliuminio rėmu ir vietų gėlių formą, originalus savo konstrukcija, nėra griozdai mažą erdvę.

Kompaktiškas Ergonomiškas virtuvė traukia ryškios ochra fasadai spintos, idealiai kartu su paviršių pagaminti iš medžio ir stiklo ir metalo detalės. Stalviršis, pagamintas kaip valgomojo stalo pratęsimo, harmoningai sujungia virtuvė ir valgomasis sudėčiai.

    1. Svetainė. Plotas - 14,1 kvadratinių metrų. Dažyti sienas - Fractalis (Rusija). Parketas - Quick-Step "(Belgija). Baldai, pagaminti iš eskizai projekto autorius. Šviestuvai - Belgijoje pagaminta

    2. virtuvė-valgomasis. Plotas - 6,4 metrai. Apdailos lubų - gipso, tapyba. Parketas - Quick-Step "(Belgija). Dažyti sienas - Fractalis (Rusija)

    3. salė. Plotas - 7,4 metrai. Grindys - keraminės plytelės. Dažyti sienas - Fractalis (Rusija). Baldai, pagaminti iš eskizai autoriaus projektą


    4. Vaikai. Plotas - 11,7 kvadratinių metrų. Apdailos lubų - gipso, tapyba. Baldai - IKEA (Švedija). Parketas - Quick-Step "(Belgija)

    5. miegamasis. Plotas - 18,1 kvadratinių metrų. Dažyti sienas - Fractalis (Rusija). Parketas - Quick-Step "(Belgija). Baldai, pagaminti iš eskizai projekto autorius. Šviestuvai - Belgijoje pagaminta

    6. vonios kambarys. Plotas - 5,1 m². Keraminės plytelės - Jasba, kolekcija Natūralus Glamur (Vokietija). Santechnika - Villeroy & Boch (Vokietija)

Daug dėmesio viešoje erdvėje buto yra mokama aprėptį. Lubiniai šviestuvai sukurti dviejų spalvų LED šviesa, kuri keičia lubos ir interjere, kaip visumos suvokimą, ir gali pasiekti aiškų įspūdį apie saulėtą dieną, net debesuota.

Miegamojo interjero dekoruotu biurą registratūroje priešingai. Grindys, laiptai, podiumo, sienų plokštės ir tamsios medienos baldai kontrastuoja su sienų ir lubų šviesos kreminės pavėsyje. Romanetės ant lango, minimalistinės kubo žibintai ant sienų ir lubų bei dekoratyvinių dekoro padaryti už miegamojo dizainas šviesos rytietiški motyvai televizija.

Vaikų kambario yra padalintas į dvi zonas - jo sūnus ir dukra - prie spalvos sąskaita. Mėlynos ir rožinės spalvos atspalvių derinys lemia neįprastą koncepciją interjerą. Fantasy tapetai eiti nuo sienos iki lubų, ištirpinkite jį į dangų su saulės lempa. Vonios vonia ir mozaikos danga sienų plytelės, "po medžiu" ir toliau rytietiški tema, nes miegamasis.