2015 m. birželio 2 d., antradienis

Kurio keturių kambarių buto interjerą

Kurio keturių kambarių buto interjerą

 Interjero kambarių butas puošia švelniomis spalvomis su turtingą paletę sidabro, perlų, pieno baltumo ir smėlio atspalvių, derina aukštą komforto lygį ir funkcionalumą su klasikinio stiliaus ir motyvų jugendo stiliaus su modernia raiška. Daugiau informacijos apie autoriaus darbų ir daiktų, pagamintų pagal užsakymą, nustatyti, ar asmuo, įsimintiną įvaizdį interjerą. Interjero dizaino studijos.

Bendras plotas - 90,8 m², gyvenamasis plotas - 66,6 kvadratinių metrų.

Kurio keturių kambarių buto interjerą

Buto įrengtas vidus, kad kiekvienas šeimos narys turėjo savo asmeninę erdvę. Nuo tik elementas, reikalingas darbe reikia atsižvelgti, ten buvo du pagalbiniai stulpeliai ir statramsčiai komunalinės paslaugos, planuoja visiškai atskirai organizuoti. Paprasta požiūriu į Rotušės aikštė virto daugiakampis - Plastikiniai ir originalus. Prie įėjimo į kambarį paėmė viršininkas šeimos - erdvus ir gerai apšviestą.

Kurio keturių kambarių buto interjerą

Gyvenamasis kambarys kartu su virtuve ir valgomuoju, yra sudėtingos konfigūracijos. Svetainės zona su sofa-lova mišiniai grupės valgomasis kurį virtuvėje pavėsinę langą. Be vaikų kambarys ir tėvų miegamasis yra pasiekiamas iš koridoriaus, kuri ir toliau fojė. Be buto tamsoje nėra natūralios šviesos dedamas vonios kambarys ir rūbinė.

Pirmasis pristatymas butą sudaro prieškambario, kur veidrodis ir krištolo šviesos atspindžius žaisti. Vertikalios rombo formos įdėklai vienetų veidrodžiai ir nišą su nuotaikos apšvietimas suteikia tema garsumo geometrija, skaitymo ir kitų pastatų projektavimas. Lygaus paviršiaus iš skaidraus stiklo durų Casali Italų kontrastuoja su liustra Fabbian (Italija).

Kurio keturių kambarių buto interjerą

Į kambarį-virtuvė-valgomasis supakuoti tame pačiame aukšte šviesos poliruoti porceliano plytelės, kaip salėje, tokiu būdu sukuriant vienybės visą interjerą jausmą. Skaldyti geometrija kambario sušvelnino plastikų lubų centre apskritimo, pabrėžė liustra su kristalais Swarovski, kuris švelniai išsklaido šviesą. Daugiaaspektiniu aprėptis kambarį - Sietynai, sconces, prožektoriai, LED Plokštės ir paslėptų LEDs - leidžia įgyvendinti įvairius scenarijus, keičiant interjero suvokimą.

Apie kambarį vaizdas sukuria keletą įdomių akcentų. Vienas iš labiausiai sėkmingų sprendimų projektą - meno kalimo ir vitražais sudėtis. Vitražas intarpai, atitinkančių spalvų su minkštais, prislopintų atspalvių yra pagaminti iš Elena Artsebushevoy studijoje.

Kurio keturių kambarių buto interjerą

Tema neoklasikinis palaikomas gyvenamojo kambario skydelyje VISMARA dizainas (Italija) dėl masiškai reljefo rėmo televizija. Už Italijos sofos izoliuotas kosmose dekoratyvinis sidabro plokštelės Leto (Rusija), kurių tūrinis banguota tekstūra siena, įrėminti veidrodžiai iš abiejų pusių. Virtuvės Ola ("Snaidero, Italija) su integruotu technika" Miele ", sprendžiami modernaus stiliaus su paprasta geometrinių formų, spalvų remti kambarį. Valgomasis stalas su stiklo viršuje nėra griozdai erdvę, ištirpinkite jame.

    1. Svetainė-virtuvė-valgomasis. Plotas - 25,0 kvadratinių metrų. Pultas televizoriaus - VISMARA dizainas (Italija). Virtuvė - "Snaidero" (Italija). Porceliano - Peronda (Ispanija)

    2. Įėjimo. Plotas - 8,3 metrai. Stiklo durys - Casali (Italija). Porceliano - Peronda (Ispanija). Šviestuvai - AXO šviesos (Italija). Apdailos lubas: gipso kartono, dažų

    3. kabinetas. Plotas - 16,6 kvadratinių metrų. Baldai - Galimberti Nina, Bimax (visi - Italija). Masyvi lenta - Coswick (Kanada - Baltarusija). Dekoratyviniai danga - Da Vinčio (Italija)

    4. Vaikai. Plotas - 13,4 kvadratinių metrų. Dekoratyviniai sienų dangos - Virteso, surinkimo Capolavoro (Italija). Masyvi lenta - Coswick (Kanada - Baltarusija). Šviestuvai - Fabbian (Italija)

    5. miegamasis. Plotas - 11,6 kvadratinių metrų. Baldai - Signorini & Coco (Italija). Masyvi lenta - Coswick (Kanada - Baltarusija). Dangos sienoms - Virteso, surinkimo Capolavoro (Italija)

    6. vonios kambarys. Plotas - 10,0 m². Santechnika - Laufen (Šveicarija), Teuco (Italija). Porceliano - Peronda (Ispanija). Šviestuvai - Fabbian (Italija)

Beveik visi baldai ir šviestuvai spintoje užsisakyti Italijoje gamykloje Galimberti Nino. Už sofos sienos įrėminti dekoratyvinė danga da Vinci ir veidrodžio įdėklai. Vaikų kambarys - visą butą su švariu, atvirų mėlyna, mėlynos ir geltonos gėlės ryškiausia. Įspūdingas elementas jos dizainas plieno stulpų, einančios nuo sienos iki lubų.

Miegamojo grindys ąžuolo gydomi šviesos tamsintais sudėties, gerai dera su sienų dekoratyvinė danga Capolavoro (Virteso, Italija) apdaila. Vieta lova su diakritiniais sienų plokštės su nuotraukų spausdinimo ant drobės ir lubų nišoje su krištolo lietaus Italų lempos AXO Šviesa.

Didelėje teritorijoje vonios kambario grindys ir dalis sienos puošia juodo poliruoto granito keramikos su plonu venų modelis panašus į natūralaus akmens tekstūrą. Be centrinės liustra ir prožektorius montuojami sconces.