2015 m. gegužės 25 d., pirmadienis

Padaryti didelį butą

Padaryti didelį butą

 Dirbdamas dėl didelio buto dizainas, rengėjai pagrindu paėmė gėlių motyvais. Natūralių spalvų ir linijų įvairovė, atsižvelgiant į dizainerių, yra beribis - tai, ką padarė tai įmanoma griebtis nugalėtojas, drąsus derinys medžiagų ir formų. Lakoniškas, bet tuo pačiu metu išradingai dekoro leidžiama kiekvieną kambarį komforto modelis, kuris dominuoja natūralios tekstūros ir spalvos.

Padaryti didelį butą

Bendras plotas - 124,9 m², gyvenamasis plotas - 73,2 m²

Projekto interjero dizaino studijos leitmotyvas buvo augalų elementų daug detalių dekoravimui buvimą. Šis projektas sprendimas diktuoja daugiausia priklausomybės klientams - šeimos su dviem vaikais - gamtos estetika. Panašių dalykų kvintesencija, žinoma, yra vitražai - viena iš labiausiai garsių interjero dizainas akcentais. Kompozicijos yra pagaminti iš Tiffany technika, neleidžia automatizuoti, ir darant prielaidą, tik vadovą gamyba: surinkti iš mažų gabaliukų stiklo, jie atrodo kaip dažytos stiklo paviršiaus. Ši technologija leidžia brėžinys kontūrus storis mažesnis kaip dviejų milimetrų sukūrimą ir ypač plonų linijų taikymo naudoti specialų rašalą, kuris nuo papildomo kalcinavimo tvirtai, kondensuotą su stiklo.

Padaryti didelį butą

Prieškambario lubų plokštės, kartu su taškiniu apšvietimu, atsispindi Veidrodinė spintelė frontais ir blizgus grindys, tai suteikia įėjimo zonoje tam tikrą iškilmingumą. Sienų vitražais į kambarį ne tik pridėti originalumą ir eleganciją, bet ir atnešė šilumos ir jaukumo jausmą. Iš spalvoto stiklo tapyba tapo sėkmė sukurti įdomų interjerą.

Svetainė, virtuvė ir valgomasis kartu, kuris yra labai patogu šeimoms su mažais vaikais. Erdvės vientisumą pabrėžė natūralų minkštą spalvų paletę sienų ir baldų. Tačiau zoninė skyrius vis dar atliekami naudojant dekoravimo technikas, pavyzdžiui, į svetainė plotas plytelių grindys, virtuvėje-valgomajame - granito. Be to, įvairus ir daugiapakopis dizainas į kambarį lubų, jis pristatė sukamaisiais dizaino virtuvėje-valgomojo zona - stačiakampio formos.

Padaryti didelį butą

Virtuvė, valgomasis ir pademonstruoti grupę atliktas klasikinio stiliaus ir tos pačios spalvos kaip grindų ir sienų paviršiaus, bet šis metodas tik sustiprino lengvumo ir elegancijos interjero įspūdį.

    Svetainė-virtuvė-valgomasis. Plotas - 40,6 kvadratinių metrų. Vaizdas į poilsio zonoje. Čerpių parketlentes. Rusijos baldų gamintojai

    Svetainė-virtuvė-valgomasis. Vaizdas į valgomojo zona. Virtuvės komplektas - salonas "Makslevel" (Maskva). Vitražais yra padaryta Tiffany technika

    Kambarių sūnus. Plotas - 14,5 kvadratinių metrų. Čerpių parketlentes. Baldai Rusijos gamybos su patogiu saugojimo sistemos

    Kambarių dukra. Plotas - 14,6 kvadratinių metrų. Be pagrindinio apšvietimo patalpoje, kurioje vyrauja spalva rausva, aktyviai naudojami salono apšvietimas

    Miegamajame. Plotas - 20,3 kvadratinių metrų. Baldai Baltarusijoje. Tekstilė lovatiesės ir užuolaidos pasirinko iš kolekcijos

    Vonios kambarys. Plotas - 5,8 metrai. Vonia - Sūkurinė vonia (Italija). Baldai - salonas "Makslevel" (Maskva). Grindys ir sienos išklotos granito

Padaryti didelį butą

Skiriamasis bruožas jo dukters kambaryje - sutelkti dėmesį į visus rausvos atspalvių. Tai aiškiausiai pateikiama sofos apmušalų, vos patraukia į gipso sienų ir lubų konstrukcijos ir dėžutės blizgus ištemptas drobė lubų šią nišą yra netoli natūralios spalvos. Tema gamtos estetika atsispindi elegantiškas gėlių puošybos šviestuvai ir sconces ir pakankamai plonas išsiaiškinti palaiko tiulio. Tai švelnus atmosfera komforto labai tinka maža mergaitė miegamajame. Be to, rėmėjai bandė tiesiog išlyginti nelygius kraštus, kuris yra ypač svarbus vaikui.

Kambarys yra skirtas berniukams ir dizainerių, taip pat į miegamąjį su jo sesuo naudojami vieną vienijančią spalva - šiuo atveju, mėlyna. Jo atspalviai nuo šviesiai iki turtingu metu daugelyje dalykų interjero: Svetainėje apmušalų audiniai, sunkiųjų užuolaidų. Be stačiakampio nišą lubų ištemptas drobė nutildytas mėlynus tonus. Samprotavimas iki smulkiausių detalių matomas net nuotraukas ir valandų virš durų pasirinkimas.

Tiek vaikams grindų išdėstyti trijų krypčių parketlentė - tai estetika, patvarus, ir tai yra svarbu, ekologiškas.

Miegamasis dominuoja ramių spalvų. Prislopinamo dekoro, elegantiškas baldais klasikinis dizainas - viskas telpa tą patį stilių. Natūra prideda ryškiai pastaba dažymo darbus ties dvigule lova galvos ir elegancijos sustabdymo naudojamas liustra ir sconces spalvos, atitikimo vaizdo langą.

Dėl svečių vonios pasirinkta Originali spalva ir planavimo sprendimus. Ryškios atspalvių žalios, oranžinės ir mėlynos spalvos, taip pat remiantis plytelių spalvų sukurti pakili atmosfera. Vietoj tradicinio vonioje yra dušo kabina, taupyti erdvę, užtikrinant didžiausią komfortą.