2015 m. gegužės 24 d., sekmadienis

Iš trijų kambarių buto interjeras angliško stiliaus

Iš trijų kambarių buto interjeras angliško stiliaus


Garbūs ir harmoningos interjero dizainas dviejų kambarių butas naujame pastate Maskvoje pietuose, taip pat galima atsižvelgti į asmenybės zakazchitsa. Atspirties taškas už statinio projekto plėtrai buvo angliško stiliaus, pamažu virsta visuotine neoklasikinis su turtinga faktūrų tekstilės ir natūralių medžiagų.

Iš trijų kambarių buto interjeras angliško stiliaus

Bendras plotas - 110,0 m², gyvenamasis plotas - 56,8 kvadratinių metrų.

Originalus dizainas išplanavimas buto šiek tiek pasikeitė - tik pridėta keletas naujų skirsnius. Kambarių sudėtis suteikia maksimalų komfortą: didelis gyvenamasis valgomasis, atskira virtuvė, miegamasis, biuras, prabangus vonios kambarys. Visi jie turi interjero dizaino studijos bendrą vizualinį tema neoklasikinis.

Iš trijų kambarių buto interjeras angliško stiliaus

Lengvas apnašų teatro interjero skaityti prieškambaris, kur visi nereikalingi paslėpta už gofruoto fasadų įmontuotos spintos, pagal užsakymą. Durų iš dalies paslėpti už sodrus satino audinių su kutais, tarsi priešais sceną užuolaidos. Stilizuoti antikvariniai odininkas su daug stalčių ir į paauksuotu rėmu veidrodis puikiai papildo vaizdą. Monotonijos koridoriaus įspūdį nuslėpti apšvietimas stilius gatvių šviestuvai.

Iš trijų kambarių buto interjeras angliško stiliaus

Kaip yra pailgos formos didžiausia kambarys bute, paaiškėjo, loginį pasidalijimą savo erdvę į dvi zonas - svetainė ir valgomasis. Poilsio zonos su didele patogi sofa iš anglų gamykloje Parker & Farr ir TV dėti arčiau įėjimo ir valgomasis grupė - prie lango. Visa korpusiniai baldai - komoda pagal televizorius, žurnalinis staliukas, indauja, stalas ir kėdės - iš kieto riešuto su labai gražia struktūros ir lakuotas. Išimtis buvo pastatytas tik spinta - šviesiai, su lygiai ta pačia interjero dizaino ir proporcijų kaip ir prieškambario spintos. Daug dėmesio buvo skiriama atrankos Tekstilės apdaila. Užuolaidos iš dviejų tipų audinių - nespalvotų ir su gėlių modelio - Na su gėlių ornamentais svetainė apmušalus ir bendrą spalvų schemą interjero, pastatytą ant šiltų tonų medienos su užuominomis į šokolado ir pieno derinys.

Iš trijų kambarių buto interjeras angliško stiliaus

    Gyvenimas-valgomasis. Plotas - 20,6 kvadratinių metrų. Baldai - lenny Johnes (Didžioji Britanija). Šviesa - Besselink & Johnes; Tekstilė - Morris; Tapetai - Sanderson (visi - Jungtinė Karalystė)

    Virtuvė. Plotas - 11,7 kvadratinių metrų. Baldai - Brookmans Anglų Baldai; Šviesa - Besselink & Johnes (visi - Didžioji Britanija). Keraminės plytelės - IMPRONTA ITALGRANITI (Italija)

    Salė. Plotas - 5,8 metrai. Baldai - Nabokoff (Rusija). Šviesa - Besselink & Johnes; Tekstilė - Sanderson (visi - Didžioji Britanija). Fretwork - ORAC dekoras (Belgija)

    Kabinetas. Plotas - 15,6 kvadratinių metrų. Sofa - Duresta; komoda, stalas ir kėdės - Lenny Johnes; Šviesa - Besselink & Johnes; Tekstilė - Morris "(visi - Jungtinė Karalystė)

    Miegamajame. Plotas - 20,6 kvadratinių metrų. Baldai - lenny Johnes; Šviesa - Tindle; Tekstilė - Sanderson (visi - Didžioji Britanija). Fretwork - ORAC dekoras (Belgija)

    Vonios kambarys. Plotas - 4,9 metrai. Santechnika - Sanitan (JK). Grindys: keraminės plytelės - IMPRONTA ITALGRANITI (Italija). Keraminės plytelės - salonas "Art Room" (Maskva)

Gėlių tekstilės modelis kartojasi ir romanetės Virtuvėje, suteikia interjerui ypatingą žavesį. Nuo kambarys yra gana erdvus, buvo nuspręsta papuošti stilingas ir elegantiškas grindys. Plokštės pagamintos iš dirbtinai amžiaus plytelės iš IMPRONTA ITALGRANITI (Italija) su centre ir dėl perimetro byurdyurom rozetė daro virtuvė patogi, gyveno-in iškilmingai ir tuo pačiu metu. Reljefas paviršiaus plytelės bendro su sudėtingų fasadai plastiko virtuvės nuo Brookmans anglų baldai (JK), pagal užsakymą - su drožyba medienos, karnizai, parketlentės, pusiau stulpelius. Visi duomenys interjeras - iš elegantiškų neoklasikinės šviestuvai į retrosmesitelya - pažymėtus tuo pačiu stiliumi. Vietoj to, virtuvės plotas baras yra įrengtas daugiau tradicinės pusryčių kambarys su apskritojo stalo.

Miegamasis, priešingai, gyvenamasis kambarys, valgomasis ir virtuvė, už drąsesni spalvų. Karališkoji violetinė kėdė kampe, lovatiesės ir užuolaidos rausvos ir mėlynos spalvos tonai, tamsios medienos baldais ir parketo grindys, paauksuota - visa tai kuria harmoningą vaizdą, ryškus ir gyvenimo PATVIRTINDAMOS, panašus į impresionizmo stiliaus drobės. Konfigūracijos miegamasis pradžių buvo nestandartinė, bet projekto autorius mušti ją su elektriniu židiniu, pastatytas tarp lentynų. Sukurti realų poveikį gyvų ugnies, tai puikiai tinka į paraiškos su motyvais anglų klasika interjero koncepciją.

Kabineto šeimininkė riešutmedžio baldai iš tos pačios kolekcijos kaip ir kitose patalpose. Iki langą organizuoja patogią darbo vietą su nešiojamuoju kompiuteriu, o į balkoną - svetainės zona su sofa anglų kalba. Įdomu išspręsti sienų dekoras. Jų didelis paviršius padalintas į sekcijas naudojant "paveikslus" iš tapetai į antikvariniai modelio, įrėmintas bagetai. Tai įmanoma, kad būtų išvengta tuštumos ir monotonijos jausmą. Originalus baras dizainas taip pat leidžia vitražai įstiklintas balkonas duris, pagaminti iš spalvoto stiklo.

Vonios tikrą kombinaciją šviesios smėlio spalvos ir tamsiai kaštoninės spalvos plytelių vaizdas. Aktyvios, sodrios spalvos su aukso detalėmis ir meno tapybos spintos suteikia interjerui Grand Palace charakterį.