2015 m. gegužės 24 d., sekmadienis

Interjero dizaino apartamentai

Interjero dizaino apartamentai


buto dizainas pagrindas nustatyti autoriaus norą atsiplėšti nuo stačiu kampu ir akli sienos. Rezultatas yra sudėtingos formos, bet funkciniai kambariai, su aiškia padalijimas į zonas. Vizualiai diferenciaciją projektavimo metodais naudojamas, todėl kiekvienas zona turi savo apdaila su įvairiais lubų aukštį ir baigiasi tam tikrą seksas, tačiau taip pat pabrėžia, baldų pasirinkimą.

Interjero dizaino apartamentai

Bendras plotas - 86,3 m², gyvenamasis plotas - 48,7 kvadratinių metrų.

Butas yra įsikūręs gyvenamajame komplekse "Briedis Island". Projekto užsakovas turi standartinį rinkinį patalpose nesiskirianti patogumui: pernelyg didelis prieškambaris, ilgą koridorių ir mažą kambarėlį.

Interjero dizaino apartamentai

Vengti stačiakampio formos ir standartinę informacijos išdėstymą - viena iš pagrindinių norų klientams. Norėdami tai padaryti buvo būtina organizuoti erdvę "nuo nulio". Šiuo tikslu, mes išmontuoti visas senas sienas, bet guolis betono stulpelius kambario centre. Ji sugebėjo nugalėti pagal nišą.

Naujas geometrija pertvarų padarė konstruktyviai dalyvauti interjero. Visi baldai, kurių dauguma turėjo būti pagaminti pagal užsakymą dizainerių kaip įmanoma įgilintais į sieną. Sistemos nišos, statinių ir spintos vizualiai sumažinti erdvę.

Interjero dizaino apartamentai

    Svetainė. Plotas - 17,4 kvadratinių metrų. Sofa - F-KA mobel & Zeit "(Rusija). Pertvaros su nišos padaryta geometrijos konstruktyvų dalį vidaus sienų

    Virtuvė-valgomasis. Plotas - 11,6 kvadratinių metrų. Nustatyti - Scavolini "(Italija). "Prijuostė" pagamintas iš stiklo opti balta. Priedai veltiniams, vilna žibintai - Tomas Dixon (UK)

    Vaikai. Plotas - 13,3 kvadratinių metrų. Vaidmenų erdvūs lentynos knygų ir žaislų žaisti nišas sienose. Platus darbastalio neatrodo nepatogūs dėl metalinio pagrindo

    Miegamajame. Plotas - 18,0 kvadratinių metrų. Nakvynė - F-KA mobel & Zeit, modelis Reviera (Rusija). Į permatomas lubas ištemptas drobė dedamas LED juosta

    Vonios kambarys. Plotas - 7,0 metrai. Juoda plytelės kartu su mozaika suteikia kambario gylį ir struktūrinį aiškumo. Virš lentelės viršuje dedamas Lighting

    WC kambarys. Plotas - 4,5 metro. Specialūs dekoratyvinis efektas patalpoje pasiekiamas derinant plytelės įvairių dydžių ir tekstūros su mozaika

Matmenys salėje pasikeitė, kuri padėjo išlaikyti sandėliukas ir vonios kambarys. Spinta tvarkingai pastatytas į sieną. Įėjimas plotas yra tyčia neturi atskirų baldų, išskyrus darbinis pouf - sprendimas sukurti erdvės pojūtį jau prie durų.

Gyvenamasis kambarys yra atvira erdvė su plačiu sofos iš gamyklos Möbel & Zeit (Rusija), esančio priešais nišą televizija. Valgomasis toliau nurodyta trijų šviesų kabinti Tom Dixon (JK).

Virtuvės interjero dizainas yra labai griežti. Stilingas virtuvės baldai pagal Scavolini (Italija) išsiskiria iš tamsiai violetinės sienos ryškiai blizgantis fasadas. "Prijuostė" pagamintas iš stiklo opti balta (ne suteikiant žalsvas atspalvis), kuri leidžia mums suteikti gylio kosmoso virtuvės.

Lengvas formos ir švarios linijos apibrėžia miegamojo geras dizainas. Centrinė vieta užima lova Reviera gamyklos Möbel & Zeit (Rusija). Pagrindinis apšvietimas miegamajame yra organizuojamas naudojant permatomas ruožas lubų, dėl kurių dedamas LED juosta.

Įdomybės konfigūracija vaikas - niša vaidinti svarbų vaidmenį erdvus lentynos knygų ir žaislų, darbastalio neatrodo nepatogūs, nes remiantis metalinio rėmo. Yra daug vietų, parduotuvė - tūrio dėžės ir spintos.

Butas suprojektuotas minimalizmo stiliaus. Jis pastatytas ant glaustos formos ir išraiškingos linijos derinys. Pagrindinis dekoratyvinis tema - ne trivialus spalvos derinys, pastatytas ant grynų spalvų ir sudėtingų atspalvių mišinys. Interjero atrodo tiek grafiškai ir grakščiai dėka švarios linijos ir įvairių tekstūrų derinys.