2015 m. gegužės 25 d., pirmadienis

Prancūzų prašmatnus

Prancūzų prašmatnus

Interjero dizaino apartamentai Prancūzijos stiliaus

Butų savininkai būtų atlaikyti stiliaus apartamentai Prancūzijos dizaino dvasia, kuri pamačiau juos lengvas ir modernus, su ne dažniausiai naudojami tokių metų parketas ir daiktų su patynowana paviršių atvejais. Minkštas vidus sukurtas su pastabomis romantišką Viduržemio prašmatnus. Elegantiškas Prancūzijos duris į kambarį puošia užuolaidos, sienų ir lubų puošia uždengiamu elementų klasikinio stiliaus.

Interjero dizaino apartamentai Prancūzijos stiliaus

Bendras plotas - 89,8 m², gyvenamasis plotas - 58,8 kvadratinių metrų.

Butas yra naujame pastate. Jo atviras planas leidžia lengvai rajonas erdvę. Vienas iš svarbiausių buvo sprendimas sudaryti saugojimo erdvę dalykų. Dėl santykinai nedidelio ploto ir sugebėjo įdėti rūbinėje ir sandėliukas. Be to, prieškambario nustatyti erdvų kampe spintoje. Balkonai įstiklinti ir izoliuoti, o vienas iš jų (miegamasis) surengė jaukią kambarys su stalu ir lentynomis.

Interjero dizaino apartamentai Prancūzijos stiliaus

Puošia klasikinis elementais Prancūzijos architektūra: aukšto baltų plytelių durys, ąžuolo grindys, gipso lipdiniais ir veidrodžiai. Drąsus derinys tradicinių formų su spalva dėmės ir modernių detalių sukūrė elegantišką interjerą.

Pagrindinis dėmesys yra pagamintas gyvenamasis plotas televizija portalas sultingas žolės atspalvį. Jį sudaro griežtą gipso piliastrai ir pakibęs struktūrų mažų nišų skaičius. Viršutinėje dalyje rėmo paslėpto susuktą ekraną. Už TV sienos yra dažytos giliai raudonos spalvos. Šviesus plotas teatro įspūdingai išsiskirti prieš gama balinti paviršių poilsio.

Interjero dizaino apartamentai Prancūzijos stiliaus

Šviesus virtuvės interjeras dizainas yra naudojamas kaip fonas nuotraukoje KOLONADA taikomas remiantis virtuvės plytelių rūšis "prijuostė". Jis yra pagamintas pagal užsakymą Italijoje ir dažytos rankomis. Na matomas yra dar vienas svarbus bruožas interjero: eklektišką baldai. Aplink klasikinis stalo apvalaus stalo viršaus dedamas ne tik elegantiškas kėdes su juoda aksomo sėdynės apmušalų, plastikinių ir interjeros modernaus dizaino Philippe Starck. Aš liustra per valgomojo zonos Art Deco ir jo Umbra dvasia pagamintas iš sendinto sidabro folija.

Stilius miegamasis skiriasi nuo kitų patalpų sprendimus, nes ji paprašė jachtos savininkas įveikti temą. Norėdami danga taikoma lako plokštes raudonmedžio ir didelio galvūgalio, pagal užsakymą pagaminti minkštus storio odos kremas atspalvį. Ant grindų, kaip ji turėtų būti kapitono kajutėje, - vilna kilimas Belgijos.

Interjero dizaino apartamentai Prancūzijos stiliaus

Šviesus saldainiai rožinė tonas tapo vyriausiasis dekoravimo medelyną, kur už sienos atitiko užsklanda su dideliu modelio. Kartu su jais užsisakyti audinio užuolaidos ir oro pagalvės. Dėl gipso lubų ilgalaikio drugeliai ir laumžirgis "skristi" į liustra.

    1. Svetainė. Plotas - 20,1 kvadratinių metrų. Baldai - Bontempi CREAZIONI, Kartell (visi - Italija). Šviesa - Voltolina (Italija), Schuller (Ispanija). Dekoratyviniai bagetai - ORAC dekoras (Belgija)

    2. Gyvenimas. Plotas namų kino teatro. TV spintelė ir spinta padaryta dizainerių. Tapyba - Pittsburgh dažai (JAV)

    3. Virtuvė ir valgomasis. Plotas - 14,8 kvadratinių metrų. Virtuvės baldai - Verona MOBILI; Bufetas - Bakokko grupė; Šviesa - Masiero, Fabbian (visi - Italija). Plytelių - Bardelli (Italija)

    4. Įėjimo. Plotas - 6,6 metrai. Konsolės - CREAZIONI (Italija). Paveikslėliai - Inerjero dizaineriai Gildija (Anglija). Dekoratyviniai bagetai - ORAC dekoras (Belgija)

    5. miegamasis. Plotas - 10,7 kvadratinių metrų. Sienų plokštės - palisandro. Tapyba - Pittsburgh dažai (JAV). Lova, naktiniai staleliai - FIMES (Italija). Šviestuvai - B.Lux (Ispanija)

    6. vonios kambarys. Plotas - 7,0 metrai. Santechnika - Regia (Italija), Jokūbas DELAFON (Prancūzija). Plytelių - Marazzi; Baldai - Falper; Žvakidė - Voltolina; Maišytuvai - Webert (visi - Italija)

Bute yra baldai sukurtos dizainerių daug: visų pirma, į vaiko kambarį su veidrodinį durų spinta, puošia ažūriniai skydai pagaminti malant, sandėliavimo knygoms ir garso įrangos, skirtos pagal į kambarį TV spintelė.

Ypatingas dėmesys skiriamas vonios kambarys, dekoruoti vienodai grafiškai. Be vaikų dėmesio traukia Italijos plytelių skydelio su aukščio medžio paveikslėlyje. Sienų atidarymas su prieiga prie komunalinių apima tvarkingas medinės durys su senais juodos ir baltos nuotraukos. Jis yra pagamintas pagal projekto autoriaus brėžinius.

Iš esmės pagal perimetrą karnizo vonios kambarys buvo įdėti ryškiai rožinės spalvos juostele, taip sukuriant sodrumo jausmą. Veidrodinis paviršius palei vonią vizualiai išplėsti erdvę ir daugintis šviesos kiekį.