2015 m. birželio 2 d., antradienis

Loginiai užimtumas


Loginiai užimtumas

Nedidelio buto interjero ant architektūros ir interjero dizaino studijos

Nedidelio buto interjero ant architektūros ir statybos įmonės

Šiuo susitarimu mažų butų visada turi atlikti tam tikrus kompromisus - Dėl laisvos vietos reikia dėti pagrindinius funkcinius apimtis. Daugelis dizaino elementai sudarytas iš Art Deco stiliaus - daug žingsnis, griežti ir stačiakampiai figūros atrodo stilistiškai reguliuoti ir nuobodus ...
Bendras plotas - 56,6 m².

Nedidelio buto interjero ant architektūros ir statybos įmonėsDekoratyviniai šviesos plyšio į kambarį lubų eina į salę. Lubos pabrėžė paprasta, tačiau sustiprino karnizo gaivina griežtų tiesių linijų - eleganciją scenografijos sprendimus spalvų. Virtuvės yra maža, tačiau virtuvės spintos įvedimas su šaldytuvu į priešingą sieną gali padidinti paviršiaus plotą -  interjero dizaino studijos.

Nedidelio buto interjero ant architektūros ir statybos įmonės

Dideli panoraminiai langai suteikia galimybę naudoti ne tik vienas šviesos spalvų deriniai - atspalvių kava ir tabakas, ir plieno pilkų spalvų kartu švelniai garstyčių fono sienos. Miegamajame buvo vieta, lentynos ir kai saugojimo vietos. Yra įrengta įmontuota spinta ir portalo arkos virš lovos. Vonios kambaryje yra kampinė vonia ir asimetrinį pastatytas skalbimo mašina.