2015 m. birželio 19 d., penktadienis

Interjero dizainas dviejų aukštų butas

Interjero dizainas dviejų aukštų butas


 Kad labiausiai kompaktiškas dviejų lygių butas šviesus ir erdvus, rėmėjai nusprendė kreiptis į minimalizmo galimybes. Padidėjęs vietos derinant kambarius sukuriant funkcinių sričių. Šiuolaikiniai plastikiniai apimtys primenantys daugialypius duomenis iš popieriaus, dėl kurių pasirinktos spalvos yra beveik vienspalvis dizainas. Lengvumo idėja atsispindi apdailos medžiagas ir priemones apdaila pasirinkimą. Vienas iš pagrindinių temų vidų buvo iš skirtingų medienos rūšių derinys.

Interjero dizainas dviejų aukštų butas

Bendras plotas - 93,4 m², gyvenamasis plotas - 56,3 kvadratinių metrų.

Interjero dizainas dviejų aukštų butas

 Įdomiausia ir sudėtingas uždavinys iš dviejų lygių butas Vilnius (Lietuva) planavimo buvo poreikis pabūti laiptų erdvę. Statybos projektai gelžbetoninių grindų numatyta nedidelį tarpą, o ten buvo ne būdas pakeisti vietą ir matmenis laiptų. Kaip rezultatas, mes nusprendėme įdiegti lengvas dizainas, todėl interjero ašis ir platinti visame kambaryje. Nuo Butas yra viršutiniame aukšte antrojo lygio kambarių turi sudėtingą formą, kuri susideda iš šlaitinio stogo. Vienas iš pagrindinių privalumų buvo puikus vaizdas į Neries upę.

 Pagrindinis noras savininkams - jaunų porų - tai buvo patogus ir jaukus sutvarkome vietos modernioje dvasia. Visi vizualiniai sprendimai jie patikėjo architektui, todėl dėl vaizdo galima pavadinti visą autorių teisių, nes ji sugebėjo įkūnyti visa tai buvo pasiūlyta eskizų. Interjero individualumą pabrėžė daugiau užsakymą pagamintas baldų.

 Gera mintis buvo sujungti istorijas į bendrą erdvę per įdomių dizaino triukų naudojimą. Tai, pavyzdžiui, atvira konstrukcija švelnių metalo laiptinių įtrauktos į vidaus ir medinių lubų, išsisklaido į parketo grindys antrojo grindų. Svarbų vaidmenį vaidina apšvietimas stiklo spintos ir lentynos tarp laiptų ir miegamasis taip pat tarnauja kaip papildomas šviesos šaltinis žemesnio lygio. Dėl patogumo ir saugumo judėjimo etapų yra kiliminė danga.

Interjero būtų paremti lengvumo ir švarumo įspūdį. Sienos padengtos gipso ir dažytos, taip fonas yra nustatytas baltos, minimalistinio leido atskleisti situaciją grožį ir pabrėžti architektūrą. Į pirmame aukšte parketo riešutas, tamsus atspalvis, kuris yra skirtas sukurti stabilumą, tikslinga grindys "po jų kojomis žemę". Tai psichologinis efektas atrodė ypač svarbu bute, esančiame pačiame viršuje pastate. Iš antro aukšto klevo grindys grindų apdailos naudojamas, pačios medžiagos dalyvauja pirmą grindų ir laiptinės Headliner. Norėdami baigti buto lubos naudojami gipso pailsėti.

Interjero dizainas dviejų aukštų butas

Geometrinė struktūra erdvėje pabrėžė paslėptą apšvietimą, kuris gali tarnauti kaip pagrindinis apšvietimas, o atskirų šviestuvai grupė yra skirtos vietos išleidimo įvairių funkcinių sričių.

Pirmame aukšte yra beveik visiškai vieningi. Apačioje yra bendro ploto butas: jauki svetainė, nedidelė virtuvė ir valgomasis. Sofos grupė dislokuota vienos iš didelių panoraminių langų kryptis - puikus gamtovaizdis skatinti atsipalaidavimą ir malonų poilsį. Paukščių spalvos tonas medžiaginė sėdynių apdaila palaiko apkarpymo jausmas lengvumo.

Už sofos yra laiptų erdvė ir valgomasis, yra kompaktiškas grupė baldai: stalas su apskritojo stalo viršaus su metaliniais kojų ir keturias kėdes. Baltas lakuotas baldų paviršius remia bendrą siekį sukurti laisvės ir lengvumo atmosferą. Tęsiant šią temą, atrodo permatomas tiulis dekoro langai (šviesos nepraleidžiančios užuolaidos, bute yra).

    1. Svetainė. Plotas - 26,3 kvadratinių metrų. Sienos padengtos gipso ir dažytos balta, minimalistinis leido atskleisti situaciją grožį ir pabrėžti architektūra

    2. Gyvenimas. Valgomojo zona. Kompaktiškas valgomasis grupę sudaro lentelę su apvaliu lentelės viršuje su metaliniais kojų ir keturias kėdes, padarytą tuo pačiu stiliumi

    3. Virtuvė. Plotas - 8,0 metrai. Darbo zonos maža virtuvė situacija yra gana įdomus sprendimas dėl spalvos ir plastiko tarpusavio

    4. Vaikai. Plotas - 14,5 kvadratinių metrų. Apskritai, šviesiame fone plieno dekoro ryškių akcentų raudonos ir oranžinės spalvos kilimu su ilgą plaukeliai ir minkštųjų beformė žalia žybt

    5. miegamasis. Plotas - 15,5 kvadratinių metrų. Vienas iš kambario užima built-in spintos sienos - Kabantys iš uždarų medinių stumdomomis durimis ir lentynos - stiklo

    6. vonios kambarys. Plotas - 7,5 metrai. Vienas iš pagrindinių privalumų kambaryje yra didelis stoglangis. Turimas plotas leidžiama nustatyti čia įmontuota spinta

Įvairiaspalvė modelis medis medžio grindys kartu su frontais virtuvės spintelių turtingas rudos. Iš kelių rūšių medienos su įvairių atspalvių naudojimas - nuo baltos iki tamsiai rudos, leido atskleisti gamtos paletės grožį. Gobelenai ir dekoratyvūs virtuvė, kuri užima labai mažai vietos bendroje erdvėje yra įdomi santykiai spalvų ir plastiko. Baltos lakas paviršiai žemesnės pakopos spintoje vizualiai ištirpsta juos ant fono sienos. Kampinis linija ausinės atrodo interjero tūrį, šviesus ir išraiškingas.

Antrame aukšte yra privatūs kambariai: kambarys savininkams ir vaikus. Atsižvelgiant į pagrindinio miegamojo dizainas dalyvauja daugiausia švelnus tonas - iš šiaudų geltonumo iki rožinės spalvos, ir naudojamas kaip apdailos tekstilės su gėlių modelius. Viena siena užima spintos, su uždarų medinių stumdomomis durimis ir lentynos kabo - stiklą. Per skaidraus paviršiaus matoma gražus apšvietimas. Ypatingą žavesį kambario suteikia stoglangis, kuris yra tiesiai po dvigule lova.

Spalvos vaikas keičia spalvų schemą viename bute, "sprogus" akcentai dekoro čia jau tampa raudonai oranžinės kilimas su ilga plaukeliai ir minkštųjų beformė žalia žybt visos tokio paties viso šviesiame fone.

Atsargiai apgalvotos, kalbant apie funkcionalumą ir spalvos interjero dizainas leidžia jums pridėti, jei reikia, naujų detales, priedai ir įdomus niekučių, persirengimo nuotaiką ir atmosferą erdvėje.