2015 m. gegužės 25 d., pirmadienis

Svarstymai apie mažame bute

Svarstymai apie mažame bute

 Tradiciniai savininkai mažų butų pageidavimų - organizuoti gyvenamąją erdvę taip, kad ji atrodė erdvesnis. Populiariausias sprendimas šiuo atveju - Studijos organizacija. Tačiau dizaineris nuėjo į kitą pusę, didžiausią plotą iš visų nereikalingas išlaisvinti. Plotį ir vietą durų, taip pat funkcinę paskirtį kambarį keitimas padaryti butas labai jaukus. Per aktyvaus naudojimo ryškių spalvų į sienų ir baldų, stumdomų skaidrias pertvaros ir šviesos Murano stiklo korpusas pripildytas šviesos apdaila.

Svarstymai apie mažame bute

Bendras plotas - 44,7 m², gyvenamasis plotas - 24,2 kvadratinių metrų.

Svarstymai apie mažame bute

    1. Svetainė. Plotas - 9,6 metrai. Šviestuvai - Voltolina (Italija). Grindų grįstas ąžuolo parketas Rusijoje. Lubų aukštis pabrėžė tinkas gipso

    2. Gyvenimas. Vaizdas sofa ir valgomojo zona. Stalo, kėdės - Artišokas (Prancūzija). Už sofos - Stumdomos stiklo pertvaros. Šviestuvai iš tos pačios kolekcijos

    3. Virtuvė ir valgomasis. Plotas - 8,2 metrai. Ausinės - IKEA (Švedija). Kaip pertvarkyti tarp vonios ir virtuvės neišsivysčiusių nišą rezultatas, skirtas šaldytuvas

    4. Įėjimo. Plotas - 7,9 metrai. Durys - TRE-P (Italija). Porceliano plytelės - Marazzi (Italija). Per stiklinėmis durimis spinta įėjimo zonoje pavyko vizualiai išplėsti

    5. miegamasis. Plotas - 14,6 kvadratinių metrų. Nakvynė - Artišokas (Prancūzija). Tualetinis lentelėje (Indonezija) yra pagamintas iš medienos. KARNIZAI užuolaidoms yra plataus sienos

    6. vonios kambarys. Plotas - 4,3 metrai. Santechnika - Hatria (Italija). Dušas - HÜPPE (Vokietija). Porceliano - PORCELANOSA (Ispanija)

Svarstymai apie mažame bute

Butas yra įsikūręs Stalino eros pastato šalia parko "Sokolniki". Nepaisant nedidelio ploto nėra tipiškas to meto architektūros, būsto privalumų, tarp kurių yra ir lubų aukštis - 3,1 m. Ji pavyko išlaikyti visur, išskyrus vonios, dėl to, kad ventiliacijos sistemą pėdsakų. Pirminio planavimo sąlyga tiek tamsiai koridoriuje, siaurą praėjimą į septynių metrų atviro plano virtuvė kambario plotas 10 ir 15 metrų. Ir yra trys dideli langai nepakanka šviesos.

Nedviprasmiška verdiktas interjero dizaino studijos ir užsakovas - baigtas pertvarkyti erdvę "stumti" sienos, bet butas yra pripildytas šviesos. Įėjimas plotas išsiplėtė, įskaitant vaizdo, didėja atotrūkis į kambarį, ir įdiegti spinta su veidrodinėmis durimis. Hue šiltą grafitas naudojamas apdailos sienos koridoriuje, "prijuostė" virtuvėje ir miegamajame užuolaidas.

Svarstymai apie mažame bute

Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad virtuvė ir gyvenamasis kambarys kartu. Šis įspūdis yra dėl to, kad tarp jų nėra durų, ir kambarių, esančių ant vienos iš sienelių langai, papuoštas tuo pačiu būdu. Nepaisant to, du kambariai pasidalinti Stiklo stumdomos disko, yra už sofos. Virtuvė, pastatytas linijinė, talpina visus reikalingus prietaisus, tapo įmanoma prietaiso nišą: iš virtuvės yra pateikiami šaldytuvas, iš vonios kambarys - skalbimo mašina.

Miegamasis buvo didžiausias kambarys - iš pradžių jis tarnavo kaip bendrųjų objektų. Žvakidė ir ovalo formos veidrodis raižyti medinio rėmo, kad atitiktų elegantiškas tualetinis staliukas su pouf duoti erdvės klasikinių bruožų.

Per ištrauka pertvarkymas į virtuvę per kambarį padaryta, todėl vonios kambarys ir tualetas galėjo atskirti ir padidinti jų plotą. Vonios kambaryje yra dušas ir didelė kriauklė. Techninė Plotas su skalbimo mašina, vandens šildytuvas ir lentynos buitinių reikmenų paslėptų. Grindys ir sienos išklotos tamsiai pilka su sidabro mirguliavimas didelio formato porceliano plytelės, imituojant natūralų akmenį.

Projekto autorius sėkmingai apjungia du stiliai - klasikinis Provanso. Tinkas dekoro su natūraliu gipsu, balta baldai, ąžuolo grindys, kietosios spalvos sienos kambariuose spalvos tirpstančiu sniegu su mėlynu atspalviu, granito koridoriuje ir vonios kambarys - galų gale mes turime stilistiškai šviesus butas be mažų, nepanaudotos vietos. Savo interjero, galite sukurti naują nuotaiką keičia spalvų akcentais naudojant tekstilės ant langų ir pagalvės. Nuotraukų galerija naudojamas profesionalų pakabos sistema, periodiškai atnaujinti ekspoziciją.