2015 m. birželio 2 d., antradienis

Sukurk suomių akcentu

Sukurk suomių akcentu

Nedidelio buto interjero dizainas

Prieš projekto autoriai buvo sudėtinga užduotis, sukurti jaukią ir gražus interjerui dvidešimt metrų mažame bute. Tuo pačiu metu, dėl to, kad vidinių atraminių sienelių vietą buvo reikalaujama, kad išlaikyti esamą išdėstymą. Norėdami vizualiai išplėsti už įkūrimo vietos turi pieno baltumo tonus su diakritiniais raudonos-alyvinis mastu.

interjero dizainas

Bendras plotas - 20,0 m², gyvenamasis plotas - 11,6 kvadratinių metrų.

Be to, siekiant išsaugoti pradinis planas turėjo būti organizuotas visų reikalingų interjero patogiam gyvenančių funkcinių sričių. Be to, buvo būtina pakeisti interjero dizainą būdu į mažą erdvę suvokimo -, kad būtų išvengta artumo įspūdį, kad ji oro, šviesos, šviesa, kvėpuojantis.

Nedidelio buto interjero dizainas

Vienas iš pradinių taškų už projekto plėtrą buvo spalvų, kad savininkas patiko butą ir buvo patvirtintas projekto autoriai taip vizualiai išplėsti erdvę pasirinkimas. Pagrindinis fonas tonas interjero nusprendė padaryti pieno spalvos - ramus, ramina, spinduliavimo grynumą, o ne atitrauktų nuo įdomių detalių ir akcentų. Be to, jis buvo subtilus raudonos-violetinės spalvos diapazoną ir subtilių niuansų atspalvių žalia žaidimą.

Atsižvelgiant į asmens vidų liepė tai atsispindi ne tik savo mėgstamą spalvine gama, bet ir perkelia interjero dizaino dėmesio Suomijos epas. Idėja papuošti baltais "plytų" siena linijas iš epic dainų "Kalevala" užpildo gyvenamąją erdvę su specialia prasme.

Nedidelio buto interjero dizainas

Kaip radikali pakitimai su pradine buvo neįmanoma, rėmėjai padarė smulkius pakeitimus. Nuo durų į ne laikančiųjų pertvarų plėtra padėjo suteikti interjerui gamtoje studija. Jo keletas funkcinių sričių - svetainė su muzikos ištaigingas baras ir virtuvė-valgomasis - sklandžiai viena į kitą. Vonios erdvę taupantis stumdomas duris sumontuoti.

Norėdami vizualiai padaryti šiek tiek daugiau erdvus butas, didelis dėmesys buvo skiriamas ne tik spalvas, bet ir sąskaitas faktūras apdailos medžiagomis. Interjeras yra blizgiu paviršiumi ir veidrodžiai daug. Built-in spinta su veidrodžiu fasado salėje sukuria atspindžių žaisti ir suteikia erdvės gylį. Du iš jo blizgančių lapų alyvinis atspalvių atspindi šviesą - jie echo kabineto fasadai iš tos pačios medžiagos priešingoje lango sienos.

Nedidelio buto interjero dizainas

Griežtai glaustą baldų į kambarį priešinama išraiškingą tekstūrą sienos, iškloti plytelėmis, "pagal plytų" ir dažytos balta. Švelnus, erdvus, "Zephyr" interjero, jie atrodo šiek tiek grubus, piešimo paralelių su senovės laikais, kai Epas buvo parašyta.

    1. Svetainė. Plotas - 11,6 kvadratinių metrų. TV staliukas - Florencija (Italija). Ekranas radiatoriaus - "Kverkus" (Rusija). Sienos čerpių "Mūrinis" ir dažytos rankomis

    2. Gyvenimas. Vaizdas į salę. Built-in spinta - Florencija (Italija). Veidrodžiai - "Maskva veidrodis fabrikas" (Rusija). Grindys - medžio masyvo

    3. Gyvenimas. Poilsiavietė. Sofa - IKEA (Švedija) (Faux odos minkštų nuo individualaus projekto). TV staliukas - Florencija (Italija). Kėdė - Mira (Turkija)

    4. virtuvė-valgomasis. Plotas - 3,2 m². Nustatyti - Florencija (Italija). Stalviršis yra pagamintas iš medžiagos, Corian. Kėdės - Mira (Turkija). Šviestuvai - Artemide "(Italija)

    5. Virtuvė ir valgomasis. Darbo zonos. Lilac mozaika su metaliniu blizgesiu yra skirta ne tik "prijuostė", bet langų šlaitai ir virtuvėje ir į kambarį

    6. vonios kambarys. Plotas - 2,4 metrai. Sienos ir grindys - keraminės plytelės Violetinė tonai, tęsti bendrą spalvų koncepciją. Lubų puošia audinio įtempimo

Nedidelio buto interjero dizainas

Žaidimo tekstūros remti kitą įdomų susitikimą. Lilac mozaika su metaliniu blizgesiu yra skirta ne tik "prijuostė" virtuvėje, bet ir langų šlaitai. Šis projektas išryškina geros darbo srityje atradimą su jaukia synth langą į kambarį ir valgomasis nuo virtuvės lango.

Nuo virtuvė yra tik šiek tiek daugiau kaip tris kvadratinių metrų jo regėjimo pratęsimo nebuvo pakankamai standartiniai metodai. Todėl galutinio sienos vizualiai ištirpsta giliai perspektyviausių greitkelio didmiesčio apsuptyje dangoraižių - tapetai pabrėžė modernią charakterį interjeras su chromo detalės ir built-in prietaisų.

Apšvietimas butai tęsia gerai atsekti grafika temą. Paslėptos žibintai į kambarį ir virtuvės darbo zonoje lubų sukuria didelio aukščio srityse iliuziją. Taškinis halogeninės lempos pastatytas į gipso lubų, kompaktiškas ir nepritraukia dėmesio, teikti reikiamo lygio aplinkos šviesos. Baras skaitiklis lange paryškina kabo žibintai, rutuliai, sukurti romantišką nuojauta.