2015 m. gegužės 23 d., šeštadienis

Violetinė leitmotyvas

Violetinė leitmotyvas


Interjero kambarių butas

geras nterjero dizaino studijos
Geras interjero dizaineris

Butų savininkai - jauna susituokusi pora su vaiku - gaus ryškiai patogų apgyvendinimą, visiškai atitinka jų gyvenimo būdą. Šeima buvo aktyviai dalyvauja kuriant interjerą proceso klientai yra konsultuojamasi dėl dizainerio priedai atrankos. Kadangi šio darbo rezultatas, o dėl to, kad iš abiejų pusių sąveikos tuo pačiu metu sugebėjo sukurti stilingą, nestandartinių ir jaukią atmosferą, kuri yra pagrįsta - baldai, užsakovo ir originalus spalvų derinius.

Iš nestandartinio išplanavimo su butų privalumas yra tai, kad jie atvertų daugiau galimybių kūrybiškai eksperimentuoti. Šis projektas pasirodė esąs, kad taip. Ir jos pagrindinis bruožas - neįprasta daugiakampio formos gyvenamasis kambarys ir įstojimo į gyvenamojo ploto trijų lodžijomis. Be to, bendraujant plotas butas sąlyginai suskirstyti į tris dalis: prieškambaris, holas, kad šeimininkai svečiams vonios ir prieškambario ankstesnis magistro Aptverta teritorija.

Pirmas dalykas, kuris traukia dėmesį - tai išpieštos sienos fojė su vaizdu į Eifelio bokštą paveikslėlyje, vykdomas Maskvos gamyklos Affresco. Tai Sienų apdaila yra nedažnas ir todėl suteikia interjerui ypatingą asmenybę. Peržiūrėta iš paties Paryžiaus sukurti romantišką nuotaiką, ir šiuo atveju tai yra patvirtina ir tas faktas, kad ant valčių šonų, dažytos ties freskos apačioje, vardų savininkų bute.

Ir už kambarį ir privačių kambarių grindų danga pasirinkta daugiasluoksnės grindys nuo skoniai Life kolekcijos iš Lenkijos gamintojo Barlinek, kuri yra naudojama į šepečiu technika gamybai. Šis gydymas daro medžiagos paviršius ryškesnis, pabrėždamas, modelio ir tekstūros danga, be grindų labai švelniai atspindi šviesą.

geras nterjero dizaino studijos
Geras interjero dizaineris


Neįprastas daugiakampio formos leista organizuoti papildomą gyvenamąją erdvę spinta ir palei sienas yra kompaktiškas korpusiniai baldai minimalistinio stiliaus. Norėdami uždegti kambario interjero dizaineris pasirinko baltą odinius baldus iš Möbel & Zeit (Rusija). Kaip rezultatas, kambarys atrodo erdvus pakankamai, o ne perkrautos, todėl ideali vieta atsipalaiduoti  interjero dizainas.

Su ryškiomis spalvomis naudingai kontrastas atspalvių tamsiai medienos baldų ir plonų violetinės dėmės, pateiktus priedus. Palaiko "žaisti" su raudonos ir virš sofos paveikslėlyje - labai svarbus dizainas gyvenamasis kambarys yra tik tokios informacijos, pasiimti dizaineris kartu su klientais. Jie mano, kad tam tikros spalvos akcentu buvimas sukuria pilną nuotrauką gyvenamojo ploto. Interjero dizainas - geras interjero dizaineris.

    Svetainė. Plotas - 23,2 kvadratinių metrų. Parketlentė - Barlinek (Lenkija). Sofos ir kėdės - mobel & Zeit "(Rusija). Šviestuvai - "Linea" Light "(Italija); Globo (Austrija)

    Virtuvė. Plotas - 11,5 kvadratinių metrų. Porceliano - Italon, surinkimo kodekso (Rusija). Nustatyti - "Rimi" kolekcija Modern (Rusija). "Prijuostė" virtuvė - Gamtos mozaika "(Kinija)

    Salė. Plotas - 7,8 metrai. Sienų apdaila: dekoratyvinis padengimas - Sherwin-Williams (JAV). Freska - Affresco (Maskva). Baldai - "OGOGO Obstanovochka" (Rusija)

