2015 m. birželio 19 d., penktadienis

Buto interjerą dviem lygiais

Buto interjerą dviem lygiais


 Klientai įsigiję dviejų lygių butas dviejų viršutiniuose aukštuose blokinis namas vienoje iš miego sričių Maskvoje, nepaisant jos pagrindinis trūkumas - žemomis lubomis. Architektas sugebėjo organizuoti gyvenamąją erdvę, kuri tapo atėmus į pliusas. Interjeras sukurtas jachtos stiliaus - mažas kambarys aukštis kompensuoti elegantišką apdaila su aktyvios įtraukties medžio, stiklo ir metalo, ir gerai apgalvota apšvietimo.

Interjero dizainas Klaipėdoje. Bendra projekto plotas - 220,0 m², gyvenamasis plotas - 130,0 m²

Buto interjerą dviem lygiais

Gimė spontaniškai projekto pavadinimas "Nautilus". Tai tiksliai atspindi interjero, kuriame laivo tema organiškai susieti su vaizdų povandeninį pasaulį esmę. "Nautilus" "- tai povandeninis, kur visi" kabinos "įrengta su visais patogumais ir nuostabiu kriaukle, susukti spirale diktuoja dinamišką erdvę.

Kelias į tobulą harmoniją, simbiozė sudėtingų prasmių ir asociacijų nebuvo lengva. Nuo seno išplanavimo butas liko nieko. Visi senieji sienos, skiriančių ant nuobodaus standartinio stačiakampio kambario erdvę, visiškai nugriauti, išmontuoti medinę laiptai. Išlaisvintame srityse ji buvo sukurti patogią, funkcionalią ir gražią gyvenamąją aplinką su švaraus šiferio.

Planavimo apribojimai nebuvo, išskyrus atraminio skiltyje buto centre. Ji nugalėjo didelis akvariumas ir medinė konstrukcija su nišomis ir lentynos saugoti suvenyrus. A sukimo spiralės laiptais į antrą lygį - tai sėkmingai struktūrizavimo ritualinį pirmasis lygis svečių kambarys, įsitraukti į dialogą su kitais pagrindiniais dėmesio interjero elementas.

Šviesa, elegantiškas ir erdvus, ji nusipelno ypatingo dėmesio. Rėmo ir nerūdijančio plieno turėklai, laiptai stiklo, papuoštas medžio galuose. Toks kopėčios atrodytų jachta, keliauti aplink pasaulį. Nuo viršutinės pakopos struktūra pastatyta kriauklių. Tai sukuria "vaikščioti ant vandens" efektas, į sparčiai didėjančias virš kasdienybės lengvai.

Buto interjerą dviem lygiais

Beveik visą pirmasis lygis yra suprojektuotas kaip vieną erdvę, skirtingi funkciniai dalys, kurios teka sklandžiai į vienas kitą. Be įėjimo zonoje pažymėtos maža įeinama spinta, vonios kambarys su dušo kabina kampinio ir skalbykloje. Svetainė su Italijos sofa ir valgomasis Swan su valgomuoju grupės derinami tarpusavyje ir izoliuotas interjero su grindų pagalba medžio masyvo dviejų kontrastingų miškai - tamsus riešutas ir šviesos klevo. "Snaidero virtuvės komplektą ir papildoma pusryčiai plotas yra lengvai matomas nuo valgomojo ir toliau įstiklinta lodžija su žiemos sodu. Kabinetas nusprendė erkeris kaip izoliuotas kambarys - ramioje, Ramus, lengva valdyti.

Buto interjerą dviem lygiais

Tuo antrojo lygio spiraliniai laiptai forma paprašė plastiko konfigūracijos skaidinį, skiriančią salę iš savo sūnaus kambaryje. Gautas nestandartiniai forma kambaryje yra išplakami su medinėmis detalėmis ir baldai, pagaminti pagal užsakymą. Butas tėvai yra Miegamojo baldai Antonio Lupi, didelis vonios kambarys su sūkurine vonia Villeroy & Boch prie pakylos, persirengimo kambarys ir sporto salė pridedamas prie lodžija.

    1. Įėjimas. Plotas - 12,2 kvadratinių metrų. Vaizdas svetainė-valgomasis. Keraminės plytelės - Villeroy & Boch (Vokietija). Masyvi lenta - Nolte (Vokietija). Šviestuvai - Fabian (Italija)

    2. Virtuvė. Plotas - 11,6 kvadratinių metrų. Virtuvės komplektas - "Snaidero" (Italija). Valgomasis grupė - Palėpė (Italija). Grindų plytelės - Villeroy & Boch (Vokietija)

    3. Kambarių sūnus. Plotas - 23,7 kvadratinių metrų. Fono paveikslėliai - Omexco (Belgija). Masyvi lenta - Nolte (Vokietija). Šviestuvai - Italamp (Italija)


    4. miegamajame. Plotas - 17,2 kvadratinių metrų. Baldai kambaryje yra pagaminti pagal užsakymą pagal projekto autoriaus eskizus. Masyvi lenta - Nolte (Vokietija). Šviestuvai - Italamp (Italija)

    5. Vonios kambarys. Plotas - 13,0 kvadratinių metrų. Keraminės plytelės - Villeroy & Boch (Vokietija). Baldai - Antonio Lupi (Italija). Šviestuvai - Fabian (Italija)

    6. WC kambarys. Plotas - 4,4 metrai. Santechnika - HÜPPE (Vokietija). Keraminės plytelės - Villeroy & Boch (Vokietija). Šviestuvai - Fabian (Italija)

Laivų tema paprašė garbingas interjero dizaino derinius tauriųjų medžiagų su gražių tekstūrų, formų ir lygių linijų ir prislopintų spalvų. Fojė lubos puošia Venecijos tinkas tekstūra primena natūralaus akmens. Palėpė stalas su ovalo formos stiklo viršuje yra harmonijoje su šiuolaikinio laiptai - taip gali atrodyti karininkai garlaivis.

Daugiabučių jachta koncepcija visiškai apibrėžta apšvietimo projektavimas interjerą. Nuo tradicinių šviestuvų sumažėjo beveik visur, pakeičiant jas su taško halogeninės lempos, dekoratyvinis apšvietimas ir zakarniznoy kelio šviesos. Išimtis buvo tik laiptai salė, puošia liustra, medūza su plonomis gijomis kreivumą "čiuptuvai".

Visi buto kambariai yra palaikomas spalvos ir stiliaus - interjero nėra nieko atsitiktinio, blaško nuo bendro dizaino. Šis projektas bus svarbūs ir po daugelio metų, turintis "Nautilus" "ant gyvenimo bangų.