2015 m. gegužės 21 d., ketvirtadienis

MAGIC žodžiai, kurie padės sutaupyti vaikus nuo tantrums

MAGIC žodžiai, kurie padės sutaupyti vaikus nuo tantrums


Turbūt visi tėvai yra susipažinę modelis, kai du ar tris metų atsisako daryti tai, ką reikia padaryti dabar, ir pabandyti padaryti, todėl vis daugiau ir išmetė įniršis. Kaip išspręsti šią problemą?
Pasak gydytojo, rašytojo, specialisto vaikų psichologijos, ir "The Huffington Post" blogger Andrea Nair susidoroti su situacija, kad bet kuriuo atveju tėvai neturėtų eiti į priekį. Šiek tiek humoro jausmą, išradingumą ir patogumas - ir dabar, o ne isteriškas gulėti ant grindų, šepečiu dantis įdomus eina kūdikis.

Štai keletas "stebuklinga" frazes ir metodus, kurie yra tikri, Andrea galėtų užkirsti kelią karinius veiksmus jūsų namuose. Ir nepamirškite apie visose situacijose šypsena ir kvailas asmens požiūriu kai kurie iš jų, nes visi dirba geriau.

Prieš miegą

Atėjo laikas miegoti. Kaip jums labiau patinka gauti į savo kambarį - visomis keturiomis ar atgal? Tavo pasirinkimas

MAGIC žodžiai, kurie padės sutaupyti vaikus nuo tantrums

"Atėjo laikas valyti akis!" (Padaryti keletą judesių jo akyse, kaip jei jūs valyti dantis ir laukti nuosprendžio, "Mama, ne akys !!"): "O, tu teisus, tai laikas išvalyti ausis!" (Čia reakcija yra tikėtina, kad bus daugiau šiurkšti). Galiausiai: "Gerai, aš pasiduoti, kas dabar atėjo laikas išvalyti?" Dantis ", - laiminga vaiką ir eina į tualetą be skandalo užuomina!.

"Atėjo laikas įdėti į mano pižama! Gal kaip tai? "- Ir įdėti vaikų Pajamas kelnes ant galvos ar rankų.

"Atėjo laikas į tualetą. Jūs skristi raketa (kūdikio pakelti tiesiai su atitinkamu garsu) arba poplyvesh ant povandeninių laivų? "Paimkite kūdikio pažastų ir lėtai judančių, priartinimo" pyptelėjimas-pyptelėjimas-pyptelėjimą. "

Valymo Žaislų

"Atėjo laikas išvalyti žaislai. Kas dvi dainas norėtumėte išgirsti, kaip mes visi susirenka?

MAGIC žodžiai kurie padės sutaupyti vaikus nuo tantrums

"Atėjo laikas išvalyti žaislai. Pažiūrėkime, kas bus visi atimti - esate čia šį galvosūkį ir aš dizaineris "?

"Nagi jums jie nebus sulankstyti ir mesti?" Prieš tai įsitikinkite, kad "dauguma" yra tinkama vieta, ir tyliai paslėpti žaislus, kurie negali ištverti tokį vertinimą.

Maistas

"Pirmasis patiekalas gaus vienas su švariomis rankomis".

Įdėkite plokštelę su pjaustytų daržovių ant vietą prie stalo ir sako: "Aš tikiuosi, kad mes neturime namuose daržovių vagių?" Tada nusigręžti ir trunka keletą minučių, nei kas nors kitas, kol mažylis krizenimas, suvalgyti savo plokštelę su daržovėmis.

MAGIC žodžiai, kurie padės sutaupyti vaikus nuo tantrums

"Kodėl mes pridėti prie valgio buvo skaniausia?" - Jei kūdikis atsisako valgyti tai, ką jie jam davė, kartu mes galime pabandyti padaryti patiekalas skonį geriau.

Iš namų

"Mes palieka. Ubierz tiek, kiek aš dainuoti tą dainą. " Užsiregistruoti įdomus dainą, o kai jis baigėsi, sako: "Atėjo laikas eiti. Ar esate tikri, kad visi turėjo dėvėti? "

"Ir žinote apie mergaitę ir jos violetinės katė istoriją? Nėra? Pasakysiu apie tai, kada gauti į automobilį. "

"Ir jūs žinote, kaip sėdėti ant vaiko sėdynės aukštyn kojom?" Palaukite juoko ir šaukia: "Ne, mamyte". "Atgal?" - Ir tol, kol vaikas neturi parodyti jums, kaip tinkamai susėsti į automobilį.