2015 m. gegužės 25 d., pirmadienis

Naujas dizainas apartamentai trijų kambarių

Naujas dizainas apartamentai trijų kambarių

Atsižvelgiant į pertvarkymas kambarių butas įsikūręs naujame aukštybinių pastatų procese, ji pavirto keturi - kiekvieną kvadratinį metrą efektyviausiai naudojami. Interjero dizaino studijos - jo interjeras su neoklasikinės motyvų - šviesos, erdvus, patogus.

Naujas dizainas apartamentai trijų kambarių

Bendras plotas - 103,3 m², gyvenamasis plotas - 74,5 kvadratinių metrų.

Interjeras dizainas buvo skirta jaunai porai, todėl aktyvų gyvenimo būdą. Klientai nori gauti jaukią gyvenamąją erdvę, kur mes galėtume atsipalaiduoti po įspūdžių kupinos dienos ir kartais vakarėlio. Kaip dizaino stiliaus apartamentuose jie pasirinko klasiką, bet tuo pačiu metu buvo ne pernelyg pasipūtimas ir "Bombastyczność", - reikalaujama, kad vidus buvo rami, atpalaiduojanti, o ne perkrautos pernelyg detales. Visi šie prašymai rėmėjai įkūnyti taktiškai gero skonio naudojant įdomių kūrybinių sprendimų.

Naujas dizainas apartamentai trijų kambarių

Pirmasis buvo organizuoti gyvenamąją erdvę gerai, ištaisyti trūkumus pradinį planą. Į siūlomą kūrėjas versija, butas buvo ilgas, tamsus, visiškai funkcionalus koridorius, trys gyvenamieji kambariai, virtuvė ir du maži ankšta vonios. Architektas pasiūlė atsisakyti koridoriuje, sukurti bendrą erdvę gyvenamasis kambarys, valgomasis ir virtuvė. Ši idėja buvo savininkai, ir tai sudarė pagrindą projekto pagrindas, leidžiantis gauti toje pačioje gyvenamojoje patalpoje laimėti. Du vonios kambariai buvo sujungti, kad būtų galima efektyviau pastatyti visus reikiamus santechnika.

Naujas dizainas apartamentai trijų kambarių

    1. Svetainė-virtuvė-valgomasis. Plotas - 33,3 kvadratinių metrų. Masyvi lenta - Karelija (Suomija - Rusija). Fretwork - "Peterhof" (Rusija). Paveikslėliai - GP & J Baker (Anglija)

    2. Gyvenamasis kambarys-virtuvė-valgomasis. Virtuvės plotas. Nustatyti - "Marija" (Rusija). Sienos: Dažai - Benjamin Moore (JAV); "Prijuostė" pagamintas iš stiklo. Šviestuvai - Lempos Arte "(Italija)

    3. įėjimo. Plotas - 6,4 metrai. Durys ir baldai pagaminti pagal dailidžių dirbtuvės architekto eskizus. Keraminės plytelės - Peronda (Ispanija)

    4. treniruoklių salė. Plotas - 11,5 kvadratinių metrų. Masyvi lenta - Karelija (Suomija - Rusija). Sienos: Dažai - Benjamin Moore (JAV)

    5. miegamasis. Plotas - 18,1 kvadratinių metrų. Baldai - Camelgroup (Italija). Šviestuvai - Lempos Arte "(Italija). Dažai - Benjamin Moore (JAV); Tapetai - Česapiko (JAV)

    6. WC kambarys. Plotas - 9,3 metrai. Grindys ir sienos yra padengtos mozaikos, pagaminti pagal užsakymą, pagal architekto eskizus. Santechnika - Jokūbas DELAFON (Prancūzija). Šviestuvai - Lempos Arte "(Italija)

Naujas dizainas apartamentai trijų kambarių

Naujas išdėstymas sukuria maksimalų komfortą gyvenime. Prieškambaris su įmontuota drabužinė ir atskiras skalbimo kambarys, sandėliukas. Priešais į butą įėjimo yra sporto veiklai kambarys su sporto Sportas - neatsiejama gyvenimo šeimininkė. Šalia jos - su ergonomiška darbo vieta ir svetainės zona su sofa ir televizorius biuro. Centrinėje dalyje butas yra Grand gyvenamasis kambarys su valgomojo zona ir virtuve, o gilumoje - miegamasis su didele rūbinėje.

Spalvinė gama interjero paklausė šeimininkė mėgstamiausia spalva - žalia. Ji pasirinko virtuvę su žaliais fasadais ir vakarienė grupėms tos pačios spalvos, kad buvo atspirties taškas spalvų paletės bute atrankos. Pavyzdžiui, durys, svečių menininkas dažytos rankomis ir padengtas laku sluoksniu, taip pat šviesos alyvuogių tonas. Baldų, sienų dangos ir tapetai, tekstilė, taip pat pasirinktas ramioje aplinkoje spalvų - įvairius variantus pistacijų, smėlio ir šviesiai pilka spalva. Jie sukuria butą ramioje, ramina nuotaiką ir suderinti aplinkinių kontekstą: arti namų yra didžiulė žalia zona.

Ypatingo žavesio interjero pateikti informaciją. Funkcinis zonavimas ir žymėjimas Kambarių pabrėžia plastikinius stiuko lubos, svetainė ir valgomasis - Apvalus lubų rozetės virtuvėje - coffered lubų miegamajame - pneumatinė, šviesos vainiko tiulio, kuris prireikus gali būti pašalintas. Elegantiški vaizdo Suites papildyti žibintai - į "Magic Žibintas" koridoriuje, klasikinis saldžiavaisio pupmedžio liustra, gyvenamasis kambarys, valgomasis ir miegamasis ir romantišką sienų sconces vonios kambarys.