2015 m. gegužės 23 d., šeštadienis

Interjero šiuolaikinės Maisonette

Interjero šiuolaikinės Maisonette


Modernaus dizaino sprendimai dažnai priklauso ne tik nuo pasirinkto stiliaus, bet idėja, kuri įkvėpė architektas. Šiame projekte, idėja tapo formalus vaizdas fotoaparato užrakto - įtaisas, kuris reguliuoja šviesos srauto ištrauka ilgis: lubų dizaino apartamentai yra stilizuotas vartų ties šaudymo metu. Taigi, viskas, kas vyksta namuose, nes ji yra fiksuotas - atmintyje.

Geras interjero dizainas


Bendras plotas - 505,9 m², gyvenamasis plotas - 292,9 kvadratinių metrų.

Dviejų lygių gyvenamasis plotas - derinant tris atskirus butus rezultatas. Iš pradžių ji pristatė nemokamą išdėstymo erdvėje, ten, kur buvo tik laikančiosios sienos. Skiriamas projekto autorių tikslas buvo sukurti suaugusiųjų ir vaikų "pusė" - šviesus ir jaukus. Pirmame aukšte buvo padalintas į dvi dalis. Suaugusiųjų srityje įsikūręs gyvenamasis kambarys su gretimomis virtuve ir valgomuoju, erdvus miegamasis, persirengimo kambarys, studijų, rūkymo kambarys, didelis vonios kambarys. Atsižvelgiant į gerai organizuotos gyvenimo ir valgomojo zona vaikams - viešosios zonos rūšiuoti. Netoliese yra svečias ir vonia auklėtoja.

Antrasis lygis - privačių kambarių, skirtų vaikams rinkinys: svetainė-žaidimų kambarys, du miegamieji, drabužinė ir vonios kambarys. Taigi, tiek suaugusiems ir vaikams turėti savo žinioje baigtas, bet vis tiek tarpusavyje apartamentai.

Iš prieškambario naudojamas technikas apdaila, būdingas gyvenamosios vietos dizainas. Pavyzdžiui, sijos, medienos plytelių, galima pastebėti, svetainė ir valgomasis. Gipso lubų struktūra į daugelį įvairių variantų forma pakartojo beveik visi kambariai, bet koridoriuje ir virtuvėje, tai Stoglangis įrėmintas mediniais bagetai.

Įėjimo zonoje atrodo gana iškilmingai. Grindų grįstas granito mėlyna-pilka spalva. Kvadratas yra liniuotas su dekoratyviniu tinku skiltyje su atskiru tekstūros ir puošia metalo grupių. Aplink savo bazę - smėlio ir rudos ratą granito, dera su ant lubų dizainas.

Geras interjero dizainas


Gyvenamasis kambarys dekoruotas šviesiomis spalvomis. Nurodykite tinkamą paletę suteikia kambarys elegancija šviesiai smėlio spalvos sienos, smėlio baldai pieniškas, šiek tiek daugiau sočiųjų tonas tekstilės ant langų. Šiltas atspalvis vyšnių parketo "šiltas" erdvę. Platus rudos sijos, grindjuoste ir apdailos Durys pristatė minkštą kontrastą beveik monochrominis diapazone.

Tema nurodyta asortimentas lubų, atsispindi baldų siluetai. Didelis odinė sofa turi "skystis" formą. Apvalus žurnalinis staliukas su matinio stiklo viršuje metalinio rėmo, ant sienos laikrodis, atsižvelgiant į lubų struktūros centre lempa, kėdžių pagrindas taip pat turi atitikti pagrindinės temos. Atsižvelgiant į tai, plokščiaekranis TV stačiakampio sidabro "rėmo" atrodo gana neįprasta. Montuojamas tiesiai ant grindų, ji daro interjero ostrosovremenny akcentas.

Virtuvėje sienos spalva dramblio kaulo grindų šviesos porceliano sukurti ramią šviežią pagrindą baldų bordo su tamsiai rudos spalvos granito ir suderinti juos tonizuoja medines detales. Šis spalvų derinys užpildo erdvę. Ant lubų - stoglangiai, identiška tai, kas yra koridoriuje. Dėl jo paviršiaus montuojami stačiakampio gaubtu matinio stiklo su chromo elementais.

Valgomasis atskirtas nuo gyvenamojo kambario shareware - masyvi kvadratinį bokštą, dekoruoti ir išsiuvinėti dekoratyvinis tinkas su metalinių juostelių suformuoti portalo natūra ne į valgomojo zona įėjimo. Lubų puošia falshbalkami, baldai gana suvaržytas: apvalus medinis stalas ir keletas kėdžių.

Salė, biblioteka, biuro ir rūkantiems - vadinamasis vyriški teritorija. Rūkymas yra vykdoma kolonijinio stiliaus, su pintais baldais, biuro baldai yra tradicinis - yra lentynos su dideliu surinkimo garso įrašų ir knygų.

Erdvus miegamasis padalintas į dvi zonas: iš kino ir tinkamai Miegamoji vieta, kurią natūra. Nakvynė ant mažos pakylos, Laid šviesos klevo parketas. Televizija dalis sofa ir kušetės apmuštos pilka audinio šiurkščiavilnių tekstūros, kuris išskiria minkštus baldus nuo vyšnių parketo fone. Dėl dviejų gretimų rūbinėje - vyrų ir moterų - ir magistro vonios kambarys.

Vonios kambarys atrodo neįprasta, ypač miesto bute kontekste. Dubuo vonios pastatytas į aukšto medinio pakylos, jos mediniai žingsniai veda. Kitas ant sienos - Flat Panel TV. Kambarių pati plytelėmis šviesūs ir tamsūs atspalviai smėlio. Pakabinamos spintelės pagamintos iš stiklo, beveik nematomas.

Erdvė pirmame aukšte, skirtos jaunajai kartai šeimos, atrodo "suaugęs" Jo išvaizda yra nieko specialiai vaikams, nors ji yra skirta "augimo". Yra tik smėlio ir rudos odos foteliai, žurnalinis staliukas su stikliniu stalviršiu ir namų kino srityje. Be šviesos parketas, išdėstyti ratu. Du grakštus kolonos, marmuro, metalo jungiamosiomis suteikti kambariui šventinę nuotaiką.

Vonios kambarys, esantis vaiko "pusė", įrėminti plytelių subtilus mėlynos tonai su gėlių modelio. Kartu veidrodinį sienos marmuro Countertop su brūkšniniu rankšluostį ir dvi kriauklės.

Dviejų aukštų apartamentai laiptai jungia konsolę. Toks sprendimas - Vežėjo kopėčių dizainą ir naudojimo lengvų metalinių tvorų atmetimas - atlaisvina erdvę ir suteikia jai lengvumo.

Gyvenamasis kambarys antrame aukšte yra pritaikyta specialiai vaikų laisvalaikį: baldai iš Ligne Roset (Prancūzija), kuri yra lengva judėti, ji yra patogi sritis žaidimai.

Vaikų miegamasis yra paprastas ir funkcionalus: ryškios šviesos lange tekstilės su raudonais saulutes, ir kaip kontrastas su juo - raudonos užuolaidos su geltonos gėlės, juokingi formos naktiniai staleliai, motina drugelis, lentynos žaislams. Atsižvelgiant į dviejų lygių lubų struktūros centre - liustra-gėlė. Interjero atrodo natūrali ir šilta.