2015 m. gegužės 24 d., sekmadienis

Interjero elementai Loft Apartment

Interjero elementai Loft Apartment


Mansarda monolitinis-mūrinis namas Maskvos centre įsigijo paruoštas įrengti. Prieš aštuonerius metus, ankstesni savininkai padarė kokybišką renovaciją čia, bet tuo tarpu visi turėjo morališkai pasenę. Be to, situacija yra ne visai atitiko pageidavimus įsakė. Projekto autoriai integruota klasikinio stiliaus detalės palėpėje visiškai pakeisti gyvenamųjų patalpų.

Interjero elementai Loft Apartment

Interjero dizaino studijos - bendras plotas - 165,8 m², gyvenamasis plotas - 104,1 kvadratinių metrų. Išplanavimas

Projekto rengimas ir įgyvendinimas vykdomas per rekordiškai trumpą laiką. Butas su aukštomis lubomis ir panoraminiais langais su vaizdu į miesto centrą potencialą, dizaineriai pradėjo šimtu procentų - jos įvaizdis smarkiai pasikeitė. Konservuoti esamą planą, kaip visuma: Tik nedideli pakeitimai turi medelynų ir miegamojo spintos, pritaikytos šeimininkė poreikius.

Interjero elementai Loft Apartment

Tokie apdailos dalys kaip medžio masyvo grindys gabalas visose gyvenamosiose patalpose, gipso lubų ir bagetai, nusprendė palikti. Inžinerinė infrastruktūra, taip pat neturėjo radikaliai pasikeisti. Šildymo sistema šiek tiek pasikeitė, pagrįstas naujais radiatoriais, ortakiai dalis buvo pakeista ir garsą sugeriančių ir oro kondicionierių pasirinko labiau estetines vidaus ir lauko vienetų.

Priteisė iš jos projektavimo reikalavimai buvo aiškūs: individuali apdaila kiekvienos funkcinės zonos, bendras spektras šviesos, akcentai neįprastas lempas. Nepavyko uždaviniai, keičiant spalvų paletę, taip pat pasiimti modernią baldų ir apšvietimo įrangos.

Interjero elementai Loft Apartment

    Svetainė. Plotas - 44,3 kvadratinių metrų. Sienų apdaila: dekoratyvinis tinkas - Baldini (Italija), dirbtinai amžiaus plytų. Minkšti baldai - Cassina (Italija)

    Virtuvė-valgomasis. Plotas - 23,9 kvadratinių metrų. Sienų apdaila: dekoratyvinis tinkas - Baldini (Italija). Lentelė - Cattelan Italia "(Italija). Šviestuvai - Vibia (Ispanija)

    Prieškambario. Plotas - 5,1 m². Sandėliavimo sistema - Longhi (Italija). Lubų vitražais ir pažaboti brėžinyje meno parketas liko nepakitęs

    Vaikai. Plotas - 15,6 kvadratinių metrų. Baldai - Il Palėpė, Wilkhahn (visi - Italija). Kambarių skirta "augimo", visi baldai yra transformuojama

    Miegamajame. Plotas - 23,1 kvadratinių metrų. Baldai: lova - Visionnaire, kosmetinis staliukas - Vrinel (visi - Italija). Šviestuvai - Foscarini (Italija)

    Vaikų kambarys. Plotas - 5,4 metrai. Santechnika - Villeroy & Boch (Vokietija), sūkurinė vonia (Italija / JAV). Naudojama, grindys ir sienos keraminės plytelės

Daug dėmesio skiriama projekto autorių informaciją, pavyzdžiui, pakeisti visus elementus su aukso chromas - Durų ir langų furnitūra, grotelių ir radiatoriai, virtuvės reikmenys, suteikiant Gyvenamoji erdvė visiškai kitokį atspalvį.

Prieškambario, kur spintos buvo nepakankamai, įrengtas šviesos kabo saugojimo sistemos iš Italijos gamykloje Longhi.

Suderinus dviejų kontrastingų stilių - klasikinės ir ramus išraiškingas Loft - atlieka puikiai projekte, jų derinys yra aiškiausiai atstovaujama kambarį. Atsižvelgiant į sienų fone, puošia gipso dekoratyvinis šviesa Baldini (Italija), ir baltas tinkas lubų su amžiaus plytų mūro nišą yra labai išraiškingas akcentas. Poilsio zona yra priešais televizoriaus baldai iš Italijos gamyklos Cassina, iš Le Corbusier kolekciją. Įdomi detalė: sėdynių, įrengtų su panoraminiu langu prie žiemos sodu, pasirinktas metalinis rėmas yra žalia, nei standartinių chromo rėmeliais gretimų sofos.

Kompoziciniu centru virtuvė-valgomasis tapo valgomasis grupė iš gamyklos Cattelan Italia (Italija). Stalo Valentino kolekcija su stiklo viršuje, kartojant lubų konstrukcijos forma suteikia visą ansamblį nesvarumo. Ypatingas dėmesys atkreipiamas į podstole: pagrindas pagamintas iš blizgaus nerūdijančio plieno cilindras travertinas. Vieta valgomasis pabrėžia kelis pakabinamų šviestuvų interjero dizaino įvairių dydžių nuo Ispanijos gamykloje Vibia sudėtį. Kaip grindų plytelės naudojamos.

Virtuvės baldai likusius iš ankstesnių nuomininkų, nusprendė nekeisti, nes jis organizavo šeimininkė ir suderinti interjerą, vis dėlto jis davė šiek tiek kitokios formos, visiškai renovuoti priedai. Pasenusios prietaisai išmontuoti diegiant į savo vietą modelių iš praeities šiuolaikinės Miele (Vokietija). Be to, yra numatytas vyno spinta.

Neabejotina plius apartamentai - dideli langai ir virtuvė yra vienas iš jų, centras, dekoruoti romanetės, pasiūlė keletą variantų praktinio taikymo: pirma, žemas slenkstis yra tinkama aukšto vazoninių augalų, ir, antra, su pagalvėmis ant jo pagalba lengvai aprūpinti minkštą zoną.

Vaikų kambarys yra skirtas "augimo". Galų gale vystyklais stendas bus pašalintas, o stalas bus konvertuojama į normalų darbą. Sofos Il Loft (Italija) yra išskaidytas, virsta visiškai miegamąjį.

Miegamasis pasipuošė pastelinėmis spalvomis. Dėl sienų naudojamų tinkas nuo Baldini (Italija) su blizgiu valymo efektas. Siena, kuri yra įsikūrusi palei Italijos gamykloje Visionnaire su aukštos galvūgalio lova, su pamušalu plytų ir nudažyti matine balta spalva. Priešingai - persirengimo stalo nuo Vrinel (Italija), iš tuštybės kolekcijos devynių stalčiai, centrinis iš jų - su apšvietimu. Šalia miegamojo yra rūbinė aštuonių metrų, sukurta siekiant patenkinti reikalavimus priteisė iš jos. Jis įrengtas su baldais nuo Italijos bendrovės Pianca.

Bute yra trys vonios - Vonios, vaikų ir vonios kambarys su specialiu šeimininkė savo hamamas srityje, įrengta su įranga iš įmonių Effegibi Omniasteam Touch "(Italija), su lietimui kontrolės Garso ir aromaterapija procedūros. Lubos yra integruota dušo sistema chromoterapija, kuris sukuria lietaus poveikio. Dėl atrinktų Vibia (Ispanija) drėgmei atspari apšvietimas.