2015 m. birželio 19 d., penktadienis

Dizainas ir projektų šiuolaikinių butų

Dizainas ir projektų šiuolaikinių butų


 Interjero dizaino stilius yra atrenkami pagal klientų pageidavimus - su elementų šiuolaikinės etninės. Gyvenamasis plotas su pakankamai funkcinio išplanavimo už trijų šeimos buvo suformuota per dviejų gretimų butų susijungimo.

Dizainas ir projektų šiuolaikinių butų

Interjero dizainas Klaipėdoje. Bendras plotas - 124,1 kvadratinių metrų.

Dizainas ir projektų šiuolaikinių butų

 Centras erdvė buvo apvalios salė su elegantiška liustra, kad pareikšti elegancijos interjerą. Salė pertvaros atskiria nuo svetaine su vitražo intarpais ir stumdomas duris, kuris sukėlė sprogdinimo modelis. Pasiskirstymo puošia dirbtinio akmens ir iš gyvenamojo kambario ant jos užtikrintos televizijos skydelio ir medinių lentynų. Norėdami suteikti daugiau apimties lubų į kambarį pasirinktas įtampą su blizgaus paviršiaus.

 Svetainė ir virtuvė kartu, bet, jei reikia, gali būti izoliuotos viena nuo kitos, stiklo stumdomas durys. Virtuvė atskirta baras, papuoštas su dirbtinio akmens. Tuo pačiu metu atsparaus plieno, jungiantis elementas - tai pažymėti harmoningą susitarimą Posėdžio srityje kambarį formuoti jaukią erdvę intymių susibūrimai.

Dizainas ir projektų šiuolaikinių butų

 Fono tonai, plokščios ramus, tačiau kiekviename kambaryje yra spalva, sukurti reikiamą nuotaiką. Virtuvėje yra turtingas atspalvis raudonos, kad atneša šventės atmosferą ir suteikia linksmą nuotaiką. Virtuvėje grindys yra išdėstyti su marmuro plytelės kontrastingų su neslystančia danga. Miegamasis yra išspręsta neįprastu mastu. Svarbiausia spalva tapo, laikantis nuo turtingo rožinė-abrikosų meilužės pageidavimus. Jis yra naudojami tekstilės ir medžiagų durimis. Spintelė pagaminta iš ryškių spalvų su purslų mėlyna, kurie yra pateikti į sienų dekoravimui, taip pat apšvietimo, akvariumą ir užuolaidos.