2015 m. birželio 2 d., antradienis

Buto interjerą su nemokamu kiaušinius

Buto interjerą su nemokamu kiaušinius

 Projekto autoriai sukūrė interjerą, derinant klasikinius ir modernius funkcijas, aukšto lygio komforto, funkcionalumo ir atmosfera sename Maskvos dvare. Buto kartu su medžiagų ir metodų apdailos interjero. Atsižvelgiant į šiuolaikinės koegzistuoja ir antikvarinius daiktus interjero dizaino studijos.

Bendras plotas - 146,1 m², gyvenamasis plotas - 52,1 kvadratinių metrų

Buto interjerą su nemokamu kiaušinius

Nemokama planavimas leido optimaliai organizuoti erdvę: bute buvo valgykla, bendras su virtuve ir gyvenamasis kambarys, esantis pačioje ašies ir yra atskirta nuo erdvi salė vaikų kambariai.

Gyvenamasis kambarys grindys yra išklotos parketlentes Kahrs «balintas ąžuolas", sienos yra padengtos dažų komplekso pilka alyvuogių spalvos. Odinė sofa, du foteliai ochrinės spalvos su dekoratyviniais kailinių pagalvės, odininkas ir du stovo Ulivi su išskirtinį porceliano statulėlės surinkimo padaryti gyvenamąją aplinką. Langai su mediniais ąžuolo plokštės puošia Romos atspalvių ir tamsiai pilkos spalvos užuolaidos natūralaus lino. Spalvingas aukso antikvariniai liustra su krištolo pakabučiai, aukštos žvakidės, kiliminė danga FLAMANT, sename rėmelio į papildų sudėtį.

Buto interjerą su nemokamu kiaušinius

Tarp svetaine ir virtuve ir valgomuoju kompleksas pastatytas ant konstruktyviai išspręsti sienos. Jis apima du "putos": vienas valcavimo atgal duris į vonios kambarį, kitas - stiklo pertvara. "Windows" "ant pertvaros daromos remiantis projekto autorių, padalinta į kvadratus, taip pat stiklo durys virtuvės fasadai eskizai. Stiklo pertvaros leidžia vizualiai įvesti į kambarį prabangos virtuve nuo Arcari.

    1. Svetainė. Plotas - 20,7 kvadratinių metrų. Baldai - Ulivi "(Italija). Parketlentė - Kahrs (Švedija). Liemenėlė - Baga (Italija)

    2. salė. Plotas - 28,8 kvadratinių metrų. Paveikslėliai - Marburg (Vokietija). Krūtinės - Tonin (Italija). Vienas iš sienos puošia šeimos nuotraukas

    3. Virtuvė ir valgomasis. Plotas - 22,0 kvadratinių metrų. Stalai ir kėdės - Skėčiai (Italija). Lempos - De Majo (Italija)

    4. Vaikai. Plotas - 17,6 kvadratinių metrų. Sietynai - Baga (Italija). Sofa - Bonaldo (Italija). Kambarys yra prižiūrimi šviesiomis spalvomis

    5. miegamasis. Plotas - 17,0 kvadratinių metrų. Paulius - balintas ąžuolas Kahrs (Švedija). Baldai - Ulivi "(Italija). Žvakidė puošia lubų kamuoliukus

    6. vonios kambarys. Plotas - 6,8 metrai. Plytelių - Craie Bijoux (Italija). Santechnika - salonas "Makslevel" (Maskva)

Buto interjerą su nemokamu kiaušinius

Miegamojo savininkai griežtai ir rafinuotai dekoruoti. Sienos papered su medaus spalvos geometrinių dizaino primenantis korio. Baldai, pakartodamas spalvą ir stilių kambarį su baldais, elegantiškas dekoro iki. Minkštas aukso Pagalvėlė puošia medinės lakuotas įterpia deimanto modelis, kartotinių baltame antklodė. Per baltas blizgus komoda - kvadratinis veidrodis plataus juodas lakuotas rėmas pagamintas iš tauriųjų medienos. Šilko šviesos užuolaidos sumontuotų ant metalinio karnizo. Žvakidė pagaminta iš pieno stiklo atspalvių-rutuliai yra suvokiamas kaip modernaus pastišas klasikinės modelio su žvakėmis.

Buto interjerą su nemokamu kiaušinius

Vaikų kambariai yra skirtingi dizaino ir atitinka lengvatų ir jų jaunų meilužių pobūdį. Kambarių dukra romantiškas, mergaitišką, seniūnas - modernus ir santūresni. Iš "jaunosios" vaikų kambaryje sienos yra padengtos aukso tapetai su skirtingų modelių - gėlių ir geometriniu, dėžutė dekoruota tankus Romos atspalvių, pagaminti iš šilko ir šviesos šilko užuolaidos su portjeras. Šiek tiek lenktas linijas baldų, liustra ir toršeras siluetai su sklandžiai teka - "nėriniais" - pridedamas prie romantišką tonas kambario dizaino formas. Kalbant apie "vyresnio amžiaus" vaiko pasiimti modernią minimalistinio baldus. Žvakidė sudarytas iš susuktų stiklo vamzdelių kaskados, todėl interjerui lengvumo pojūtį.