2015 m. gegužės 23 d., šeštadienis

Komfortas ir modernumas

Komfortas ir modernumas


Buto interjerą

Komfortas ir modernumas


Interjero pateikti Butas įsikūręs gyvenamasis kompleksas "Residence Suvorovo" Sankt Peterburge, skirtas jauna mama ir jos penkerių metų dukrą. Ji numato organizacijos kaip asmeninę erdvę kiekvienam iš jų, ir bendros erdvės - svetainė-valgomasis priimti svečius. Baigtas projektas yra pilnai įrengtas priteisė iš jos - į butą laisvos erdvės ir daug šviesos. Atskirai dekoruoti privatūs kambariai ir sugebėjimą naudoti smulkių detalių ir spalvų akcentais sukurti namų atmosferą, kuri turėjo būti savininkas.

Bendras plotas - 97,4 m², gyvenamasis plotas - 59,0 kvadratinių metrų.

Komfortas ir modernumas


Originalus atviro plano, būdingas butų modernių gyvenamųjų kompleksų, puikiai tinka įgyvendinant dizainerio fantazijas įvairovė ir reikalauja studija erdvę.

Pirmasis užsisakyti ji norėjo skirti dviejų privačių kambarių ir bendrą kambario organizuoti - svetainė-valgomasis, jei būtina, kartu su virtuve. Be to, butas turėjo neįprastą problemą, bet ne komforto ir patogumo sąskaita. Kadangi abi savininko daliniu violetinė tonai, kambarys mama padarė turtingas violetine, o dukra - rausvai rožinės spalvos. Likusi dalis buvo duotas dizainerio nuožiūra.

Visi baldai yra pagaminti pagal užsakymą pagal projektą, tik sofa grupės autoriaus eskizus - iš Švedijos įmonės IKEA.

Langai, durys ir grindų dangos pagaminti iš natūralių medžiagų. Be gyvenamojo ploto naudojamas elitas parketlentes gamyklos Khars (Švedija), virtuvės plotas nustatytas lengvai plaunamas Keraminės plytelės iš bendrovės ItalON (Rusija). Šiltas medienos tonai ir ryškia spalva akcentų kambarių derinys suteikia jaukus ir tuo pačiu metu modernus gyvenamasis plotas įspūdį.

    Gyvenimas-valgomasis. Plotas - 19,1 kvadratinių metrų. Minkšti baldai: sofos, kėdės, Osmanų - IKEA (Švedija). Grindys: parketas - Khars (Švedija)

    Virtuvė. Plotas - 13,5 kvadratinių metrų. Grindys: keraminės plytelės - ItalON (Rusija). Virtuvės baldai pagaminti dizainerių projektą

    Prieškambario. Plotas - 10,8 kvadratinių metrų. Modernus vaizdas įėjimo zonoje sukūrė savo neįvertinta dizainas, šviečiančiosios nišas, blizgus paviršius

    Vaikai. Plotas - 21,6 kvadratinių metrų. Kambarių rajonas - tai pažymėti darbe, miego ir žaisti erdvę, kuri užima didžiąją dalį erdvės

    Miegamajame. Plotas - 18,3 kvadratinių metrų. Privataus kambario pakabinamų lubų savininkas yra papuoštas gėlių spausdinti, interjero dizainas sukurta balta ir violetinė

    Vonios kambarys. Plotas - 5,8 metrai. Dizainas vykdomas baltos ir mėlynos spalvos atspalvius, suteikia švaros pojūtį. Tamsiai interjero dizainas baldai sukuria įspūdingą kontrastą

Visi bendrieji plotai dekoruoti stilingas ir diskretiškas spalvine gama - dizaineris pasirinko nenadoedayuschim, malonių tonus ir aptakus dizainas, bet ne iš interesų ir pomėgių savininkų nenaudai. Pavyzdžiui, salės sienos pagaminti daug šviesos nišų skyrių - jie padengti jis patalpintas surinktas varpų kolekcija.

Dauguma buto plotas yra rezervuotas kambarį. Tai multifunkcinis kambarys - jis skirtas ne tik poilsio ir rekreacijos, bet ir susitikti su draugais. Kiekvienas zonos vizualiai atskirti kambarį išsiskiria minkštos baldų gausa, kur nurodyta sniego baltumo valgomasis valgomasis stalas su blizgia viršuje. Virtuvė yra atskirai nuo juos stumdomas padalijimo matinio stiklo (jei pageidaujama ji gali būti tiek vienas ir kartu su vietos poilsiui). Pagrindinės spalvos - smėlinė, ruda ir žalia. Iš viesistabā ypatumas - lubų su apšvietimu, todėl galima, priklausomai nuo nuotaikos sukurti skirtingus apšvietimo scenarijus.

Spalvos, kad dominuoti miegamajame - baltos ir turtinga violetinė. Šioje salėje, skirtas poilsio, atsipalaidavimo ir miego, mes sukūrėme didelį patogi lova. Norėdami sutaupyti vietos, kainuoti baldų minimumo. Detali minkštas švelnus kilimas ir užuolaidos gausa. Praplėtimas lubos puoštos gėlių spausdinti, taip pat suprojektuotas baltos ir raudonos atspalviai.

Vaikai - šviesus, erdvus ir patogus. Yra pažymėtos darbo zoną, vietos miegui ir žaidimui, kuris užima didžiąją dalį erdvės. Tuo nedidelio kambario pat patyrė atspalvių violetinė savininkas, tačiau, priešingai prašymą "suaugusiųjų" miegamieji naudojami paletę mažiau sočiųjų ir daugiau konkurso. Spalva sprendimas rožinės ir violetinės spalvų šešėliai sėkmingai smėlio grindų ir baldų komponentai, pagaminti iš medienos. Vieta žaidimų sukurtų tame pačiame intervale, bet daugiau sultingas. Erdvė yra labai funkcionalus vaikų - viskas apgalvota už mergaičių patogumui. Kambaryje yra saugojimo aikštelė - stalčiai ir lentynos, kur kūdikis gali valyti žaislus: viskas yra padaryta pagal užsakymą, atsižvelgiant į vaiko augimą.

Vonios išspręsta baltos ir mėlynos spalvų sukurti švaros pojūtį. Įvairūs dekoratyviniai elementai tamsiai rudos spalvos natūralios medienos sukurti įspūdingų spalvų kontrastus ir pagyvins kambarį.