2015 m. gegužės 25 d., pirmadienis

Dizainas butą sename name

Dizainas butą sename name

 Senas butas yra įsikūręs istoriniame namas, pastatytas prieš revoliuciją. Lubų aukštis virš keturių metrų, beveik metras išorinių sienų ir vaizdu į ramų, žalia, senas kiemo daro tai visiškai unikalus. Atsižvelgiant į naujo planavimo ir interjero dizaino projekto autoriaus procese padarė mažų ankšta Kambarių kolekciją moderniame patogus erdvę dėl trijų asmenų šeimai - tėvams ir suaugusiųjų dukra.

Dizainas butą sename name

Bendras plotas - 120,0 m², gyvenamasis plotas - 61,6 kvadratinių metrų.

Klientai kreipėsi į architekto, mačiau vieną iš savo darbų, paskelbtų žurnale ir buvo paprašyta padaryti sau ką nors panašaus. Todėl interjero dizainas sudėtingos konfigūracijos lubų stilius, daug blizgus paviršius veidrodžių ir stiklo, o bendras ramių spalvų smėlio ir smėlio atspalvių pradžių lėmė. Pagrindinis projekto tikslas buvo didžiausias atidarymo plotas - nereikalingų sienų atmetimas ir priekinio zonos formavimas nesudėtingam ryšių visiems šeimos nariams.

Dizainas butą sename name

Butas yra aiškiai padalintas į dvi dalis. Nuo įėjimo zonoje su prieškambario ir svečių vonios kambarys pirmojo įplaukimo į didelį gyvenamojo ploto, kartu su virtuve ir valgomojo zona. Iš jo per koridorių, paslėpta už stumdomas pertvaras, galite eiti į privatų dalis - jos dukters kambarys, tėvų miegamasis ir vonios kambarys.

Priėmimo paslėptus patalpų, kuriose neįmanoma atspėti, iš pirmo žvilgsnio, buvo šio projekto bruožas. Jis pakartojo kelis kartus bute. Virtuvėje duris, stilizuotas fasadas spintoje yra skalbimo kambarys. Dukters kambarys atskirtas stumdomas pertvaras į tris dalis - mini svetainė su sofa ir darbo vietoje, kur žmonės ateina į mergina, uždaroje lova ir spinta.

Dizainas butą sename name

Vidaus dinamika, yra tam tikra intriga fojė. Jos dydį kompensuoti veidrodis fasadų spintos kompaktiškumas, vizualiai išplėsti erdvę. Šalia įėjimo durų dedamas jaukią sofą, kur Jūs galite nusimauti batus ir virš jo - stilingas gėlių modelis su vitražais, pagamintas pagal architekto eskizus ir apšviestas iš vidaus. Judėjimo kambarį kryptis pabrėžia, plastikines lubos su dekoratyvinis apšvietimas.

Gyvenamasis kambarys į kambario centrą buvo vilkstinė vykdyti didelę skerspjūvį. Kad ji neatrodė pernelyg sunki, slegianti, ji buvo paversta cilindro su nišos puoštos veidrodis intarpais ir skaidraus stiklo lentynos. Šis metodas yra lengviau vizualiai masyvi struktūrą. Panašus daiktas pasirodė prie sienos, šalia virtuvės, sukurti vienybės ir išsamumą kompozicijos jausmą. Vieta poilsio zonos su Italijos baldų su odinė sėdynių apdaila dramblio kaulo pabrėžė pagrindinį liustra iš Italijos gamyklos Reflex, krenta iš lubų kristalų lietaus. Langų tekstilė su turtinga tekstūros ir šiltas paletės aukso ir persikų atspalviai suteikia prabangos interjero motyvus. Už blizgaus fasado vieno iš spintos, gyvenančių paslėptą darbo vietoje vadovas šeimoje.

Dizainas butą sename name

    1. Svetainė. Plotas - 29,3 kvadratinių metrų. Baldai - fabrikas "kovas 8" (Rusija). Šviestuvai - EGLO (Austrija). Tapetai su gipso poveikis - Marburg (Vokietija)

    2. virtuvė-valgomasis. Plotas - 15,9 kvadratinių metrų. Šviestuvai - "Crystal Lux (Italija). Lytis: granitas - Ceracasa (Ispanija). "Prijuostė": keraminės plytelės - APE Ceramica "(Ispanija)

    3. salė. Plotas - 9,1 metrai. Built - p Durys (Rusija). Šviestuvai - EGLO (Austrija). Vitražas - "Seminaras išskirtinių vitražiniais langais, Svetlana Mikhailova" (Maskva)

    4. Kambarių dukra. Plotas - 19,3 kvadratinių metrų. Baldai - fabrikas "kovas 8" (Maskva). Šviestuvai - EGLO (Austrija). Sienos: Tapetai - Marburg (Vokietija), Fresco - Affresco (Maskva)

    5. miegamasis. Plotas - 13,0 kvadratinių metrų. Baldai - fabrikas "kovas 8" (Maskva). Šviestuvai - EGLO (Austrija). Fono paveikslėliai - Loymina (Rusija)

    6. vonios kambarys. Plotas - 5,6 metrai. Grindys ir sienos: terakotos plytelės - Asif (Italija). Santechnika - Grohe (Vokietija). Šviestuvai - EGLO (Austrija)

Virtuvės plotas žymi grindų kaita - medžio masyvo granito. Išlenkti konfigūracija baro kitas vadovas interjero dizaino studijos: jis leido patogiau ir racionaliau organizuoti erdvę. Per Skaitikliai, pagaminti iš dirbtinio akmens iškelta lengva konstrukcija, pagaminti iš stiklo - laikinoje lentelę, kurioje visa šeima Dines. Žemesnio lygio naudojamas kaip papildoma Countertop darbinio paviršiaus iš virtuvės. Originalus dėmesys plieno pakabukas žibintai akinius virš skersinio formos.

Modernus pobūdis dukters kambaryje pabrėžia už sofos su metropolijos paveikslėlyje freska: jis buvo pasirinktas ne iš mergina, labai mylinti miesto tema prašymu. Beveik monochrominis diapazonas, pastatyta ant baltos ir smėlio spalvos tonai, priešingai, atgaivina violetinės spalvos lubų šviestuvai - šviesos postmodernistinį dėmesį.

Atspirties taškas už miegamojo dizainas tapo "erdvė modelis", paaukoti savininką sutuoktiniui. Ji paklausė švelniai paletę žalios spalvos atspalviai. Abu vonios kambariai dekoruoti šiuolaikinio stiliaus: šviesios spalvos, santechnikos paprastas geometrines figūras ir gėlių akcentais.