2015 m. gegužės 25 d., pirmadienis

Interjero šeimai - funkcinė butas

Interjero šeimai - funkcinė butas

 Originalus išplanavimas buto buvo nustatytas interjero dizaino schemą projekto - mažas "žingsnio" iš gelžbetoninių kolonų, lemianti "karpymo" siaurų gilių kambariai. Nuo Butas yra pirmame aukšte, ir pagal ją pateikiami tik dviejų gyvenamųjų ir vieną techninį grindis, pavyko susitarti dėl dviejų lodžijomis prisijungimo padidinti naudingąjį plotą.

Bendras plotas - 119,8 m², gyvenamasis plotas - 62,3 kvadratinių metrų.

Interjero šeimai - funkcinė butas

Kartu priekinės pusės šviesos reikia organizuoti patogų erdvės keturių asmenų šeimai - jaukus gyvenamasis kambarys, vaikų darželio du berniukai, tėvų miegamasis ir biure, kurie gali būti transformuotas į ateitį kitam vaikui. Be to, buvo būtina pateikti keletą spintos ir du vonios kambariai.

Pagrindinis principas interjero dizaino buvo kartu su įmantriais detales ir dekoratyvinių technikų funkcionalumą, patogumą visi sprendimai.

Noras sukurti didelį priekinį plotas visai šeimai ir priėmimas lėmė bendras gyvenamasis kambarys, virtuvė-valgomasis, iš dalies kartu su prieškambariu.

Interjero šeimai - funkcinė butas

Diktuoja dizaino sprendimas namas pailgos Buto išplanavimas lėmė amfilada interjero kūrimas. Miegamasis su scenos atskleidžia visus kitus kambarius. Iš scenos ir komplektą idėja pabrėžti, dideli veidrodžiai, pastatytas į miegamąjį, drabužinė ir vonios sienelės. Jie vizualiai išplėsti erdvę ir pridėti kambarius su šviesa.

Didesnis gylis padiktavo ryškiai svetaine sienos pasirinkimas, žymi ryškiai baldais. Kitų funkcinių sričių priekinio dienos izoliuotas keičiant grindys. Šachmatai skaičius granito plokštės, šviesiai pilka ir juoda pereina iš į virtuvę koridoriuje, ir "kilimas" tamsus ąžuolas medalio mozaikos frizas, pagamintas iš natūralaus akmens.

Interjero šeimai - funkcinė butas

Visuose kambariuose yra vizualiai vienija tos pačios stilistinės prietaisų: dinamiška moderni vaizdo interjero sušvelnino diskretiškas klasikines detales. Taigi, kartu su ruožas lubų karnizai su paprasta sklandžiai profilio ir veidrodžiai "įsigijo" elegantišką kampainiu.

Ryškios akcentai dizainas plieno fragmentai sienose, liniuotas su keraminės plytelės nutildymų natūralių spalvų plytų ir įdegį. Jie dabar bute beveik visur - prieškambario, virtuvės, svetainė-valgomasis, miegamasis, vaikų darželio, svečių vonios kambarys. Šiurkštus paviršius plytelių kontrastuoja su lygaus sienos dažytos neutralia šviesiai pilka spalva, blizgesys ir veidrodžiai. Tapimas "bruožas" interjero, ji davė jam žiauriai charakterį.

Interjero šeimai - funkcinė butas

    1. Svetainė-virtuvė-valgomasis. Plotas - 26,7 kvadratinių metrų. Rinkinys - "Stilingas virtuvė" (Rusija). "Prijuostė" nustatyta stiklo mozaika. Sienų apdaila: klinkerio plytelės, dažymo Veckers (Švedija)

    2. Įėjimo. Plotas - 6,6 metrai. Baldai - juoda, raudona, balta (Rusija). Durys ir grindjuostės - "Imperial" (Rusija). Sienų apdaila: dažai - Beckers (Švedija)

    3. kabinetas. Plotas - 14,3 kvadratinių metrų. Built-in spinta - "Stilingas virtuvė" (Rusija). Stovas pagamintas iš eskizai projekto autorius. Grindys yra išklotos tvirtą lenta (ąžuolo)

    4. Vaikai. Plotas - 24,7 kvadratinių metrų. Baldai - "Kostromamebel" (Rusija). Sienų apdaila: dažai - Beckers (Švedija). Grindys pagamintos iš kamštienos

    5. miegamasis. Plotas - 23,3 kvadratinių metrų. Baldai yra pagaminti iš eskizai projekto autorius. Grindys yra išklotos kietą lentą (daugiausiai ąžuolo). Sienų apdaila: klinkerio plytelės; Dažų - Veckers (Švedija)

    6. vonios kambarys. Plotas - 5,7 metrai. Santechnika - Jokūbas DELAFON (Prancūzija), "Roca (Ispanija). Grindys ir sienos: granito plytelės, natūralus akmuo mozaikos

Svarbų vaidmenį buto priskirtas medinių elementų dizainas. Be grindys, pagamintas iš ąžuolo masyvo lentų nustatytas į kambarį, medienos taip pat naudojamas dekoravimo lubų. Mediniai elementai ne tik įvykdyti estetinę problemą, bet ir užmaskuoti centrinis oro kondicionavimo sistema su oro įsiurbimo grotelės.

Projektas buvo svarbu pateikti platų apšvietimo scenarijus. Atskirai slaptas apšvietimas iš plytų, kur šviesa yra pelninga sienų zonos pabrėžia tekstūrą ir paviršiaus spalvą. Visi turi centrinį lubų šviestuvai ir prožektoriai individualus su galimybe kontroliuoti savo ryškumą.

Keletas skiriasi nuo visų kitų vaikų kambariai, skirtos su amžiumi ir pobūdžiu berniukų. Nes buvo pasirinkta vieta, kur pirminis projektas apima pateikimo į kambarį. Didelis ir šviesus, su stiklu visi kartu priekinės sienos vaikų kambaryje atsidaro tiesiai į gyvenamojo ploto Checkpoint. Dėl savo dizaino buvo pasirinkta šviesus, šiltas spalvas saulėje, "vasara" oranžinės ir žalios spalvos spektro. Už kiekvieną savo vaikų, lova ir vieta laikyti daiktus.