    Vaikai. Plotas - 11,5 kvadratinių metrų. Parketlentė - Barlinek (Lenkija). Sienų apdaila - Sherwin-Williams (JAV). Baldai pagaminti pagal dizainerių

    Miegamajame. Plotas - 13,4 kvadratinių metrų. Parketlentė - Barlinek (Lenkija). Nakvynė - Dream Land, iš "Dominique" (Rusija) kolekcija. Skydas - LETO (Rusija)

    Vonios kambarys. Plotas - 3,1 m². Mozaikos plytelių - FAP Ceramiche, kolekcija Oh! (Italija). Spintelė su kriaukle - Verona MOBILI (Italija). Vonia - RAVAK (Čekija)

Pasirinkta projekto autorius palankiai pabrėžti šiuolaikinio stiliaus veidrodis plokštės ant šalia židinio, matinio stiklo durų varčia ir dizaineris lempos, pavyzdžiui, nuo prekės ManaMana nuo Linea Light (Italija) sietynas iš serijos p sienos Magoo, sukurta specialiai madinga interjero ir mėgėjams neįprasta. Puošnūs veidrodžiai ir durys į persirengimo kambarį - jie vizualiai padidinti kambario erdvę.

Priešingai nei dabartinės tendencijos sujungti svetainės ir valgomojo autorius virtuvė su valgomojo zona privertė izoliacija - jis gali pereiti per salę. Sąmoningas paprastumas forma, glaustumo pabrėžė pagal kilnių atspalvių virtuvės vienetų iš bendrovės "RIMI" (Rusija) kartu davė norimą rezultatą: kambarys su nedideliu filmuotą atrodo erdvus ir jaukus. Šviesos ir tamsos kontrastas yra beveik žin, kad perskaitėte, net geometriškai aiškų vaizdą grindų. Šiame fone virtuvė "prijuostė", natūralaus akmens mozaikos atrodo gana neutralus, atsakyti į esamą kelią įrenginių. Bet violetinė akcentas yra, virtuvėje - į apvadu romėnų užuolaidos ir Sienų apdaila: spalvos juosta atgaivina uždraudžiama dekoro.

Be pagrindinių vaiko ryškių spalvų dekoro blizgus fasadai baldai pagaminti pagal užsakymą pagal projekto autoriaus eskizus, yra elementų, ryškiai mėlyna. Tai "prieštaravimas" violetinė buvo gana netikėta, tačiau paįvairinti jau esamą bendrą paletę. Norėdami padidinti laisvą erdvę mažame pridedamas prie gyvenamasis plotas lodžija kambaryje, organizuoti jai vieta laikyti žaislus ir įdiegti spintos su veidrodinį durys. Taigi, dėka kompetentingos išdėstymas objektų darželio pavyko padaryti dideli ir pripildytas oro.

Be miegamasis minkštas kontūrai baldai kartu su tekstilės sukurti komforto ir ramybės atmosferą. Į Rusijos gamykloje svajonių žemės galvūgalio sienelės įspaustas baltas įrėminti plokštės, pagaminti Leto - didžiausias vidaus gamintojas dizaineris sienų plokštės. Naktiniai staleliai su naujovišku sistemos atidarymo dėžės yra pagaminti aptakus modernus stilius. Norėdami prisijungti prie lodžija surengė lengvas ir patogus darbo vietą. Nuo miego srityje atskirti šviesos permatomas užuolaidas. Violetinė čia vėl tapo pagrindinis dėmesys parodyta tekstilės.

Vonios kambarys ir svečių vonios kambarys dizaineris patyrė tuo pačiu stiliumi, kur šilta šviesa spalvos kartu su tamsiai rudais atspalviais. Magistro vonios kriauklė plotas puošia mozaikomis ir kartu rezervuaro sienos išklotos didelio formato plytelių abstraktaus ornamento iš Italijos gamykloje FAP Ceramiche. Svečių vonios kambarys ant vienos sienos - skydas su gėlių modelio.

Spalvos dar kartą pabrėžia, kad dizaineris norą pasiekti harmoniją ir stilistinį santykius visų daugiabučių namų, nepaisant jų mažų skirtumų.