2015 m. gegužės 25 d., pirmadienis

Elegantiškas dizainas butą

Elegantiškas dizainas butą

 Plokšti trys kambariai naujųjų kelių aukštų monolitinis namas įrengti trijų šeimą. Main kliento pageidavimus - iš vieno erdvės gyvenamasis kambarys, virtuvė ir valgomasis buvimą. Kaip šeimos hobby galvos - Valgių, specialiai įrengta virtuvė salos su stilinga nerūdijančio plieno gaubtu. Kitas vidų funkcija - čia nėra pasikartojanti lempa: jie yra parinktos individualiai kiekvienai zonai.

Elegantiškas dizainas butą

Bendras plotas - 113,4 m², gyvenamasis plotas - 84,5 kvadratinių metrų.

Butas, kaip ir dauguma namų Įgyvendinti projektai pastaraisiais metais - su nemokamu išdėstymą, taigi nestandartinio organizavimo erdvėje tikro kiekviena proga. Tik vidinis guolis sienos padalina erdvę į dvi dalis - bendrąją ir privačių. Pirmasis iš jų padidėjo balkono to: jis pašildytas ir paversta rūkymo kambaryje.

Elegantiškas dizainas butą

Iš kompaktinių koridoriuje per arkos duris su vaizdu į valgomojo zona ir svetainė. Privatus dalis turi savo apvalų salę - iš jos galite kreiptis į tėvų miegamąjį, sūnaus kambarys, vonios kambarys ir rūbinė.

Be buto dizainas naudotas kontrastingų spalvų ir įvairių tekstūrų apdailos medžiagomis. Pavyzdžiui, visuose kambariuose lubos tradiciškai balta, tinkuotos sienos pasirinktas nuraminti šviesias spalvas, grindų danga - iš masyvių ąžuolo lentų, ir susiduria su rūkymo salonas nori dekoratyvinis dirbtinis akmuo Londono Brick Rusijoje. Kartu su lenktais angas jis sukuria su viduramžių pilies asociaciją ir sustiprinti šį įspūdį veidrodinį nišą sienoje ir aukšto grindų žvakidė. Čia yra dvi ryškios odinės kėdės su atlošais į kortelių kostiumai forma.

Elegantiškas dizainas butą

Atsižvelgiant į dirbtinio akmens mūro įdomių išvaizdą metalo armatūra aplinkybės - interjero dizaino studijos darbą. Jie priduria, interjero dizainas tapatybę, taip pat kitų originalių bruožų: vaizdo daugelis ginklą Šiva, minkštas Osmanų į kaktusas, skaidriai pav varna forma.

Elegantiškas dizainas butą

Virtuvės plotas turi mažą pėdsaką, o jo dizainas naudoja dekoratyvinių technikų daug. Atsižvelgiant į Ispanijos porceliano gamyklos PORCELANOSA grindys išklotos puslankiu. Pati forma kartojasi dviejų pakopų prietaisu, lubos taškiniam apšvietimui. Pieno baltumo blizgus fasadai virtuvės, spintos palei sienas, sudaro vieną monolitinį paviršių. Kaip priešingai - juoda built-in prietaisų. Virtuvės sala su nepriklausomu keraminė viryklė kartu su baru. Aukštos kėdės su juodos odos ir chromuoto metalo rėmas suderinta tonas stalviršiai natūralus akmuo su sluoksniuotos struktūros.

    1. Svetainė-virtuvė-valgomasis. Plotas - 44,3 kvadratinių metrų. Grindys yra pagamintas iš ąžuolo masyvo lentos. Baldai TV įranga - Bimax (Italija)

    2. Gyvenamasis kambarys-virtuvė-valgomasis. Vaizdas į darbo srityje. Porceliano - PORCELANOSA (Ispanija). Hudas - Magica "Isola" (Italija). Stalviršis yra pagamintas iš dirbtinio akmens

    3. rūkantiems. Plotas - 8,2 metrai. Keraminės plytelės - PORCELANOSA (Ispanija). Sienų apdaila: dekoratyvinis dirbtinis akmuo - Londonas Mūrinis (Rusija)

    4. Sūnaus kambarys. Plotas - 17,4 kvadratinių metrų. Grindys yra pagamintas iš ąžuolo masyvo lentos. Durys - SJB (Italija). Išreiškė tvirtą asketiškas dizainas geometrija

    5. miegamasis. Plotas - 14,6 kvadratinių metrų. Grindys klojamos iš medžio masyvo. Lovos apmušalai naudojamas aksomo ir odos. KARNIZAI yra paslėpta už lubų konstrukcijos

    6. vonios kambarys. Plotas - 8,0 metrai. Keraminės plytelės - PORCELANOSA (Ispanija). Santechnikos: vonia - Rifra, modelis lizdas "(Italija), tualetas - Jokūbas DELAFON (Prancūzija)

Už kiekvieną iš gyvenamojo kambario virtuvė-valgomasis srityse suteikia ypatingą, individualus apšvietimas, nepasikartotų jos vykdymo. Pavyzdžiui, valgomasis stalas su juodo poliruoto stalo viršaus ir kėdės su rytietiškų raštų apie apmušalų akcentuoja liustra į "teka" iš permatomų lubų forma grupėje. Į televizijos srityje kito, kurį Bimax (Italija) sofa - toršeras į stiklinio medienos forma.

Kambarių sūnus pateikti lakoniškas griežtai geometrija modernūs baldai ir įrenginiai. Yra tas pats spalvine gama, kaip ir kitose srityse.

Atsižvelgiant į tai, miegamojo Art Deco motyvais naudojamų dizainas - elegantiškas dekoratyvinių ornamentų ir būdinga šio stiliaus spalvų. Tamsios ir šviesos kontrastų sušvelnino savo kilnius interjero šiltas atspalvių smėlinė, perlų pilka ir ruda. Gėlių modeliai iš aksomo apdaila ir odos lova kartojasi gėlių formų ir linijų juodos šviestuvai.

Grindys vonios plyteles pasirinktus tamsiai sklandžiai ispanų gamybos, viena siena yra išklotas juoda mozaika. Atsižvelgiant į tai, stovintis vonia iš gamyklos Rifra (Italija) atrodo kaip meno kūrinys muziejaus ekspozicija. Stačiakampio formos geometrija kambario minkština ovalo formos korpuso, sienos veidrodžiai, vonios, pakabinami šviestuvai.

Be buto nugaros yra mažas svečiams vonios kambarys, kur dušas su stiklo pertvaros.