2015 m. gegužės 24 d., sekmadienis

Gera nuotaika bute

Gera nuotaika bute

Interjero dizaino apartamentai trijų kambarių

Buto interjeras yra sėkmingas simbiozė klasikinis ir modernus. Stiliai atsispindi baldų ir dekoro, harmoningai sujungti. Ypatingas dėmesys skiriamas su apšvietimo organizacija, kuri atlieka pagrindinį vaidmenį modeliavimo erdvėje. Kai scenarijus dalyvauja šviesos šviestuvai, built-in lempos, grindų lempos, sieniniai šviestuvai įgyvendinimą. Apskritai spalvų schemą remiasi šviesos alyvuogių atspalvių su ryškiais spalvingais piešiniais apdaila pagaminti iš Amerikos riešutmedžio ir alyvuogių sienų derinys. Jie tarnauja kaip pagrindinis dekoro patalpų, kuriose savininkai praleidžia didžiąją dalį interjero dizaino studijos savo laiko.

Interjero dizaino apartamentai trijų kambarių

Bendras plotas - 145,0 m², gyvenamasis plotas - 78,0 kvadratinių metrų.

Interjero dizaino apartamentai trijų kambarių

Architektas siūlo keletą skirtingų variantų išplanavimo apartamentai sostinėje, įskaitant gebėjimą eiti tiesiai iš virtuvės į įėjimo zonoje. Kaip rezultatas, vartotojai liko tradiciniu versija, kai jūs gaunate iš pirmo koridoriuje į kambarį. Butas konfigūracija primena drugelio metmenis - dvi stačiakampės porcijas Ribojasi vienas su kitu kampu. Ši kampelis nukirpta ir buvo už architektūrinį ir meninį statybos interjero pagrindas. Įėjimo zonoje, tekinimo pirmas salėje, o tada sofos, žiūri, kaip apskritimo sektoriaus planą. Ši forma palaikoma ir apibrėžti lubų, panašų į spindulių.

Interjero dizaino apartamentai trijų kambarių

Panoraminiai langai į erdvų kambarį pripildytas natūralios šviesos. Modernus dizainas baltos odos sofos įdomu, kartu su panašios spalvos dažytos stendas pagal plazminiu ekranu, turintys elegantišką imperijos stiliaus formą. Kambarys yra skirtas poilsiui, TV plotui semantinio centro. Dramos fonas ekrano tarnauja kaip sienų plokštės pagamintos iš kieto natūralaus alyvuogių - vertingų rūšių medienos, kurių švelnus ochra rausvos spalvos ir subtilus modelis. Į kairę ir į dešinę nuo jos yra dvi vertikalios langai. Į kambarį centre liustra - tradicinis klasikinės formos, ir kitų, šalia jo (virš valgomasis) - šiuolaikinių formų. Jie vienija tos pačios medžiagos lampshades - stiklą. Lytis tamsiai sočiųjų spalvų iš kieto riešutmedžio suteikia kambariui ypatingą ryšį.

Virtuvė, yra labai trumpas. Jo dizainas apjungia įspūdingą blizgesio laku tauriųjų egzotiškos medienos Makasaras. Apie "prijuostė" virš kepimo srityje cementavimo plytelės iš granito su plonu juostelės mažytė pikselių mozaika. Dekoratyviniai dekoras pagamintas tiksliai sumontuotam spintos dydžio, kuriame pabrėžiamas bendras grafinio kokybės erdvę. Grindys iš granito pav asocijuojasi su smėlio kopos.

    Svetainė. Plotas - 39,9 kvadratinių metrų. Sofa - Machalke (Vokietija). Kavos staliukas - Xavier GELINEAU (Prancūzija). Lentelė - Calligaris (Italija). Kėdės - Sollinet SIEGES (Prancūzija)

    Virtuvė. Plotas - 15,1 kvadratinių metrų. Virtuvės komplektas - Nolte Kuechen (Vokietija). Stalai, kėdės - Salligaris (Italija). Lempos - Masiero, Modelis Pasaulis s2 (Italija)

    Prieškambario. Plotas - 7,2 metrai. Durys - Bluinterni (Italija). Porceliano - Cerdomus Luminor (Italija). Tapyba - meistras Elena Koteneva (Rusija)

    Kambarių sūnus. Plotas - 18,6 kvadratinių metrų. Biuro baldai - Toscano Mobilus (Ispanija). Lentynos - Horm (Italija). Šviestuvai - FLAVER Linea Light (viskas - Italija). Paveikslėliai - sirpi (Italija)

    Miegamajame. Plotas - 19,4 kvadratinių metrų. Baldai - HÜLSTA (Vokietija). Fotelis - Rolf Benz "(Vokietija). Liemenėlė - B.Lux (Ispanija). Žvakidė - Sylcom (Italija). Paveikslėliai - Marburg (Vokietija)

    WC kambarys. Plotas - 4,4 metrai. Porceliano - REX Ceramiche (Italija). Kriauklė - Duravit (Vokietija). Veidrodinis spintos duris padeda vizualiai išplėsti erdvę

Miegamojo spalvų paletė remiantis minkštos šviesiai violetiniais tapetai su mėlyna pilka šešėliai užuolaidos ir lovatiesės derinys. Beveik monochromatinės spalvos sukuria komfortą, ramybę ir privatumą patogus atmosferą. Vieta ne iš didelio rašto tapetais dekoruota galvos - romantiška gėlių, mišinys privačioje erdvėje. Šalia lovos ant grafito veidrodis plokštės dedamas sconces, kad panašūs originalūs chromuoti žvakės ant išlydyto metalo pagrindu.

Interjero kambarys sūnus gana suvaržytas ir praktiniai: Alyvų žalia sienos palaikoma "šiltas" struktūra riešutmedžio. Darbas ir miegamojo erdvės atskirti originalą per stovo. Ji stovi nuožulnių kūginius yra pagaminti iš kieto riešuto ir lentynų forma - poliruotas nerūdijančio plieno.

Šalia rūbinėje Pagrindinis skalbimo kambarys yra įrengtas skalbimo ir džiovinimo, taip pat kita buitine technika.

Sienos išklotos granito vonios kambarys su venų imituoja natūralaus akmens raštas. Tvarkaraštis interjero pabrėžia dekoratyviniai kelią nutiesė išilgai kambario ir sukant ant sienos. Visi marmuro elementai, įskaitant pagal užsakymą pagamintas stalviršio po praustuvu, padengtas specialia apsaugine vaško.

Durys į svečių vonios kambarys yra berėmio dizaino. Ji baigė su fanera natūralaus skalūno. Panašiai, su unikalių savybių pagal dekoruotų lentynų medžiaga nudažyti skydai ir dvi nišas iš abiejų įėjimo pusėje.

Dėka vienos spalvos visose dizaino butas srityse atrodo kietas ir organinės ir įdomių ir kūrybingų sprendimų daug padarė savo originalias išvadas.