2015 m. gegužės 24 d., sekmadienis

Interjero trehko mnatnoy butai

Interjero trehko mnatnoy butai


Interjero trehko mnatnoy butai.

Interjero trehko mnatnoy butai

Iš dviejų kambarių butas esantis naujos lieto rėmo name kurortiniame mieste Sestroretsk dėl Suomijos įlankos netoli Sankt Peterburgo interjeras, dekoratyviniai motyvai persipynę rytų ir respektabilaus klasikinės konstrukcijos. Harmoningą spalvų deriniai, tekstūrų apdailos medžiagų ir tekstilės, simbolinis vaizdų paskatinti ne vaizduotės derinys - sudėtingas planas meninės kalbos sukuria jaukią, malonus vaizdas gyvenamojo ploto, o tai niekada nuobodu.

Interjero trehko mnatnoy butai

Interjero dizaino studijos bendras plotas - 97,5 m², gyvenamasis plotas - 88,9 kvadratinių metrų.

Interjero trehko mnatnoy butai

Prieš projekto autoriai buvo užginčytos organizuoti kiekviename kambaryje atskirai, jų spalvų paletę, naudojant įdomi tekstūra sukurti ypatingą atmosferą ir nuotaiką, tinkamos paskirties plotai - pailsėti, darbas, priimti svečius. Glaudžiai bendradarbiaudama su kūrybos idėja užsisakyti ji sėkmingai įgyvendino, pildymo interjerą su smalsių detalių ir akcentų.

Neįprastas išplanavimas gyvenamasis kompleksas iš pradžių lėmė konfigūraciją namuose. Iš salėje, kur vonios kambarys, galite eiti į kambarį ir atskirą esančio virtuvėje iš gyvenamojo kambario - darželio ir miegamasis. Kiekvienas iš privačių kambarių turi priėjimą prie bendro balkono už juos.

Sandėliavimo daiktų skirtas bute daugiausia built-in spintos forma. Faktas, kad erdvės interjero dizainas naudoja daug dekoro tampa labiau pastebimas koridoriuje. Jo geometrija pabrėžė modelio grindys. Pagrindiniai fono spalva įdėklai raštuotas plytelės ir mozaikos iš tamsių takų suformuoti įdomų derinys linijų, kviesdamas gilintis į butą.

Žalsvai mėlynos spalvos sienos padengtos dekoratyviniu tinku dėl Sherwin-Williams (JAV), suteikia siauras koridorius gylį. Į dirbtinai amžiaus raižyti rėmo ir konsolės stiliaus senas veidrodis, todėl klasikinių motyvų interjerą.

    Svetainė. Plotas - 28,7 kvadratinių metrų. Sofa - Giulio Marelli (Italija). Sienos: Tapetai - Kalkuta (Belgija), dekoratyvinis tinkas - Sherwin-Williams (JAV)

    Virtuvė. Plotas - 10,3 kvadratinių metrų. Nustatyti - Berloni (Italija). Plytelių - "Eco Ceramica" (Italija). Dekoratyvinis tinkas - Sherwin-Williams (JAV)

    Salė. Plotas - 10,4 kvadratinių metrų. Keraminės plytelės - "Casa Dolce Casa (Italija). Konsolės - Chelini (Italija). Šviestuvai - ARCHEO Venecija Design (Italija)

    Vaikai. Plotas - 18,3 kvadratinių metrų. Baldai - Ferretti (Italija). Plytelių grindys, sienos puošia autoriaus eskizus interjero dizainerio B. Lamtsovoy freska

    Miegamajame. Plotas - 16,4 kvadratinių metrų. Paveikslėliai - Kalkuta (Belgija). Baldai - Volpi (Italija). Sudėtingos konfigūracijos kambario pabrėžia lubų karnizo

    Vonios kambarys. Plotas - 4,8 metrai. Plytelių - Marca Corona "(Italija). Santechnika - Jokūbas DELAFON (Prancūzija). Maišytuvai - Nicolazzi (Italija). Dušas - Bossini (Italija)

Duris, vedantis į kambarį, puošia raižyti arkinis skliautas su apšvietimu. Jos subtilus raštas primena architektūros tradicijas Rytuose. Arkos yra pagamintas ir greta nišą salės sienos.

Poilsio pritraukia nuotaikas, vaizdus ir meno technikų įvairovė. Ji nustatė, falshkamin portalas medžio masyvo, tonuotas kilnus tamsiai atspalvis. Apsuptas savo interjero dizaino lentynos yra pagamintas individualiai pagal užsakymą interjero dizainerių, taip pat - atsispindinčius fasadai įmontuota drabužinė su subtilus raštas ryškių medinių varčios.

Virš iš Italijos gamyklos sofos Giulio Marelli aptrauktos perlų pilka aksomo sukurtų dekoratyvinių plokščių vaizdavo sodą su paukščiais. Jo subtilus ir švelnus paletė grafika dera su bendra nuotaika interjerą. Apie kambarį lubų puošia stiuko dirbtinai amžiaus profilių ir rozetės. Vieta maži arbatos vietovės su šviesos baldus Berloni (Italija) skiria salono apšvietimas su krištolo sconces gėlių motyvais.

Kompaktiška virtuvė patyrė šiltomis spalvomis. "Prijuostė" virš darbo zonos yra išklotos keraminėmis plytelėmis iš Ker-AV (Italija) įvairių atspalvių - nuo žydros mėlynos ir turkio iki rausvos ir smėlio spalvos. Sudėtingas jo dekoratyvinių elementų rinkiniai unikalų modelį, primenantį šviesus "kilimo" iš ant grindų plytelių. Meno dizainas virtuvės dizainas baigia rytietišku stiliumi fresco valgomojo plotas: vaismedžių auginimo gėlynus už raižyti arkos turi daug simbolinių prasmių - šeimos vienybę, gerovė namuose.

Iki Berloni (Italija) rinkinys su ryškių fasadų Virtuvė, Corian stalviršiai ir įmontuojama technika sukurti maksimalų komfortą ruošimo ir tarnauja kaip daugelio aksesuarų fone.

Pagrindinis dekoratyvinis elementas vaiko tapo freska, padaryta autoriaus eskizus projekto Valerija Lamtsovoy. Paveikslas ant sienos lenktas kaip ištirpdo erdvės ribas. Pagal ryškios paletės freskomis interjero dizaino apima spalvų akcentai tekstilės ir aksesuarų.

Miegamojo interjeras labiau linkę klasikinio kryptimi, nei į rytus. Nakvynė Volpi iš Italijos gamyklos su minkštų Pagalvėlė atrodo gana modernus, o odininkas ir kosmetinis staliukas su elementais auksavimas primena puošnus prisiminimų. Kambarys yra pripildytas oro ir šviesos dėka daugiausia Puošmena langai.