2015 m. birželio 1 d., pirmadienis

Minimalizmas šiltomis spalvomis -

Minimalizmas šiltomis spalvomis - interjero dizainas modernus butas

 Butas yra dekoruoti minimalistinio stiliaus su šiltu, beveik monochrominis spalvų schemą. Griežta geometrija paprastų formų ir linijų lakoniška interjero pagyvinti turtingą tekstūros gipso dangos, satino veidrodžiai ir matinio stiklo. Lengvumo erdvės pojūtį padidina dekoratyvinis apšvietimas - zakarniznaya žibintai, lubos ir sienos žiburiai su atspindėtos šviesos, šviesa baldų.

Bendras plotas - 130,0 m², gyvenamasis plotas - 104.0 kv.

interjero dizainas modernus butas

Originalus išplanavimas buto su langais į tris puses ir didelis įstiklintas balkonas orientacijos buvo gana sėkmingas, išskyrus vieną rimtą trūkumas - iš monolitinio betono išorinės sienos iš maždaug dešimties metrų ilgio svetainėje, be langų ir angas. Todėl pokyčiai vykdomi minimalūs.

Keletas vidinės uždangos buvo išmontuoti sukurti bendrą erdvę gyvenamasis kambarys, valgomasis ir virtuvė dėl buto įėjimo dešinėje. Kambario poilsio liko savo vietose - du vaikų kambariai centre, tėvų miegamasis butas gelmes ir du vonios kambariai netoli prieškambaris. Dėl pritvirtinti ir apšiltintas balkonas organizavo pareigas.

interjero dizainas modernus butas

Pagrindinis trūkumas planą - ilgai tuščias sienos, svetainė-valgomasis - į stilingas ir originalus elementas interjero dizaino. Projekto autorius monotoniškas ritmas per paviršiaus sudėtį geometrinių objektų: Baldai, bio židiniai, lentynos ir pridėtinių plokštės zakarniznoy apšvietimo ir dekoro satino veidrodžiai. Naudodami šį sprendimą, sienos neatrodo monotoniškas, nuobodus ir slegianti, bet, priešingai, atneša išraiškingas dizaino plokščios formos, apimtis ir tekstūrų derinys.

Interjero stilius buvo apibrėžta pradžių. Klientai linkę minimalizmo. Pagrindinis projekto idėja buvo lakoniška gyvenamojo ploto kūrimas, paliekant lengvumo, lengvumo jausmas, šviesa užpildytos. Pagrindiniai įrankiai iš šios problemos sprendimo dizaineris yra turtinga spalvų paletė ir tekstūrų ir žaidimas dekoratyvinis apšvietimas naudojimas.

interjero dizainas modernus butas

Šiltos spalvos yra labai daug "slozhnosochinennogo" šviesiai pilka ir smėlio spalvos tonai. Visų kambarių sienos, išskyrus vonios, padengtos tekstūruotos gipso malonus pastelinių tonacija: tai vidaus apdaila rūšies prideda erdvės ir oro. Grindys kietas balinti lenta taip pat dirba vizualinės erdvės plėtra. Su dviejų medžiagų tekstūra susilieja atspalvių ir tekstūros pieno matinio stiklo, sidabruoti veidrodžiai, šviestuvai ir priedai su chromo apdaila. Kaip kontrastai yra baldų ir tamsių medienos akcentais ir tamsių tekstilės kūriniai.

Įdomu tai, kad, nepaisant įvairių atspalvių, interjero paprastai atrodo vienspalvis. Įvairūs atspalviai žaisti niuansų ir nutildyti tarpusavyje. Pasirinktas apšvietimas sąvoka taip pat pabrėžiama, kad lengvai ir malonę situaciją. Jis apima keletą komponentų. Beveik visose srityse yra dviejų tipų apšvietimo - lubos ir zakarniznaya. Jie pakeisti erdvės konfigūraciją, stumia jo ribas.

Iš prieškambario ir valgomojo naudojamas lubų ir sienų žibintai su šviesos atspindėjimo su matinio plokščių atspalvių. Šis metodas, kuris išreiškia meno stilių projekto autorius, suteikia interjero minkštumo ir komforto, todėl atsargus ir nekrenta į akis. Gyvenamasis kambarys yra pagrindinė apšvietimas yra taškas halogeninės lempos su matinio stiklo, užpildykite kambarys net šviesa. Skaitymas ploto su šalia pakabukas su diakritiniais minimalistinio "Erdvė" būdu sofos. Visi pakabinamos baldų - spintos į kambarį ir virtuvė - taip pat turi savo apšvietimą, žemiau akių lygio nuolatinį asmeniui. Toks sprendimas yra labai patogu peržiūrėti, puikiai atitinka bendrą temą dizainas.

    1. Svetainė. Plotas - 20,0 kvadratinių metrų. Baldai - Novomobili (Italija), sofa-- (. Salonas Strato, Sankt Peterburgas) Gyvenimas Divani (Italija). Šviestuvai - SLV (Vokietija) (salonas Marbel, Sankt Peterburge.)

    2. valgomasis. Plotas - 10,0 kvadratinių metrų. Valgomasis grupė - AntonelloItalia (Italija). Dekoratyviniai sienų dangos - DERUFA (Rusija / Vokietija). Meno plokštės - Aleksas Turkų (Italija)

    3. Virtuvė. Plotas - 19,0 kvadratinių metrų. Nustatyti - Modulnova cucine (Italija). Masyvi lenta - Timberwise (Suomija). Dekoratyviniai sienų dangos - DERUFA (Rusija / Vokietija)

    4. Vaikai. Plotas - 14,0 kvadratinių metrų. Baldai - Battistella (Italija) (Baldų salonas Strato, Sankt Peterburgas). Dekoratyviniai sienų dangos - DERUFA (Rusija / Vokietija)

    5. miegamasis. Plotas - 20,0 kvadratinių metrų. Nakvynė - Rivolta (Italija), naktiniai staleliai - SANGIACOMO (Italija) (Baldų salonas Strato, Sankt Peterburgas)

    6. vonios kambarys. Plotas - 10,0 kvadratinių metrų. Keraminės plytelės - Gardenia Orchidea (Italija). Santechnika - Jokūbas DELAFON (Prancūzija). Šviestuvai - interjero dizaino studijos šviesos Marbel (Sankt Peterburgas)

Apdailos darbus prie Vidaus reikalų priėmimo skoningas priedai įvaizdį. Gyvenamasis kambarys yra plazminis televizorius išsiskiria su kolegijos šviesos matinio stiklo fone. Lakoniškas baldai televizijos grupė puošia abstrakčių skulptūrą į spiralės sidabro metalo forma - jos blizga chromo paviršių antrąjį "stalagmitów" lange.

Be valgomuoju svarbus vaidmuo tenka bendrovei "Bio židinys Dimplex. Elegantiškas juodas stačiakampis jos apimties, nuo užtvankos krašto garsiakalbis, subalansuoja šilumos gyva ugnis šaltis skaidriai valgomojo stalas iš AntonelloItalia (Italija). Be virtuvės "salos" su dviejų lygių juostoje yra nurodomas trijų kabinti lubų šviesos erdvės - lygiai taip pat, kaip ir svetaine.