2015 m. gegužės 24 d., sekmadienis

Interjero butai šviesią nuotaiką

Interjero butai šviesią nuotaiką

Erdvus butas, įsikūręs naujame plytų monolitinis namas, pastatytas modernaus stiliaus, siūlo panoraminį vaizdą į sostinę. Projekto koncepcija grindžiama sąžiningumo ir lakoniška interjero kompozitu dominuoja linijų forma, garbanos ant grindų, į dekoro ir baldų elementai lubų. Kruopščiai parinkti medžiagos papildo išskirtinės gyvenamosios aplinkos atmosferą.
Interjero dizainas pateikti butas bus įvykdyti visus autoriaus idėjas ir buvo giriamas klientams.

Interjero butai šviesią nuotaiką

Bendras plotas - 155,3 kvadratinių metrų.

Interjero butai šviesią nuotaiką

Iš spalvų paletės pagrindą sudaro vidaus pastelė, smėlio ir rudos ramus tonus, "gyvas", kiekviename kambaryje ryškių akcentų. Svarbu sudėties elementas, jungiantis kambarį į miegamąjį savininkams padarė mozaikos inkrustuotą į grindis. Atsižvelgiant į iš balintos ąžuolo blizgus, spalvinga sūkuriais iš jo parketlentes pagal skirtingas apšvietimas (šviestuvai ar apšviestas) neįprastai mirguliavimas fone. Keičia savo spalvas, jie transformuoti erdvę, sukuriant skirtingas nuotaikas.

Per gana nedidelis holas, taip pat visame bute, interjero dizaino išreiškė gana glaustai. Eifelio bokštas (nuo fotoprint paskelbtas durų) padeda vizualiai kurti ateitį ir nustato tam tikrą emocinę būseną.

Linija pakabinamų lubų apšvietimo kilęs iš poilsio zonoje ir baigiasi virtuvėje, formuojant vieną pusę žiedo formą. Įspūdingas sienų puošia tonizuojantis parketlentes atspalvių šokolado, yra vaizdo dominuojanti gyvenamasis kambarys. Sofos, neįprasti kreivų linijų, kad tilptų puikiai į erdvę. Jo forma yra palaikoma lanko lempa kabo virš jo. Niša su apšvietimu, skirta būti suvenyrų kolekcija - centras valgomojo zona, esanti tarp kambarį ir virtuvę. Vieta apskritojo stalo dėmesys futuristinis lubų liustra pagamintas iš Murano stiklo su skaidrios balionai krūva formą. Sukurti apčiuopiamas nuotaiką teigiamas kontrastas virtuvė su apelsinų akcentu (durų Talis vienetas) ir polubarnye kėdės mėlynos ir raudonos spalvų, susijusių su atspalviais gražus mozaika "prijuostė" ir virtuvėje langą.

Interjero butai šviesią nuotaiką

    Interjero dizaino studijos gyvenimas-valgomasis. Plotas - 36,2 kvadratinių metrų. Žvakidė - Murano Dėl (Italija). Lempos - Cattelan Italia "(Italija). Į nišą nustatyta lubų LED žibintai

    Virtuvė. Plotas - 15,5 kvadratinių metrų. Nustatyti - Aran cucine (Italija). Stalai - Bontempi Casa (Italija). Polubarnye kėdės - Catellan Italia (Italija). Mozaika - Ker Av (Italija)

    Prieškambario. Plotas - 12,8 kvadratinių metrų. Durys - SĄJUNGA (Italija). Netoli į svečių vonios kambarys durų padarė atskirą įėjimą už mylimą augintinį - katė

    Kambarių jauniausias sūnus. Plotas - 16,9 kvadratinių metrų. Baldai - Moll (Vokietija), Siloma (Italija). Tekstilė - Elitis (Prancūzija). Tik tamsus kambarys išspręsta ryškiomis spalvomis, grindys

    Miegamajame. Plotas - 21,4 kvadratinių metrų. Paveikslėliai - Studija 465 (Vokietija). Atsižvelgdama pailgos formos Asmeniniai vonios kambariui rajonas savininkai per vietos baldų ir užuolaidos

    Vonios kambarys. Plotas - 5,1 m². Sienų mozaika pagamintas iš šikšnosparnių plytelės. Kupolas yra dušo galvutė, kuri turi atogrąžų dušo funkcija

Įspūdingas elementas miegamajame savininkai - lubų lempa pagaminti pagal eskizus projekto autorius. Jis yra pusiau permatomas ištemptas drobės, primena bangos ir įvedant į interjero dinamika. Galite keisti ryškumą, kuriant turėti antrą šviesos iliuziją. Užsklandos yra harmonijoje su tekstilės ant lovos ir užuolaidos, kad atskira vieta miegoti ant darbo vietos, įrengtas šalia lango.

Kambarių jauniausias sūnus tradiciškai skirstomi į ramioje darbo srityje su stalu ir lentynomis ir aktyvus, rengia sporto zona su laipiojimo siena. Kaip skyriklis atrodo surinkta iš rėmų su įterpta į juos nuotraukas kosminių dalykų skaičius neįprastą pertvarų, turi savo šviesą ir sustabdomas nuo ant plonų virvių lubų.

Interjero kambarys vyriausias sūnus gali būti vadinama ekologiška, ji yra skirta aktyviai naudoti natūralių medžiagų. Grindys medienos (ji įmušė nuo kieto wenge), sienų plokštės pagamintos iš balto kalkakmenio, yra natūralaus pluošto tapetai. Elegantiški atsispindinčius Grioveliai įsikūręs sofos galuose, įdiegtos LED prožektorius.

Erdvė vonia pastatyta ant užapvalintais formas ir linijas. Dalis sienos pagamintas iš matinio stiklo blokų, kad dideli langai funkciją. Jie gerai praleisti natūralios šviesos, dekoratyvinis apšvietimas apdaila iš skaldytų plytelių, pereinant nuo horizontalios į vertikalią padėtį. Fragmentai spalvinga ir ryškiomis paviršių, rinktų rankiniu būdu - originalus meno dizaino elementas.

Vonios kambarys kartu su skalbimo kambarys, taip pat puošia mozaikomis, jos ašaros formos eina prie sienos, baigiant su apvaliu veidrodžiu su aspektas.