2015 m. birželio 2 d., antradienis

Sukurta Italijos dvasia

Sukurta Italijos dvasia

Buto interjerą nuo Interjero Dizaino studijos

 Spalva sprendimas grindžiamas butų pastelinių spalvų fono ir tamsiai kontrastingų baldų. Tarp diametraliai priešingose ​​tonai ryšys veikia tekstilės: smėlinė užuolaidos balansas spalvų balansą, papuošalus ant kėdės ir pagalvėmis remiančių klasikinis tema apdaila.

Bendras plotas - 197,1 m², gyvenamasis plotas - 117,3 kvadratinių metrų.

Buto interjerą nuo interjero dizaino studijos

 Atmosfera buvo šviesos ir erdvės interjero pavyko sukurti remiantis atviro išplanavimo butas, esantis naujos statybos pagrindu. Kai apribojimai nustatomi tik ryšių tinklas - dėl jos pagrindinis vonios kambarys turėjo būti dedamas į širdį interjero dizaineris. Šis sprendimas buvo visiškai pastatytas šeimininkai tokio paties rezultato visose privačių kambarių buvo patogiai išdėstyti ratu. Erdvus kambarys su erkeris rezervuotas studijoje, įskaitant gyvenamasis kambarys, valgomasis ir virtuvė su balkonu. Be savo butą, yra du vaikai, tėvų miegamasis ir biuro, du kambariai izoliuoti pridedamas balkonas lygio kilimas 10 cm. Prie buto įėjimo yra svečių kambarys.

 Butas yra dekoruoti šviesos, elegantiškas eklektišką stilių elementais klasika. Savininkai norėtų pristatyti kolonėlės vidų, ir jūs galite pasigrožėti Italijos miesto vaizdas. Jų norai realizuotas studijos erdvėje, kur dekoro elementų urmu yra pakankamai vietos. Stulpeliai sudaryta iš dviejų kietų gabaliukų marmuro kiekvienam, atskirti nuo gyvenamojo kambario pločio įlankos, kur valgomojo grupei. Sienos dažytos balta, kuri turi subtilų atspalvį kavos, grindys parketlentė Wenge.

Buto interjerą nuo interjero dizaino studijos

 Zona kambarį sudaro minkštą grupė, susidedanti iš sofos ir kėdės su šviesos apmušalų ir baldų sudėties TV ir įranga, pagaminti pagal užsakymą Italijoje ir raižyti klasikinio dvasia. Ant grindų - šviesos kilimo iš vilnos ir šilko. Gretimame nišą sienoje pastatytas dviejų patalpų stovo, pagamintas iš viso, sumontuota tarp "žvakių" židinio su marmuro portalo stiliumi.

 Virtuvės baldų fasadai patynowana - šiek tiek tamsesniame kreminės dažų. "Prijuostė" puošia didelis pilkai smėlio marmuro mozaika (su individualios tesserae sąrašo). Siekiant išlikti virtuvėje jis buvo patogesnis, grindys išklotos plokštėmis Korkas - ilgalaikis ir šiltas medžiagos, išskyrus slydimo.

 Pagrindinis dėmesys traukia spalvinga freska vaizduoja Viduržemio jūros gatves, užimanti didžiąją dalį sienos. Be jos, apskritojo stalo, skirta pusryčius. Stalai ir kėdės, taip pat valgomojo grupės tikslingai pasirinkta balta su stiklu - šis sprendimas leido išlaikyti regėjimo erdvėje į kambarį, "sprendimas" objektus šviesiame fone.

Buto interjerą nuo interjero dizaino studijos

    1. Svetainė. Plotas - 38,4 kvadratinių metrų. Sofos, kėdės - Softhouse (Italija). Kavos staliukas, stalas su dėtuvėje - Lorigine (Italija). Apšvietimas - Italamp (Italija)

    2. virtuvė-valgomasis. Plotas - 19,2 kvadratinių metrų. Virtuvės nustatyti ir gyvenamasis kambarys sudėtis - Aster cucine; durys - Pucci Saoro, Legnoform (visi - Italija). Lempos - Flos (Italija)

    3. kabinetas. Plotas - 17,4 kvadratinių metrų. Sofa-lova - Softhouse (Italija). Baldai - Selva "(Italija). Apšvietimas - "Mariner" (Ispanija)



    4. tėvų miegamasis. Plotas - 24,6 kvadratinių metrų. Baldai - kometa, Miniforms, Mada (visi - Italija). Šviestuvai - CARLESSO Il Paralume Marina (visi - Italija)

    5. Vonios kambarys. Plotas - 12,7 kvadratinių metrų. Santechnika - Duravit, Hansgrohe, Villeroy & Boch (visi - Vokietija). Baldai - "Il Tempo" Trinti "(Italija). Ant už vonios sienelės - plokščių mozaiką

    6. svečių vonios kambarys. Plotas - 4,8 metrai. Santechnika - Duravit (Vokietija), Hansgrohe (Vokietija). Sienos ir grindys išklotos granito, stilizuotos medžio

 Kaip kontrastai, šviesūs baltos spalvos pridėta kontrastinga elementai: žurnalinis staliukas ir staliukas su wenge, rašomasis stalas lempos ir juodo stiklo, prietaisai juoda vaza. Prabangus šviestuvai ir sconces su krištolo pakabučiai papildyti elegantiška atmosfera įvairovė.

 Miegamasis yra palaikomas stilingas juodai-balta paletę. Be sienų naudojami dviejų tipų tapetai iš tos pačios kolekcijos dizainas: balta ornamentu ekrano spausdinimo būdas vienu atveju pakartotinio baltame fone, kiti - pilka. Vagos Pagalvėlė yra dedamas į plačiąja nišą, yra priešais į rūbinėje duris. Pasitelktų elementų Art Nouveau interjeras, skaityti originalo liustra pagamintas iš balto stiklo ir elegantiškų linijų stalo stalas, padengtas juodu laku.

 Kambariai dukterys išspręsta subtilus rožinės ir violetinės spalvos tonus. Situacija yra turtingai papuoštas su baltais baldais, sienos - tapetai su smulkiais modelius, sukurti šviesos, malonus "vaizdo triukšmo".

 Sienos ir grindys svečių vonios kambarys išklotas plytelėmis su granito "po medžiu" ir dušas su pamušalu mozaikos spalvos prinokusių vyšnių. Metodas turi tonas ir užuolaidos apimančias didelį nišą, žaisti ekonominio vieneto, kuris pastatytas skalbimo mašina ir lentynos ploviklių vaidmenį.